ben kullandım bir kutu kapsül sonra başka bir ilaç yazdı eczacı pembe şeker gibi.. biraz büyüktü şimdiki ilacıma göre ama herhangi bir yan etkisini görmedim
İyi geldi mi
Bende kansızlık var da
Gyno ferro sanol - kapsül kullanan var mı ?
Eksi demir hapından memnun değildim
Doktorum bunu yazdı, yeni başlayacağım
Demir + folik asit + vitamin B 12 içeriyormuş
Canim ece nin anlamı yok mu kralice demekBiz isim olarak İkra düşünüyoruz da
Kimisi söylemesi zor diyo veya hiç duymayanlar çıkıyo
Ece ismini de çok seviyorum ama pek bi anlamı yok diye tek düşünmemiştim
Ece İkra nasıl olur sizce ?
kızlar alışverişlere hazirliklara başlanmış galiba, ben henüz bir çöp bile almadimve kafam cok karışık bi kere yeni doğmuş bebek ne giyerki, ben cok sikmadan kundak yapmayi düşünüyorum acikcasi, kundagin altina da cok bisey almak gerekir mi sonucta bi aldigini da bir iki aydan fazla giymiyolarmis hemen buyudukleri icin, 40i çıkana kadar kundak yaparim diger esyalar icin de erken degil amaaannn, allak bullak oldum bi de benim okulum bitmedi henuz son yilim, sinavlarim bastiricak bi kac hafta sonra
canım ufoyu ben de düşünmüştüm ama mart ayi, kışi çıkarmış oluyoruz yani diye vazgeçtim şimdi sen deyince aklima düştü, lazim olur mu ki ya?Teşekkür ederim kızlar :)
Bende bişey almaıdm
Ablam küvet kova maşrapa almıştı o var sadece
Ama fikir amaçlı bakınıyorum beşik ve dolap beğendim sayılır ama erken diye almayı sona bıraktık
Hastane çıkış, 5 li takım, battaniye, ufo almayı düşünüyorum, ilk etapta bunlar lazım
Zaten bir sürü hediye geliyo, sonra duruma göre eksik olanı alırım diye düşünüyorum
Bizimde kova mız ve masrapa miz şeffaf yeşil kuvetimiz bildigin yesilEşim küveti getirmiş
Ablam almıştı ya biz görmemiştik
Çok cici, şeffaf fıstık yeşili
Ona dair bişey bulmak bile çok heveslendiriyormuş insanı :)
hehh, işte ben de bunu merak ediyodum, giymicegi bisey niye alalim ki canım, tesekkurler canimKızlar tecrübeli bi anne olarak tavsiyem çok fazla kıyafet almayın bebeklerinize,çok hızlı buyuyorlar,çoğu kıyafet ancak bi kere giyiliyordu,zaten doğduktan sonra havalar ısınacak bebislerimizle beraber kısa alışverişlere çıkabiliriz,oglumda çok fazlada hediye gelmişti.çoğunu hic giymedi....
Şimdi forumlarda bisürü alisveris listesi var ama kizlar burdaki herkes ayni ay dogum yapicagi icin bizim listelerimiz biraz farkli olabilir bu yuzden konusup istisare etmemiz büyük avantaj
Ben kullanıyorum canım yatmadan önce yutuyorum kabızlık yaptığını söyleyen çok ama bende bir yan etkisi olmadı.
Canim ece nin anlamı yok mu kralice demek
canım ufoyu ben de düşünmüştüm ama mart ayi, kışi çıkarmış oluyoruz yani diye vazgeçtim şimdi sen deyince aklima düştü, lazim olur mu ki ya?
