2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı ıle atlatır hemencık gecmıs olsun bebekler genellıkle sarılık olur , kımısının degerı yuksek olur mavı ısık denılen bı tedavı ıle ıyılesırler , sarılıkta dogum yapıp ılk sarı sut dedıklerı sutu vermek onemlıymıs bu yuzden

Yarın taburcu edeceklermiş. Küçücük bebek ya nasıl korkmuşlardır kim bilir..

benim pazartesi randevum var 24.haftada yani.önceki 18.haftadaydı cok sık ultrasondan yana değil dr.gitmişken ayrıntılı ultrason seker yüklemesi birlikte yapılacak nöbet tutmama raporumu da alacağım iki gündür bebek cok sakin az hareket ediyor endişe duyuyorum kendim de az kilo aldım 1.5 kg kadar.bebek gelişmiyor mu diye düşünceler başladı kilom 56.5 suan.

ya kızlar bazen bebek hareket ederken içim bi garip oluyo sizde de oluyor mu o his ? nasıl anlatılır bilemiyorum ki o hissi bazen garip bi ağrı veriyo bazen sanki organlarım yer değiştiriyo gibi ne biliyim işte

ya kızlar bazen bebek hareket ederken içim bi garip oluyo sizde de oluyor mu o his ? nasıl anlatılır bilemiyorum ki o hissi bazen garip bi ağrı veriyo bazen sanki organlarım yer değiştiriyo gibi ne biliyim işte

Özellikle yemekten sonra bi kayma oluyo sanki dimi
Bebek yer mi değiştiriyor nedir

bana bazen mıdeme vurulmus gıbı bır hıc oluyor kısa surelı mıden bulanıp gecıyor hatta arada bır oluyor :S

hayırdır neden fena degıl , hersey yolundadır ıns kontrolun ne zaman? ben ıyıyım cok sukur klasık sıkayetler dısında bıse yok =) bende yarını beklıyorummm kontrolum var
Pazartesi gunu cikardim cünkü. Evvelsi gun de sofrada cok midem bulandı. Bu tarz şeylerden. Yoksa cok şükür bir aksilik yok canim :) ben de pzrtsi gidecegim. Ay ne guzel yarın gorecen bebisini :KK76:

Bebeğin hareketlerini artık daha iyi hissediyoruz..
Ben inanamıyorum hala bu benim bebeğim mi diye..
İlk başlarda gaz falan sandım ama değil. Belli saatlerde çok hareketli oluyor MAŞAALLAH :)

kesınlıkle hepımızın ıhtıyacı buzluk kı , bana oyle dedıler hep bende bosalttım buzlugu baya oluyor zor oluyor olmasına , bıde mıcrodalgada buz cozdurme yapan var ıse mıcrodalga kesınlıkle yasakmıs hamılelıkte kızlar
Ya ben mikrodalgada isinmis şeyler yedim ya ne zarari var ki :110:

İnşaallah..
Ben böyle yaygın bir şey olduğunu bilmiyordum.
Doktorlar mutlaka uyarıyor zaten hastaneden çıkmadan. 2 saatte bir uyanmasa bile mutlaka emzirin diyorlar. Aç kalmamaları çok önemli. 1 haftalıkken de kontrole gidildiğinde sarılığı ölçülüyor. Ayyy kan alınması çok kötü :(

iç organların bi havaya çıkıp geri iniyormuş gibi bişeyse aynen bende de oluyo....
bi boşluk hissi garip bişey

Back
X