Üniversite hastaneleri böyle gerekli gereksiz birsürü test yaparlardı üzerinde.İyiki yatmamışsın.1 hafta geri olmalarını önemseme bence gününü doldursun organ gelişimleri tamamlarsın sen dışarda kilolarını arttırırsın Allah ın izniyle.Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin AminGünaydın kızlar;
Dün c.paşada perinatoloji bölüm başkanına gittim.prof hatun.odası duman altıydı zırt pırt sigara içiyodu.dinkedi beni sonra başka bi profa götürdü sözde ultrasonda bakıcaktı o da asistan bi doktora usg de baktırdı.diperleride başımda...neyse bebeklerim iler,sukar plesentelar iyi çok şükür.yinede biz seni yatıralım tansiyon ilacını keselim araştıralım dediler bikaç gün.çok ğzüldüm.şuan yatmiim yarın gelim falan dedim.tamam çarşamba gel yatıralım dediler.sonra uzun uzun usg bakıldı işte.sonra prof kadın tekrar okudu çıkan raporu.seninyatırmayalım biz cuma gel nst ye bağlıyalım dedi.iyi dedik.kafamızın içine edip yolladılar yani daha da gitmem araştırma hastanesine.deneme yspçaklardı büyük ihtimalle.hazır ikiz hamile bhlmuşlar.bide kimsenin birbirinden haberi yok.prof muayenesi diye bi ton para veriyosun ama her işi başkası yapıyo prof rapor görüyo sadece.
Neyse kendi doktoruma gittim sonra.iyiyiz çok şükğr ama kiloları az.hem ikşz oldukları için hemde hastalıktan dolayı bi hafta gerideler.bugün yine idrar topluyorum yarın vericem.inşallah yükselmediyse böyle devam edicez.haftada bir kontrol ve idrar.doktorumu çok seviyorum gerçekten.ilk hedefimiz 32 yi bitirmek diyo.inşallah üçümüzde sağlıklı olarak bitiririz bu hamileliği.çok uzun yazdım idare edin:)
Güle güle kullan canım. Gayet güzel gözüküyor. Siz ne kadara aldiniz????butik bebeden 24 ünde ben de sipariş verdim ama gelmedi..
bugün de dışarıdaydım. Acaba gelmişler midir ?
Geldiyseler beni aramış olmaları gerekmez mi?
Ben de dün e bebek mağazasında arabalara bakarken hoop birden kendimi kasada buldum :)
Kraftın bi modelini beğendim ama katlandıgında demir mekanizması ayrı, oturdugu yer ayrı oluyo diye almadım. Joie marka önermişlerdi. Ona baktık ve baya begendik. Hemen aldı eşim.
Ben begendim. Eşim de kolay kolay begenmeyen bi adam olmasına rağmen o da beğendi. Tavsiye ederim.
Amiin canım inşallah.zayıf olmaları önemli değil diyo doktor da.dua edin noolur bana...Üniversite hastaneleri böyle gerekli gereksiz birsürü test yaparlardı üzerinde.İyiki yatmamışsın.1 hafta geri olmalarını önemseme bence gününü doldursun organ gelişimleri tamamlarsın sen dışarda kilolarını arttırırsın Allah ın izniyle.Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Amin
Teşekkürler tatlım bu arada bende video istiyorum zahmet olmazsaosteocare ilacın adı canım
kilo sorun olmamalı ya üzme kendini dr.larda kimini şişman kimini zayıf bulur 6 kilo fena değil aslında doğuma kadar 10 olabilirsin.madem öyle sana vitamin tarzı şeyler versin bebeğin gelişimi içinSelam kizlar kac gundur giremedim bugun dr a gittim bebegim 1850 gram 44 cm olmus ancak karin cevresi geriliği duzelmemis cok uzuldum bir aydir diyete uyuyorum daha artmamasi icin diyete devam edeceğiz 20 subatta dogacak kismetse.insallah sağlığı yerinde olur.beni zayif gobegim i de kucuk buldu yiyorum da ama bunyem boyle 61 kiloyum 6 kilo aldim.oglumda da 7.5 kg ile dogum yapmistim ama boyle geri cikan deger problemimiz olmamisti.
