- 26 Ocak 2014
- 4.563
- 4.160
- 198
Evet o da güzel..Son yolladigin baby2go pembe olanin kirmizisi da çok şeker bence ben beğendim onu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o da güzel..Son yolladigin baby2go pembe olanin kirmizisi da çok şeker bence ben beğendim onu![]()
canım bende eldivenle yapıyorum ama artık zorlamaya başladı seni zorlamıyomuEldivenle yapıyorum ben..
güzelmiş canımm
canım gittigidiyorda doğrudan satıcıya msj atabiliyorsun diye biliyorum.hatta tel no da olması lazım.GİTTİGİDİYORA ULAŞAMIYORUM KŞ
ben kırmızı aldım meltem,ikinci bir bebeği düşünerekten.unisex bir renk bence.Park yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
aynen ben de senin gibi düşünüyorum.Aynen yahu bebek olunca mobilyalarin fiyatı uçuyor resmen.bi tane boş odam var tam bebek odasi olmalik ama ev bizim değil kiraciyiz önümüzdeki yaza tayinciyiz doğuya gideceğiz büyük ihtimalle lojmanda otururuz onlarda küçük oluyor zaten bebek odami koyamam o yüzden bende park beşik ve minik bi dolap alacağım cok pahali olmasin ki ilerde kendi evimize geçince vazgecebileyim istiyorum canım![]()
Beyaz alırsam da şöyle bi şey alırım herhalde..
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/70-x110-bebek-oyun-parki-park-yatak-besik-hamak-132415320
Gyno ferro sanol - kapsül kullanan var mı ?
Eksi demir hapından memnun değildim
Doktorum bunu yazdı, yeni başlayacağım
Demir + folik asit + vitamin B 12 içeriyormuş
bence kırmızı en ideali gibi. bende pembe düşünüyorum ama kırmızıya da aklım gidiyoKizlar bende park yatak alicam kraft calipso yada kraft 505 olacak markasi mavi rengini alicam ben kararliyimmavi cok guzel oluyor aslinda yesilde olur ama yok modellerde yesil mavi kirmizi ve pembe genelde ..
canım bende eldivenle yapıyorum ama artık zorlamaya başladı seni zorlamıyomu
Arabasini filan ortak bi renk alicam ama besikte maviden vazgecmicem ben heralde hep ayni markaya bakip duruyorum :) kiyafetleride ortak renk alirim ay ne zormus :)bence kırmızı en ideali gibi. bende pembe düşünüyorum ama kırmızıya da aklım gidiyo
ayy kocaman olmuş maşallahMerhaba güzel hamişler dün doktora gittik bizim oğluş 489 gr 25.41 cm olmuş.Sizin minnaklar ne durumda?![]()