evet bence yoksa ne alaka. bu isim mevzuları sıkıntı ya..
canım egemen kardeşimin adıEgemen güzelmiş
Ege koysan kısa olabilir
Aslında genelde ilk adı ile hitap edilir ama sen bilirsin tabi
Güzel ikra basına veya sonuna ısım ekleyeceksın dıımıBizde Azra ve Nisa'yı çok beğenmemize rağmen ailede var diye koyamıyoruz
O yüzden İkra düşündük
canım egemen kardeşimin adıondan istiyorum. önce tamam dedi sonra yan çizdi
Güzel ikra basına veya sonuna ısım ekleyeceksın dıımı
Ben belis düsündüm başınada zeynep ismini koymaya karar verdık fıkrımız degısmesse
zeynep belis zeynep daha hosumuza gitti :)
Adami korkutmussun ama haklisin :)benim eşimde babasının adını koymayı düşünüyordu,bir çıkıştım valla tırstı adam,muhammed koyacağım bende...yanınada bişey eklemeyeceğim...sonuçta bizimde babamız var di mi
ay kesinlikle bu konuda hemfikirim.. ya anne olan sensin koy ağırlığını kime ne ya çocuğunun adınada karışmayıversinler..Kızı koysun, ben koymam
Kaynanam olduğundan demiyorum annemin adını da koymam ben
Ne güzel isimler dururken
yarın çalışmayan şanslı arkadaşlar varmı ?
Zeynep adı en çok svediğim isimlerdne ama ailede var, güle güle kullansın yavrun
Bilemedim ki İkra'ya ne uyar
Ece'yi de çok sevdiğimden Ece İkra diyorum ama kulağa saçma mı geliyo ?
Zeynep adı en çok svediğim isimlerdne ama ailede var, güle güle kullansın yavrun
Bilemedim ki İkra'ya ne uyar
Ece'yi de çok sevdiğimden Ece İkra diyorum ama kulağa saçma mı geliyo ?
belli değil valla keşke çalışmasak :)yarın çalışmayan şanslı arkadaşlar varmı ?
yok ya alakası yok. kardeşimi çok sever zaten önce olsun demişti sonra benim hakkım yokmu kız olursa sen koy erkek olursa ben diye tutturdu.mevzuu kendi egosu onun dediği olacak illaa..Onların taraf bozulur diye mi, kayınçonun aıdnı koymuşsun hımmm hanımköylü vs diyen tipler var mı
ay kesinlikle bu konuda hemfikirim.. ya anne olan sensin koy ağırlığını kime ne ya çocuğunun adınada karışmayıversinler..
neden çift isim düşünüyorsun ki ikra tek başınada güzel bence.
valla ben çalışıyorum malesef ne zaman tatil olduki zatenyarın çalışmayan şanslı arkadaşlar varmı ?
en güzeli taktir ettimYok zaten öyle bi taviz vermeyeceğim kendi ailemde dahil herkes bilir
Teşekkür ederimen güzeli taktir ettim
bende öyle mesefaliyimdir hepTeşekkür ederim
Mesafeyi seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?