o uzun listeleri gereksiz buluyorum.. tecrubelı olanlar paylassa cok daha iyi bence
valla ben bugun hissedemıyorum, ama kasıklarım agrıyor doktor eger kasıklarında agrı olursa bebek ayakları ıle ıttırır ondan olur demisti.. dün gecede ben mide yanmasıyla uyandım gaviskon u mide yanması ıcın mı verıyorlar bu arada cıkolata yedım bebek hareketlenır dıe bana hıc etkı etmıyor oncede de etmemıstı
kizlar simdi kafama takilan ikinci olayi açıyorum: besik meselesi.. benim kafami karistiran insan sağolsun Adem Güneş :) bebeğin iki yaşına kadar anne ile yatmasi gerektiğini söylüyor bu şahs-i muhterem.. bebeğe bisey olur diye korkuyosaniz da besigini kendi yataginiza yapistirin diyor.. bunun maslahatlarini da cok güzel açıklıyor, bana çok mantıklı geldi şahsen.. hem ben fizyolojik olarak da uykuya karsi cok hassas bi insanim, yataktan kalkip kalkip bebeğe bakmak perisan eder beni biliyorumo yüzden ben kararliyim ayri bi besik almamaya.. internette anne yani besikler gördüm tam benim istediğim şey.. ama onların boyutlarina göre de iki yaşına kadar yatabilir mi kafam buna takik şuan.. Çevrenizde bu veya benzeri bisey kullanan var mi ???
Ben hic görmedim dediğin beşiği ama sen iki yasından sonra o çocuğu başka odada zor uyutursun,o süreç seni cildirtir emin ol,bende uykuya çok duskundum eşim annem çok tedirgindi leyla uykudan kalkıp çocuğa bakamaz uyanamaz diye ama emin ol annelik bambaşka bi insan yapıyor seni,ben bebegin altıncı ayından sonra ayrı bir odada karanlıkta uyuması taraftariyim,oglumda boyle yaptım,doğacak olan melegimdede boyle yapacamkizlar simdi kafama takilan ikinci olayi açıyorum: besik meselesi.. benim kafami karistiran insan sağolsun Adem Güneş :) bebeğin iki yaşına kadar anne ile yatmasi gerektiğini söylüyor bu şahs-i muhterem.. bebeğe bisey olur diye korkuyosaniz da besigini kendi yataginiza yapistirin diyor.. bunun maslahatlarini da cok güzel açıklıyor, bana çok mantıklı geldi şahsen.. hem ben fizyolojik olarak da uykuya karsi cok hassas bi insanim, yataktan kalkip kalkip bebeğe bakmak perisan eder beni biliyorumo yüzden ben kararliyim ayri bi besik almamaya.. internette anne yani besikler gördüm tam benim istediğim şey.. ama onların boyutlarina göre de iki yaşına kadar yatabilir mi kafam buna takik şuan.. Çevrenizde bu veya benzeri bisey kullanan var mi ???
kizlar simdi kafama takilan ikinci olayi açıyorum: besik meselesi.. benim kafami karistiran insan sağolsun Adem Güneş :) bebeğin iki yaşına kadar anne ile yatmasi gerektiğini söylüyor bu şahs-i muhterem.. bebeğe bisey olur diye korkuyosaniz da besigini kendi yataginiza yapistirin diyor.. bunun maslahatlarini da cok güzel açıklıyor, bana çok mantıklı geldi şahsen.. hem ben fizyolojik olarak da uykuya karsi cok hassas bi insanim, yataktan kalkip kalkip bebeğe bakmak perisan eder beni biliyorumo yüzden ben kararliyim ayri bi besik almamaya.. internette anne yani besikler gördüm tam benim istediğim şey.. ama onların boyutlarina göre de iki yaşına kadar yatabilir mi kafam buna takik şuan.. Çevrenizde bu veya benzeri bisey kullanan var mi ???
Merhaba annişler,günü yarıladık.bugün işe gitmedim evde temizlik var.ayak altında dolaşmamak için sürekli yattım çoğunda da uyumuşum:))
Kuzlar ben c.tesi avcılarda hellobabay diye kocaman bir bebek mağazası keşfettim.2 katlı ve herşey var.avrupa yakasında olanlar bakın tavsiye ederim.
Ben birtane 5 li hastane çıkışı aldım,cumartesi 10 lu setlere falan da baktım ama sevmiyorum ben onkarı ya.tululmla çıkarsak hastaneden olmaz mı?kadife tukumlar çok hoşuma gidiyo.bide ben bi beşli uzun kollu çıtçıtlı aldım.ama sonra kolları uzun geldi gözüme o minicik kollara bunu giydirmek zor olur diye düşünüp birdaki aldıklarımı kısa kollu aldım.CA ve HM den almıştım CAnınkiler daha güzel ve uygunlar.tecrübesizlik ne zor yahuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?