2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinn... Kar yok ama kar tatilindeyim ben de:)
Kamuda calisan hamilelere tatil ya bugub evdeyim ins yarin da olur bugun yaginca...
Ama tabi evden takip etnem gereken bi is var maalesef

Adıda kıyafeti de annesi de yanında olur Allah ın izniyle umudunu kaybetme.Güçlü bir bebektir bebeğin inşallah hayata tutunur annesine kavuşur Allah ın izniyle.İçini ferah tutmaya çalış.Allah yardımcınız olsun

Günaydın arkadaşlar. Sağlığı sıkıntılı olan herkeze acil sifalar diliyorum.Dışarı çıkacak olanlar aman diyim dikkatli yürüyün kayıp düşmeyin

Kanın kaç canım acaba benim 10,8 ek bişeye gerek yok tek doz gyno ferro sanol içiyorum gece yatarken

Acil şifalar diliyorum canım. Dualarımız sizinle...

Geçmiş olsun canım bende ilk gebeliğimde yaşamadığım şeyleri bunda yaşadım kabızlık kan değerinin düşmesi gibi.Sanırım ilk gebelik birşeyler aldı götürdü bizden

Slmlar eksik cok daha cok sey almaliyim biluyorum ama aklima bisede gelmiyor ufaklardan

3 alt ust takim
1 tulum (daha almaliyum)
3 ic zibin (anen ic zibinin vebegi saracaguni ve sicak tutacagini soyledi)
6 tek alt
3 corap
3 patik
3 orgu battaniye
2 penye bat.
1 polar bat.
1 nihut bat.
1 nohut kundak
1 kalin buyuk pelus battaniye
Molfix yeni doga+islak.mendil
Canbebe alt acma bezi
Kanguru
Ates olcer

Banada;
1 emzirme atleti
1 emzurme sutyeni
Sut sagma makinasi

Bu kadar
Mobilyayi k.validrm yaptiriyor
Park yatak annemler alacakmis
Arkadadimda telsiz benden ben alicam dedi :)

Günaydın kızlar dün kontrol günümdü doktor bebeğin kilosunun az olduğunu söyledi rapor yazayım sana işe gitme dinlen dedi. Ama ben gelmek zorundayım yerime birini bulamadılar iş görüşmelerini biran önce halletsek bu hafta da izne ayrılsam Haftaya salı tekrar gel raporunu yazıcam dedi. O zaman bile 32 haftam dolmamış oluyor. Bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirelim inşallah...

Günaydın kızlar kamuda öalışan hamişlerede tatilmiş bir kez daha öğretmen değilde mühendis oldum diye kızdım kendime
Bu çok büyük bir adaletsizlik devletin bu konuda ciddi yaptırımları olması lazım.Mesela kanuna göre 7,5 saatten fazla çalıştırılmamız yasak değil mi?Ama nerde bu yasağa uyan.Annelik en önemli kariyermiş.Bence de öyle.Hayırlı bir evlat yetiştirmek herkesin harcı değil.6 ay anne sütü vermek zorunlu.İzin 16 hafta.Annelik borçlanması yapılabiliyor ama yaşı geriye çekmiyor.Söz le hareket birbirini tutmuyor.

Günaydın kızlar;
Dün c.paşada perinatoloji bölüm başkanına gittim.prof hatun.odası duman altıydı zırt pırt sigara içiyodu.dinkedi beni sonra başka bi profa götürdü sözde ultrasonda bakıcaktı o da asistan bi doktora usg de baktırdı.diperleride başımda...neyse bebeklerim iler,sukar plesentelar iyi çok şükür.yinede biz seni yatıralım tansiyon ilacını keselim araştıralım dediler bikaç gün.çok ğzüldüm.şuan yatmiim yarın gelim falan dedim.tamam çarşamba gel yatıralım dediler.sonra uzun uzun usg bakıldı işte.sonra prof kadın tekrar okudu çıkan raporu.seninyatırmayalım biz cuma gel nst ye bağlıyalım dedi.iyi dedik.kafamızın içine edip yolladılar yani daha da gitmem araştırma hastanesine.deneme yspçaklardı büyük ihtimalle.hazır ikiz hamile bhlmuşlar.bide kimsenin birbirinden haberi yok.prof muayenesi diye bi ton para veriyosun ama her işi başkası yapıyo prof rapor görüyo sadece.
Neyse kendi doktoruma gittim sonra.iyiyiz çok şükğr ama kiloları az.hem ikşz oldukları için hemde hastalıktan dolayı bi hafta gerideler.bugün yine idrar topluyorum yarın vericem.inşallah yükselmediyse böyle devam edicez.haftada bir kontrol ve idrar.doktorumu çok seviyorum gerçekten.ilk hedefimiz 32 yi bitirmek diyo.inşallah üçümüzde sağlıklı olarak bitiririz bu hamileliği.çok uzun yazdım idare edin:)

Günaydın kızlar. Dün buradan o kadar etkilenmişim ki gece kabuslar gördüm. Birde yoğum kar yağışı var kastamonuya zor gidiliyor yarın ki kontrolümede gidemicem Kar ne zaman kalkarsa o zaman gitmek zorundayım acayip moralim bozuldu kızlar

çook geçmiş olsunn iyi ki kendi doktoruna gitmişsin o sana ne güzel açıklama yapmış
moralini yüksek tut güzel haberlerle geliceksin inşallah..

adaletsizlik ki ne adaletsizlik iş yükü hafifletilmeli diyo
herkes ayağına evrak ister imza için vs için

yürürken bile kasıklarımda baskı hissediyorumm
umarım kötü bişey olmaz korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…