2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üniversite hastaneleri böyle gerekli gereksiz birsürü test yaparlardı üzerinde.İyiki yatmamışsın.1 hafta geri olmalarını önemseme bence gününü doldursun organ gelişimleri tamamlarsın sen dışarda kilolarını arttırırsın Allah ın izniyle.Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Amin

Güle güle kullan canım. Gayet güzel gözüküyor. Siz ne kadara aldiniz????

Amiin canım inşallah.zayıf olmaları önemli değil diyo doktor da.dua edin noolur bana...

kilo sorun olmamalı ya üzme kendini dr.larda kimini şişman kimini zayıf bulur 6 kilo fena değil aslında doğuma kadar 10 olabilirsin.madem öyle sana vitamin tarzı şeyler versin bebeğin gelişimi için

Biz de ondan alixaz ama 790 tl ebebekte chiccoda 750ydi
Puseti var di mi seninkinin de
İstanbulda da ole ucuza bulsak keske
Günaydın herkese ewt tatlım puseti de var. Neden bu kadar uygun diye sordum karadeniz bölgesinin dağıtımı bizde o yüzden kampanya yapabiliyoruz dedi. İnşallah bulursunuz uygun fiyata

Amiin canım inşallah.zayıf olmaları önemli değil diyo doktor da.dua edin noolur bana...
Canım bu aralar rahatsızlığı olan anneler erken doğum riskleri preeklemsiler çok arttı günümüz duayla geçiyor.Smay birden tansiyon yükseldi aldılar dedi.Rahatsızlığı olmayan annelerde herşeye aday Allah korusun.Hepimiz için duadan başka çaremiz yok Rabbimize sığınalım.

Amin canım ne mutlu kardeşine ve sana.Allah analı babalı buyursun hayırlı bi evlat olsun.Darısı hepimizin başına

artık doğurmak istiyorum
daha erken değilmi cnm çokmu sıkıntın var.bak arkadaşın biri doğum yaptı bence söylediklerine dikkat et dua yerine geçmesin.zamanında gelsin yavrular yoksa hastane kapısında beklemek çok zor doğmuş bebeğinin bile tadını çıkaramıyorsun

o kadar çok sancım varki . onun için dedim. kalben geçirmedim öyle bişey . ay Allah korusun

yürürken bile kasıklarımda baskı hissediyorumm
umarım kötü bişey olmaz korkuyorum..
Bende yürüyünce hissediyorum canım.Sanırım bebişler kilo aldıkları için ağırlaştığımızı düşünüyorum.

Ne kullanıyorsun benim dr 9.8e dusmuste canim
canim allah yardimcin olsun Allahtan yatmamissin arastrma hastaneleri kendilerine kobay arıyor malesef paranla kobay oluyorsun kendi doktorun cok iyimiş şükür.canini sıkma inşallah sağlıklı olsunlr sen onlari buyutursun sutlerle mamalarla :)

Bu arada alinti yapamafdim nomatter sen yazmistin sanirim ne kamusu ne izni benim biseyden haberim yok bazı şehirlerde mi acaba

günaydın dertli anneler zaman daralıyor ve dertler çoğalıyor.sabretmekten başka çare yok galiba bir kaç ay sonra bu günleri ararmıyız acaba diye düşünüyorum.
bütün gece uyuyamadım desem yeri vallahi dönmekten çarşafa dolanacağım nerdeyse sonunda 7.30 da kalkıp ütü yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…