Adıda kıyafeti de annesi de yanında olur Allah ın izniyle umudunu kaybetme.Güçlü bir bebektir bebeğin inşallah hayata tutunur annesine kavuşur Allah ın izniyle.İçini ferah tutmaya çalış.Allah yardımcınız olsunDoktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Kanın kaç canım acaba benim 10,8 ek bişeye gerek yok tek doz gyno ferro sanol içiyorum gece yatarkenSlm kizlar
Kanim dusmustu soylemistim
Kan surup ilacimi 2,ye cikardi dr ve kan icin hap verd, kahvaltidan sonrada portakal sıkıp icine pekmez katip icmemi soyledi kizlar bunu sizde yapin kan artsin diye verdi.
İdrar tahlilimde kum cikti
Ve tekrar progestan verdi :s
Bebegimde 2 hafta onceki kintrolde ileride cikmisti bu hafta kilo almamis olsada normal gidiyormus bikac gun onde cikti. Dr sende 2 kilo vermissin dikat et beslenmene dedi.bizden haberler boyle..
Acil şifalar diliyorum canım. Dualarımız sizinle...Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Geçmiş olsun canım bende ilk gebeliğimde yaşamadığım şeyleri bunda yaşadım kabızlık kan değerinin düşmesi gibi.Sanırım ilk gebelik birşeyler aldı götürdü bizdenSelam kizlar kac gundur giremedim bugun dr a gittim bebegim 1850 gram 44 cm olmus ancak karin cevresi geriliği duzelmemis cok uzuldum bir aydir diyete uyuyorum daha artmamasi icin diyete devam edeceğiz 20 subatta dogacak kismetse.insallah sağlığı yerinde olur.beni zayif gobegim i de kucuk buldu yiyorum da ama bunyem boyle 61 kiloyum 6 kilo aldim.oglumda da 7.5 kg ile dogum yapmistim ama boyle geri cikan deger problemimiz olmamisti.
İsteme daha çok erken Allah korusunartık doğurmak istiyorum
9.5 canimKanın kaç canım acaba benim 10,8 ek bişeye gerek yok tek doz gyno ferro sanol içiyorum gece yatarken
Bu çok büyük bir adaletsizlik devletin bu konuda ciddi yaptırımları olması lazım.Mesela kanuna göre 7,5 saatten fazla çalıştırılmamız yasak değil mi?Ama nerde bu yasağa uyan.Annelik en önemli kariyermiş.Bence de öyle.Hayırlı bir evlat yetiştirmek herkesin harcı değil.6 ay anne sütü vermek zorunlu.İzin 16 hafta.Annelik borçlanması yapılabiliyor ama yaşı geriye çekmiyor.Söz le hareket birbirini tutmuyor.Günaydın kızlar kamuda öalışan hamişlerede tatilmiş bir kez daha öğretmen değilde mühendis oldum diye kızdım kendime
Geçmiş olsun benimde 10 gün sonra randevum var bakalım ne olduk9.5 canim
Günaydın kızlar;
Dün c.paşada perinatoloji bölüm başkanına gittim.prof hatun.odası duman altıydı zırt pırt sigara içiyodu.dinkedi beni sonra başka bi profa götürdü sözde ultrasonda bakıcaktı o da asistan bi doktora usg de baktırdı.diperleride başımda...neyse bebeklerim iler,sukar plesentelar iyi çok şükür.yinede biz seni yatıralım tansiyon ilacını keselim araştıralım dediler bikaç gün.çok ğzüldüm.şuan yatmiim yarın gelim falan dedim.tamam çarşamba gel yatıralım dediler.sonra uzun uzun usg bakıldı işte.sonra prof kadın tekrar okudu çıkan raporu.seninyatırmayalım biz cuma gel nst ye bağlıyalım dedi.iyi dedik.kafamızın içine edip yolladılar yani daha da gitmem araştırma hastanesine.deneme yspçaklardı büyük ihtimalle.hazır ikiz hamile bhlmuşlar.bide kimsenin birbirinden haberi yok.prof muayenesi diye bi ton para veriyosun ama her işi başkası yapıyo prof rapor görüyo sadece.
Neyse kendi doktoruma gittim sonra.iyiyiz çok şükğr ama kiloları az.hem ikşz oldukları için hemde hastalıktan dolayı bi hafta gerideler.bugün yine idrar topluyorum yarın vericem.inşallah yükselmediyse böyle devam edicez.haftada bir kontrol ve idrar.doktorumu çok seviyorum gerçekten.ilk hedefimiz 32 yi bitirmek diyo.inşallah üçümüzde sağlıklı olarak bitiririz bu hamileliği.çok uzun yazdım idare edin:)
Bu çok büyük bir adaletsizlik devletin bu konuda ciddi yaptırımları olması lazım.Mesela kanuna göre 7,5 saatten fazla çalıştırılmamız yasak değil mi?Ama nerde bu yasağa uyan.Annelik en önemli kariyermiş.Bence de öyle.Hayırlı bir evlat yetiştirmek herkesin harcı değil.6 ay anne sütü vermek zorunlu.İzin 16 hafta.Annelik borçlanması yapılabiliyor ama yaşı geriye çekmiyor.Söz le hareket birbirini tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?