• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun arkadaşlar, Allah madendeki işçilerimizin ailelerine bol bol sabır versin bir de...

Geçmişi okumadım, dün hiç uğrayamadım. Buradaki arkadaşların haber vermesiyle dün koşa koşa English Home'a gittik. Hamile kalmadan önceden beri nevresim takımlarını sevip dururdum zaten.

Kızımıza ilk eşyalarını da almış olduk. Bir nevresim takımı (24 TL), 4 tane 0-3, 7 tane de 3-6 tulum aldık( Tanesi 6 TL). Hepsi kısa kollu. Kipa'dan da 5 tane uzun kolllu tulum aldık. Englih Home mağazaları saldırıya uğramış gibiydi. 2 mağazadan toplayabildiklerimiz bunlardı. Battaniye falan kalmamıştı. :KK43:

Bunlar benim nefsimi epey körler artık. Baş ucuma koyup uyudum eşyaları bayramlık gibi... Sabah görüverince çoook mutlu oldum...:KK45:

Kızlar kalp çarpıntısı olan varmı bugn o kadar çarpıntım olduki resmen kalbimi kulaklarımda boğazımda hissettim. Neden olabilirki bu 2.kez oluyo doktoruma ilk muayenede sorcam ama sizlerede danışmak istedim
bende de oluyor,resmen göğsüm daralıyor,nefes alamıyorum sanki,kansızlıktan yada tiroitten oluyormuş,benimki kansızlıktan,elevit kullanıyorum ama sanırım dozu artıcak,sen nasıl oldun?

merhaba kızlar cumhuriyetimiz kutlu olsun..evde olmak güzel yaaa doğum iznimiz gelsede kullansak

Park yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)

çok araştırıyoruz.en hoşuma giden bu oldu.
bebek gardrobu dediğinde 350 den bir başlıyor fiyatlar 1000 tlyi bile geçiyor.
sen de benim gibi oda yapamıycak mısın?
odamız olsa bu kadar kasmazdım sanırım. beğendiğim takımı alırdım veya yaptırırdım :D
Aynen yahu bebek olunca mobilyalarin fiyatı uçuyor resmen.bi tane boş odam var tam bebek odasi olmalik ama ev bizim değil kiraciyiz önümüzdeki yaza tayinciyiz doğuya gideceğiz büyük ihtimalle lojmanda otururuz onlarda küçük oluyor zaten bebek odami koyamam o yüzden bende park beşik ve minik bi dolap alacağım cok pahali olmasin ki ilerde kendi evimize geçince vazgecebileyim istiyorum canım:KK5:

Back
X