- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnm üşütmüşte olabilirsin belkiAleyküm selam canımaplasi
Herkese merhaba hanımlar, dün bütün gün yediğim ne varsa çıkardım kabus gibiydi. Doktorum midene bakılsın dedi bugün sabahtan gittim tahlillerim yapıldı çok şükür midemde sorun yok ama doktorum ısrarla artık bu haftada bulantı kusma olmaması lazım diyor. Ama kimi insanın 9 ay bile sürdüğünü duyuyorum okuyorum. Allah korusun inşallah o kadar sürmesin ama doktorum öyle dedikçe daha çok endişe ediyorum. Uzun zamandır idare ediyordum az bulantıyı ama dün ne olduysa mahvoldum.serum verdiler evimdeyim şimdi Allaha şükürherkese iyi istirahatler .
Bakın dedim baktı zaten bakmasaydi daha da sinirlenecektim. Bende profesör perinatolog a gittim böyle havalı degildihemde özel doktormu bunu diyen para basıyoz bi daha söyle deseydin :)
Aleyküm selam canimkızlar bugün 10 kişiyle selamlaşmak sünnetmiş. hepinize selamün aleyküm diyorum :)
Canım geçen hafta bende öyle oldu ki ben hamileliğimin başında bile kusmadım hiç bulntım olmuştu sadece doktor banada bu haftalr gebelik kusması değil dedi tahlil filn yapıldı idrarımda çok kusmaya bağlı keton çıktı onu düşürmek için baya serum filn takıldı üşütmkten olmuş zaten peşine grip başladı bir hafta yattım bugun daha yeni yeni geçiyo bol bol ılık su sıvı bişeyler iç çok geçmiş olsunAleyküm selam canımaplasi
Herkese merhaba hanımlar, dün bütün gün yediğim ne varsa çıkardım kabus gibiydi. Doktorum midene bakılsın dedi bugün sabahtan gittim tahlillerim yapıldı çok şükür midemde sorun yok ama doktorum ısrarla artık bu haftada bulantı kusma olmaması lazım diyor. Ama kimi insanın 9 ay bile sürdüğünü duyuyorum okuyorum. Allah korusun inşallah o kadar sürmesin ama doktorum öyle dedikçe daha çok endişe ediyorum. Uzun zamandır idare ediyordum az bulantıyı ama dün ne olduysa mahvoldum.serum verdiler evimdeyim şimdi Allaha şükürherkese iyi istirahatler .
Nar yiyorum sayenzde aklima getrdnz :)bende nar severim ama düşük yapar filn diye okuyunca sadece bi kere canım istediği için tadımlık yedim
afiyet olsun :)
Afiyet olsunn bende ceviz yiyorum kan olsun can olsun meleklerimizeeNar yiyorum sayenzde aklima getrdnz :)
bence efe ismi çokta hoş degil sanki.anlam olarakta efe sonuçta :)yunus yusuf güzel isimler anlamlı en azından.bak bizimde komşu çocuğu var yunus efe düz duvara oda tırmanın bacağında mor olmayan bölüm yok hiperaktif teşhisi bile kondu isimdenmi bilmem ama isim önemli elbette
Boş ver sen çok ciddiyim bunlar hep hamileliğinizi tereddütle merakla geçirmemize neden oluyor tadını çıkaramıyoruz bu sefer senin oğlun olacak Allah'ın izniyle2 tane erkek dogurmus ya biliomus
Bende alttan cekilen bi foto kordon bagi ne arar popoda dedim bi guzel anlatti su rahim duvari su esi suralarda bi yerdede kordon vardir faln diye![]()
Nasil guzel seyler varmi gitmeye deger miSelam kizlar bebislere ciciler alinmis gule gule giysinler insallah. Bende bugun eminonune gittim kapi susu icin malzemeler aldim halkasi, tulu, kurdelesi, minik susleri falan cok guzel seyler vardi simdi denemelere basliycam bitince atarim fotografini
![]()
Valla bende yarım tane yiyorum kızımda böyle değildim ama bu oğlIşimde yasak olan herşeyi istedi canım patates kızartması ketçap Pastırma Ciğer yedim valla pastırması iyice pişirip yedim.ay kızlar Canınız istemez inşallah.ama mayonez Hamburger Çiğ köfte felan hiç yemedim.Kızlar nar yiyormusunuz,ben nerdeyse her aksam bi tane yiyorum ama ilk gebeligimde düşük tehlikem var diye Dr yasaklamıştı,simdi çok şükür bi riskimiz yok,yinede korkuyorum ama yemeden de duramiyorum![]()
Olabilir inşallah öyle bişidir ciddi bişi olmasından iyidirgeçmiş olsun cnm üşütmüşte olabilirsin belki
Aynen benimde idrarda keton çıktı bakalım haftaiçi kendi dr uma da göstereceğim tahlilleri inşallah ciddi bişi yoktur. Ben hamileliğin başından beri bulantı ve kusma sorunu yaşıyorum ne yazık ki ama oldukça azalmıştı 16. Haftadan sonra. Bir anda dün öyle olunca ciddi bişi mi var diye çok korktum Ama serumla toparladığıma göre herhalde ciddi bişi yoktur diyorum. Çnkü aksi halde iyi gelmezdi serum. Sağol canımCanım geçen hafta bende öyle oldu ki ben hamileliğimin başında bile kusmadım hiç bulntım olmuştu sadece doktor banada bu haftalr gebelik kusması değil dedi tahlil filn yapıldı idrarımda çok kusmaya bağlı keton çıktı onu düşürmek için baya serum filn takıldı üşütmkten olmuş zaten peşine grip başladı bir hafta yattım bugun daha yeni yeni geçiyo bol bol ılık su sıvı bişeyler iç çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim. Ben de daha 2 gun once gece yarisi cikardim. 5 aylik olacak neredeyse. Senin gibi endişe ediyorum ben de niye hala bitmedi diye. Dr bana da daha once gerekirse dahiliyeye yonlendiririm demişti. Ama bak sen de bir sey cikmadi diyorsun. Yapılacak sey bence endoskopi. Mide icin kesin teşhis. O da hamileyken olmaz. 9 ay çeken var gerçekten. Annem de hissedince gecer diyor. Hala hissetmiyorumAleyküm selam canımaplasi
Sağol canım. Bugün ben gastroentrolojiye gittim işte . Doktor uzun uzun dinledi şikayetlerimi. Endoskopiyi önermediğini söyledi. Endoskopiyi ancak aktif bir mide kanamasından şüphelenirsek yaparız gebelikte dedi. Ama tahlillerimde böyle bişi olabiliceğine dair bi bulguya rastlanmadı. Yok yani bence midelerimiz hassas ve bazı yediklerimiz dokunuyor bazen stres sıkıntı tetikliyor. İnşallah geçicekCok gecmis olsun canim. Ben de daha 2 gun once gece yarisi cikardim. 5 aylik olacak neredeyse. Senin gibi endişe ediyorum ben de niye hala bitmedi diye. Dr bana da daha once gerekirse dahiliyeye yonlendiririm demişti. Ama bak sen de bir sey cikmadi diyorsun. Yapılacak sey bence endoskopi. Mide icin kesin teşhis. O da hamileyken olmaz. 9 ay çeken var gerçekten. Annem de hissedince gecer diyor. Hala hissetmiyorum