benimde canım özel şirketŞirket
Ya senin ?
ahhh canim yaa, Allah yardımcin olsun... üzülme ilerde bu günleri sıkıntısı gecmiş, lezzeti kalmış olarak hatirlicaksin... bebeğini kucağına aldığında hepsi gecmis olucak ins, ama sen pozitifsin zaten fazla söze hacet yok..Canm benimm bunalma nolut bak bebisinde etkilenir snra yalniz degilsin bndr senin gibiyim sabhlari lavaboya zor yetisiyorum yataktanve hic gecmedi bnde ama sukur etmeliyiz ben okadar zor bi hamilelik geciryorumki dayanmak cok zor ama kndimi iyi motive etmeye calisiyrm sukur diyrm allahim bana bebegimi nasip ettin bu dertleride cekerim seve seve onin icin diyrm.ben 24 yasindayim ve seker hastasiyim insulin kullaniyrm gunde 4defa o igneleri yaparkn kndim her defasinda agliyrm acidan ama dayaniyrm napicam bebegim icin nolur sende pozitif ol :*
zıbın cıtcıtlı badıler falan olur sanırım zaten bebek kıs bebegı olacak bırde ılk zamanlar pijama tulum dısında ne gıycekler herkes benı uyarıyor sakın fazla bır sey alma zaten hedıye gelecek dıe bırde bebek gıysılerı yenıdogan gıysılerı cok pahalı seyler degılkızlar alışverişlere hazirliklara başlanmış galiba, ben henüz bir çöp bile almadimve kafam cok karışık bi kere yeni doğmuş bebek ne giyerki, ben cok sikmadan kundak yapmayi düşünüyorum acikcasi, kundagin altina da cok bisey almak gerekir mi sonucta bi aldigini da bir iki aydan fazla giymiyolarmis hemen buyudukleri icin, 40i çıkana kadar kundak yaparim diger esyalar icin de erken degil amaaannn, allak bullak oldum bi de benim okulum bitmedi henuz son yilim, sinavlarim bastiricak bi kac hafta sonra
Ben bi yemeğe çıkıp geleceğim
valla ben bugun hissedemıyorum, ama kasıklarım agrıyor doktor eger kasıklarında agrı olursa bebek ayakları ıle ıttırır ondan olur demisti.. dün gecede ben mide yanmasıyla uyandım gaviskon u mide yanması ıcın mı verıyorlar bu arada cıkolata yedım bebek hareketlenır dıe bana hıc etkı etmıyor oncede de etmemıstıHerkese Selam , keyifler yerindemi?
Bebişler pıt pıt vuruyor mu? Ben artık sadece aşağıda değil göbek deliğimin üstünde de hissediyorum hareketlerini
Ve bu hafta mide yanmalarım başladı , kızımda çok kötü olunca gaviskon içiyordum , 3 hafta sonraki kontrolümde sorayım dr.'a , bakalım bişey verecek mi? Sizde başladımı ?
afiyet olsun canım.
afiyet olsun:)
kızlar alışverişlere hazirliklara başlanmış galiba, ben henüz bir çöp bile almadimve kafam cok karışık bi kere yeni doğmuş bebek ne giyerki, ben cok sikmadan kundak yapmayi düşünüyorum acikcasi, kundagin altina da cok bisey almak gerekir mi sonucta bi aldigini da bir iki aydan fazla giymiyolarmis hemen buyudukleri icin, 40i çıkana kadar kundak yaparim diger esyalar icin de erken degil amaaannn, allak bullak oldum bi de benim okulum bitmedi henuz son yilim, sinavlarim bastiricak bi kac hafta sonra
Teşekkür ederim kızlar :)
Bende bişey almaıdm
Ablam küvet kova maşrapa almıştı o var sadece
Ama fikir amaçlı bakınıyorum beşik ve dolap beğendim sayılır ama erken diye almayı sona bıraktık
Hastane çıkış, 5 li takım, battaniye, ufo almayı düşünüyorum, ilk etapta bunlar lazım
Zaten bir sürü hediye geliyo, sonra duruma göre eksik olanı alırım diye düşünüyorum
Teşekkür ederim kızlar :)
Bende bişey almaıdm
Ablam küvet kova maşrapa almıştı o var sadece
Ama fikir amaçlı bakınıyorum beşik ve dolap beğendim sayılır ama erken diye almayı sona bıraktık
Hastane çıkış, 5 li takım, battaniye, ufo almayı düşünüyorum, ilk etapta bunlar lazım
Zaten bir sürü hediye geliyo, sonra duruma göre eksik olanı alırım diye düşünüyorum
bende şeyden korkuyorum alırım küçük gelirse çünkü kuzenimin çocuğu 2 aylık maşallahı var ve yeniden dolabını düzenlemek zorunda kaldılar.
aynı fikirdeyim çünkü birden gelişiyorlarBence komple 1 yaşa kadar almaya gerek yok
Doğum da yapsak hiç mi dışarı çıkmayacağız
Çıktıkça alırız veya aldırırız
Gyno ferro sanol - kapsül kullanan var mı ?
Eksi demir hapından memnun değildim
Doktorum bunu yazdı, yeni başlayacağım
Demir + folik asit + vitamin B 12 içeriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?