Günaydın herkese ewt tatlım puseti de var. Neden bu kadar uygun diye sordum karadeniz bölgesinin dağıtımı bizde o yüzden kampanya yapabiliyoruz dedi. İnşallah bulursunuz uygun fiyataBiz de ondan alixaz ama 790 tl ebebekte chiccoda 750ydi
Puseti var di mi seninkinin de
İstanbulda da ole ucuza bulsak keske
Canım bu aralar rahatsızlığı olan anneler erken doğum riskleri preeklemsiler çok arttı günümüz duayla geçiyor.Smay birden tansiyon yükseldi aldılar dedi.Rahatsızlığı olmayan annelerde herşeye aday Allah korusun.Hepimiz için duadan başka çaremiz yok Rabbimize sığınalım.Amiin canım inşallah.zayıf olmaları önemli değil diyo doktor da.dua edin noolur bana...
Amin canım ne mutlu kardeşine ve sana.Allah analı babalı buyursun hayırlı bi evlat olsun.Darısı hepimizin başınaKız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
birazdan ağlama sesini dinletecek
ay çok tuhaf oldum
Rabbim hepimize böyle kolay dogumlar nasip etsin
daha erken değilmi cnm çokmu sıkıntın var.bak arkadaşın biri doğum yaptı bence söylediklerine dikkat et dua yerine geçmesin.zamanında gelsin yavrular yoksa hastane kapısında beklemek çok zor doğmuş bebeğinin bile tadını çıkaramıyorsunartık doğurmak istiyorum
lafın gelişi diyorum canım ya tabikide istemem ALLAH korusun.İsteme daha çok erken Allah korusun
o kadar çok sancım varki . onun için dedim. kalben geçirmedim öyle bişey . ay Allah korusundaha erken değilmi cnm çokmu sıkıntın var.bak arkadaşın biri doğum yaptı bence söylediklerine dikkat et dua yerine geçmesin.zamanında gelsin yavrular yoksa hastane kapısında beklemek çok zor doğmuş bebeğinin bile tadını çıkaramıyorsun
Bende yürüyünce hissediyorum canım.Sanırım bebişler kilo aldıkları için ağırlaştığımızı düşünüyorum.yürürken bile kasıklarımda baskı hissediyorumm
umarım kötü bişey olmaz korkuyorum..
Ne kullanıyorsun benim dr 9.8e dusmuste canim9.5 canim
canim allah yardimcin olsun Allahtan yatmamissin arastrma hastaneleri kendilerine kobay arıyor malesef paranla kobay oluyorsun kendi doktorun cok iyimiş şükür.canini sıkma inşallah sağlıklı olsunlr sen onlari buyutursun sutlerle mamalarla :)Günaydın kızlar;
Dün c.paşada perinatoloji bölüm başkanına gittim.prof hatun.odası duman altıydı zırt pırt sigara içiyodu.dinkedi beni sonra başka bi profa götürdü sözde ultrasonda bakıcaktı o da asistan bi doktora usg de baktırdı.diperleride başımda...neyse bebeklerim iler,sukar plesentelar iyi çok şükür.yinede biz seni yatıralım tansiyon ilacını keselim araştıralım dediler bikaç gün.çok ğzüldüm.şuan yatmiim yarın gelim falan dedim.tamam çarşamba gel yatıralım dediler.sonra uzun uzun usg bakıldı işte.sonra prof kadın tekrar okudu çıkan raporu.seninyatırmayalım biz cuma gel nst ye bağlıyalım dedi.iyi dedik.kafamızın içine edip yolladılar yani daha da gitmem araştırma hastanesine.deneme yspçaklardı büyük ihtimalle.hazır ikiz hamile bhlmuşlar.bide kimsenin birbirinden haberi yok.prof muayenesi diye bi ton para veriyosun ama her işi başkası yapıyo prof rapor görüyo sadece.
Neyse kendi doktoruma gittim sonra.iyiyiz çok şükğr ama kiloları az.hem ikşz oldukları için hemde hastalıktan dolayı bi hafta gerideler.bugün yine idrar topluyorum yarın vericem.inşallah yükselmediyse böyle devam edicez.haftada bir kontrol ve idrar.doktorumu çok seviyorum gerçekten.ilk hedefimiz 32 yi bitirmek diyo.inşallah üçümüzde sağlıklı olarak bitiririz bu hamileliği.çok uzun yazdım idare edin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?