Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GİTTİGİDİYORA ULAŞAMIYORUM KŞsatıcı ile iletişime geç istersen.bir fikir verir belki sana.kapıda ödeme falan.
aynen canım solap benimde hoşuma gitti fiyatıda uygunmuşGünaydın kızlar :)
bugün bu gardırobun siparişini verdik.çekmecesi yok onun yerine sepet kullanıcam çorap ve atletlerini koymak için.
http://www.hepsiburada.com/liste/al...=mbalplcdgnc3grdpby&categoryId=18021422#ileri
:-(selam kızlarrr evden yazıyorum şu an![]()
bende de oluyor,resmen göğsüm daralıyor,nefes alamıyorum sanki,kansızlıktan yada tiroitten oluyormuş,benimki kansızlıktan,elevit kullanıyorum ama sanırım dozu artıcak,sen nasıl oldun?Kızlar kalp çarpıntısı olan varmı bugn o kadar çarpıntım olduki resmen kalbimi kulaklarımda boğazımda hissettim. Neden olabilirki bu 2.kez oluyo doktoruma ilk muayenede sorcam ama sizlerede danışmak istedim
kızlar ya genital bölge temizliğinizi nasıl yapıyosunuz
Ha ha olabilir valla inceden bişeyler söylemeye çalışmış sankimmmKaynanam da geçen isimlerden bahsederken benim adımın anlamı da şu dedi
Acaba benim adımı mı koyun demek istedi![]()
Aynen yahu bebek olunca mobilyalarin fiyatı uçuyor resmen.bi tane boş odam var tam bebek odasi olmalik ama ev bizim değil kiraciyiz önümüzdeki yaza tayinciyiz doğuya gideceğiz büyük ihtimalle lojmanda otururuz onlarda küçük oluyor zaten bebek odami koyamam o yüzden bende park beşik ve minik bi dolap alacağım cok pahali olmasin ki ilerde kendi evimize geçince vazgecebileyim istiyorum canımçok araştırıyoruz.en hoşuma giden bu oldu.
bebek gardrobu dediğinde 350 den bir başlıyor fiyatlar 1000 tlyi bile geçiyor.
sen de benim gibi oda yapamıycak mısın?
odamız olsa bu kadar kasmazdım sanırım. beğendiğim takımı alırdım veya yaptırırdım![]()
Meltemcim bende eşin gibi düşünüyorum kırmızı,gri,bej gibi bişey tercih edeceğim 2.ciyi düşünerek:)
Meltemcim bende eşin gibi düşünüyorum kırmızı,gri,bej gibi bişey tercih edeceğim 2.ciyi düşünerek:)
Son yolladigin baby2go pembe olanin kirmizisi da çok şeker bence ben beğendim onuYa bilemiyorum ki benim de kafam karıştı..