2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gyno ferro sanol - kapsül kullanan var mı ?

Eksi demir hapından memnun değildim
Doktorum bunu yazdı, yeni başlayacağım

Demir + folik asit + vitamin B 12 içeriyormuş

Ben kullanıyorum canım yatmadan önce yutuyorum kabızlık yaptığını söyleyen çok ama bende bir yan etkisi olmadı.

Biz isim olarak İkra düşünüyoruz da
Kimisi söylemesi zor diyo veya hiç duymayanlar çıkıyo
Ece ismini de çok seviyorum ama pek bi anlamı yok diye tek düşünmemiştim

Ece İkra nasıl olur sizce ?
Canim ece nin anlamı yok mu kralice demek

Bende bugun butik bebe den yandan çıtçıtlı zıbınlardan aldım diğer zıbınları giydirirken korkarım ben görmeden aldım ama inşallah iyi gelir .. 5' li takımımız var birde başkada bişeyimiz yok :)

canım ufoyu ben de düşünmüştüm ama mart ayi, kışi çıkarmış oluyoruz yani diye vazgeçtim şimdi sen deyince aklima düştü, lazim olur mu ki ya?

Kızlar tecrübeli bi anne olarak tavsiyem çok fazla kıyafet almayın bebeklerinize,çok hızlı buyuyorlar,çoğu kıyafet ancak bi kere giyiliyordu,zaten doğduktan sonra havalar ısınacak bebislerimizle beraber kısa alışverişlere çıkabiliriz,oglumda çok fazlada hediye gelmişti.çoğunu hic giymedi....

hehh, işte ben de bunu merak ediyodum, giymicegi bisey niye alalim ki canım, tesekkurler canim

Şimdi forumlarda bisürü alisveris listesi var ama kizlar burdaki herkes ayni ay dogum yapicagi icin bizim listelerimiz biraz farkli olabilir bu yuzden konusup istisare etmemiz büyük avantaj

Ben kullanıyorum canım yatmadan önce yutuyorum kabızlık yaptığını söyleyen çok ama bende bir yan etkisi olmadı.

Bende bugün başlaıdm inşallah bende de yan etki göstermez

Canim ece nin anlamı yok mu kralice demek

Sadece o anlamı işte
Dini ya da farklı anlamlarda olsun istiyoruz

canım ufoyu ben de düşünmüştüm ama mart ayi, kışi çıkarmış oluyoruz yani diye vazgeçtim şimdi sen deyince aklima düştü, lazim olur mu ki ya?

Ablam al dedi
Bebeğin altını açarken ve banyo yaptırırken sadece doğalgaz yetersiz olur dedi

Evet mide yanması için vermişti benim drum (şurubu) , benimde dün çok oynuyordu hatta aşağıya vuruyordu canım acır gibi oluyordu , bugün daha az , gün - günü tutmuyor.

kizlar simdi kafama takilan ikinci olayi açıyorum: besik meselesi.. benim kafami karistiran insan sağolsun Adem Güneş :) bebeğin iki yaşına kadar anne ile yatmasi gerektiğini söylüyor bu şahs-i muhterem.. bebeğe bisey olur diye korkuyosaniz da besigini kendi yataginiza yapistirin diyor.. bunun maslahatlarini da cok güzel açıklıyor, bana çok mantıklı geldi şahsen.. hem ben fizyolojik olarak da uykuya karsi cok hassas bi insanim, yataktan kalkip kalkip bebeğe bakmak perisan eder beni biliyorum o yüzden ben kararliyim ayri bi besik almamaya.. internette anne yani besikler gördüm tam benim istediğim şey.. ama onların boyutlarina göre de iki yaşına kadar yatabilir mi kafam buna takik şuan.. Çevrenizde bu veya benzeri bisey kullanan var mi ???

Park yatak olabilir 3 yaşına kadar kullanılanlaır bile var

Ben hic görmedim dediğin beşiği ama sen iki yasından sonra o çocuğu başka odada zor uyutursun,o süreç seni cildirtir emin ol,bende uykuya çok duskundum eşim annem çok tedirgindi leyla uykudan kalkıp çocuğa bakamaz uyanamaz diye ama emin ol annelik bambaşka bi insan yapıyor seni,ben bebegin altıncı ayından sonra ayrı bir odada karanlıkta uyuması taraftariyim,oglumda boyle yaptım,doğacak olan melegimdede boyle yapacam

ben park yatak alıcam benim yatagımın hemen yanı cam ve ve dışa doğru cıkıntısı var 1.20 boyunda park yatak sıgıyor hemde petek yanı anne yanı besıgı sımdı gordum fıyatlarıda yuksek bır de ne kadar guvenılır bılemedım bı besık alıp odana koy emzırırken veya mama ısıtırken bıle kalkacaksın

Merhaba annişler,günü yarıladık.bugün işe gitmedim evde temizlik var.ayak altında dolaşmamak için sürekli yattım çoğunda da uyumuşum:))
Kuzlar ben c.tesi avcılarda hellobabay diye kocaman bir bebek mağazası keşfettim.2 katlı ve herşey var.avrupa yakasında olanlar bakın tavsiye ederim.
Ben birtane 5 li hastane çıkışı aldım,cumartesi 10 lu setlere falan da baktım ama sevmiyorum ben onkarı ya.tululmla çıkarsak hastaneden olmaz mı?kadife tukumlar çok hoşuma gidiyo.bide ben bi beşli uzun kollu çıtçıtlı aldım.ama sonra kolları uzun geldi gözüme o minicik kollara bunu giydirmek zor olur diye düşünüp birdaki aldıklarımı kısa kollu aldım.CA ve HM den almıştım CAnınkiler daha güzel ve uygunlar.tecrübesizlik ne zor yahuu:)

anadolu yakasında da var e bebek le es deger magaza bostancı yolu e5 uzerınde bız bebek arabamızı ordan aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…