Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki kız olsaydı İkra Beliz olacaktı adı, İkra Ece daha güzel söyleniyor gibi sankiSonuç olarak 'Ece İkra' nasıl sizce
Saçma mı
YOKK CANIM BENDE ÇALIŞIYORUM:-(yaaa bi çalışan benmiyim :)
bende öyle netten vereceğim siparişler var ama sürekli evde olan biri yokki annem okula gidiyor kayınvalidem çalışıyorBol bol alışverişten konuşuyoruz da
Şahsen icraate gelince bir arpa boyu yol gidemedim daha ben
ben yarında geliyorum ama canımYOKK CANIM BENDE ÇALIŞIYORUM:-(
İŞYERİNE İSTE CANIMMMbende öyle netten vereceğim siparişler var ama sürekli evde olan biri yokki annem okula gidiyor kayınvalidem çalışıyor
Bizimki kız olsaydı İkra Beliz olacaktı adı, İkra Ece daha güzel söyleniyor gibi sanki
bende öyle netten vereceğim siparişler var ama sürekli evde olan biri yokki annem okula gidiyor kayınvalidem çalışıyor
Bende geliyorum canım malesef yarında:-(((ben yarında geliyorum ama canım![]()
canım büyük şeyler alıcam bebek arabası gibiİŞYERİNE İSTE CANIMMM
bebek arabası gibi büyük şeyler sipariş edicemİkra zor deniyor sanki diye ön ad düşünüyodum ama
İşyerine söyle
Akşam çıkarken götürürsün
Ben hep öyle yapıyorum
bnce emirr kaan güzelmiş canım biz daha karar bile veremedik:-((isim konusuna gelince bizde emir kaan da karar kıldık ne diyorsunuz?
hımm anladım canım haklısın o zmana taşıması zor olurrrcanım büyük şeyler alıcam bebek arabası gibi
isim konusuna gelince bizde emir kaan da karar kıldık ne diyorsunuz?
canım büyük şeyler alıcam bebek arabası gibi
nasıl bir şans bu yaBende geliyorum canım malesef yarında:-(((
isim konusuna gelince bizde emir kaan da karar kıldık ne diyorsunuz?
canım oda çalışıyor ki görümcemin catering şirketi var hep birlikte oraya gidiyorlar :))Kaan beğendiğim bi isimdi zaten
Görerek alırıdm ben olsam o tarz şeyleri
Küçük şeyler olduğundan işyerinden eve taşıdım ben
Kayınvalidenin ev adresini yaz teslimat adresine, ordan alırsınız bi ara
:-(aynen canım bende anlamadım gitti eşimde çalışmıyorr:-(nasıl bir şans bu ya![]()
değişmiyor canım bende senin gibi düşünmüştüm ama 16.hafta da bana da erkek denmiştiarkadaşlar şimdi doktorumuz 16.haftada erkek dedi resminide verdi ama ya diyorum ynlış sölediyse..