• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gyno ferro sanol - kapsül kullanan var mı ?

Eksi demir hapından memnun değildim
Doktorum bunu yazdı, yeni başlayacağım

Demir + folik asit + vitamin B 12 içeriyormuş
Ben kullaniyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri lohusaligin sonuna kadar kullanacaksin demisti gunde bir tane bulanti yapabilir demisti ama yapmiyo yine de yatarken aliyorum

Bence de bi süre aynı oda da kalınmalı ama 2 yıl uzun bir süre
Sadece ilk zamanlar 5-6 ay kafi olmalı

Ben kullaniyorum hamile oldugumu ogrendigimden beri lohusaligin sonuna kadar kullanacaksin demisti gunde bir tane bulanti yapabilir demisti ama yapmiyo yine de yatarken aliyorum

Bana maltofer fol vermişlerdi demir hapı olarak
Pek memnun kalmadım bulantı ve kabızlık yaptı
Bırakmıştım
Doktora bıraktım bu yüzden deyince yenisini yazdı
Bu iyi gelir inşallah
Ben içmedim ya bişey olur mu

Bana maltofer fol vermişlerdi demir hapı olarak
Pek memnun kalmadım bulantı ve kabızlık yaptı
Bırakmıştım
Doktora bıraktım bu yüzden deyince yenisini yazdı
Bu iyi gelir inşallah
Ben içmedim ya bişey olur mu
Bundan sonra icersin duzenli. kansizlik sana da halsizlik yapar cunku benim de 7 haftalikken kan testi yapmislardi bi daha yapmadilar faydasi oldu mu onu bile bilmiyorum bazilarina her muayenede tahlil yapiolar heralde

Bundan sonra icersin duzenli. kansizlik sana da halsizlik yapar cunku benim de 7 haftalikken kan testi yapmislardi bi daha yapmadilar faydasi oldu mu onu bile bilmiyorum bazilarina her muayenede tahlil yapiolar heralde

Çok halsiz değilim aslında önce daha halsizdim meğer tiroiddenmiş, tiroid hapını düzenli kullanıyorum iyi geldi çok şükür

Bana da yapılmadı tekrar kan ölçümü o yüzden tereddütlüyüm
10 çıkmıştı benim çok mu düşük ?

Plansız bir gebelik yaşıyorum,hic beklemdigim bi anda gebe oldugumu öğrendim,daha karnimi gerdireli iki ay olmuştu,simdi bebek büyüdükçe dikişlerim çok açıyor,ameliyat sonrası bile bu kadar aci cekmemistim,son ayları düşünemiyorum bile :KK17:

Beşik konusunda ben de karasızım.süslü püslü ufak oval beşikler var ilk bikaç ay yatak odasında kullanılabilir.ama benim ikizlerim olcak.iki beşik al 4/5 ay sonra ikisi vercek birini bul tekrar beşik al.en iyisi büyük mobilya beşik sanırım.ama küçüklere hevesli kalıcam o ayrı.70x130 alıcam sanırım ve birini yatak odama koyup iki bebeği birlikte yatırıcam en azından 6 ay geçene kadar.çünkü geçen bi arkadaşın bebeği ölümden döndü odasında yalnız olduğu için.kusmuğundan boğulmuş yavrum.bunlara dikkat etmek lazım ya Allah korusun.
Bi de şu var kaç kıyafet alcaz yani günlükmü hesap yapçaz:)

Plansız bir gebelik yaşıyorum,hic beklemdigim bi anda gebe oldugumu öğrendim,daha karnimi gerdireli iki ay olmuştu,simdi bebek büyüdükçe dikişlerim çok açıyor,ameliyat sonrası bile bu kadar aci cekmemistim,son ayları düşünemiyorum bile :KK17:
Ay okuyunca içim acıdı arkadaşım Allah yardım etdin inşallah zorlanmadan geçirirsin hamileliği.ben de göbekli olduğum için hep düşündüm ama hiç cesaret edemedim,edemicem de heralde.bunun için ayrıca tebrik ederim seni..

Beşik konusunda ben de karasızım.süslü püslü ufak oval beşikler var ilk bikaç ay yatak odasında kullanılabilir.ama benim ikizlerim olcak.iki beşik al 4/5 ay sonra ikisi vercek birini bul tekrar beşik al.en iyisi büyük mobilya beşik sanırım.ama küçüklere hevesli kalıcam o ayrı.70x130 alıcam sanırım ve birini yatak odama koyup iki bebeği birlikte yatırıcam en azından 6 ay geçene kadar.çünkü geçen bi arkadaşın bebeği ölümden döndü odasında yalnız olduğu için.kusmuğundan boğulmuş yavrum.bunlara dikkat etmek lazım ya Allah korusun.
Güvenli bebek yastıkları var canım onlardan kullanabılırsın arkadaslarım tavsıye ettı bende alıp kullanıcam cunku bu muhabbet her yerde karsıma cıkıyor cocuk kusmugundan bogulabılır dıe

Ay okuyunca içim acıdı arkadaşım Allah yardım etdin inşallah zorlanmadan geçirirsin hamileliği.ben de göbekli olduğum için hep düşündüm ama hiç cesaret edemedim,edemicem de heralde.bunun için ayrıca tebrik ederim seni..
İnan ameliyatim çok kolay geçmişti,sonrasında hic ağrı kesici bile icmedim,ama gebelik biraz erken olunca sıkıntılı oluyor,napalim meleklerimiz için herşeye katlaniriz anne olmak kolay degil

Allah yardımcın olsun
İkiz zor ablamında öyleydi
Ölçüye göre kocaman beşik yaptırıp ikisini yatırdı

Güvenli bebek yastıkları var canım onlardan kullanabılırsın arkadaslarım tavsıye ettı bende alıp kullanıcam cunku bu muhabbet her yerde karsıma cıkıyor cocuk kusmugundan bogulabılır dıe

O zaman engelliyo mu tamamen
Bende bakıyım

Yan yatmasını sağlayan yastıklardan mı oluyo.eğer oysa almayı düşünüyorum muhakkak.çok oluyomuş ya kusmuktan ya da kabarcık yıtuyolarmış.Allah yaşatmasın ..

Bu sabahta krampla fırladım
İlaç sordum doktora en azından sıklaşırsa elimin altında olsun

Allah yardımcın olsun
İkiz zor ablamında öyleydi
Ölçüye göre kocaman beşik yaptırıp ikisini yatırdı

O zaman engelliyo mu tamamen
Bende bakıyım
yan yatıyor bebek o yastık sayesınde kussa bıle agzından akıp gidiyor obur turlu sırt ustu yatınca Allah korusun direk bogazına kacıyor.. Allah korusun

yan yatıyor bebek o yastık sayesınde kussa bıle agzından akıp gidiyor obur turlu sırt ustu yatınca Allah korusun direk bogazına kacıyor.. Allah korusun

Sıradaki alışverişe bunu ekliyim hemen

Çamaşır filesi
Küvet filesi ( Küvet varda filesi yok )
Yan yatma yastığı

Sıradaki alışverişe bunu ekliyim hemen

Çamaşır filesi
Küvet filesi ( Küvet varda filesi yok )
Yan yatma yastığı

ben kıyafet almadım bi tulum hediye geldi beşli takım görümcem aldı eşim dayanamadı hafta sonu ıkı tulum aldı..
sımdıye kadar aldıklarım:
banyo havlusu ve silgisi
ates olcer
onluk
ıkı emzık bırı hedıye
ıkı bıberon bırı hedıye
bır cıft corap
kendıme gogus pedi aldım
bebek arabası ve anakucagı

Back
X