Canım moralini yüksek tut.Benim iki damarimdaki centikler yüzünden bebeğimin zayıf dogma ihtimali var.Sen suan beslenmene ,dinlenmene dikkat et.Elinden gelenleri sonuna kadar yap gerisini akışına bırak canım. Gönlünü ferah tutAmiin canım inşallah.zayıf olmaları önemli değil diyo doktor da.dua edin noolur bana...
Öyle deme valla Allah duyar duanı erken doğuralar var çok kötü bişey hepimiz zamanında sağlıkla doğum yaparız inşallah.artık doğurmak istiyorum
Bende yürüyünce hissediyorum canım.Sanırım bebişler kilo aldıkları için ağırlaştığımızı düşünüyorum.
Devam ederse bi dr. görün istersenkızlar geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorumm
belim kasıklarım çok fena ağrıyor
yürürken bile kasıklarımın ağrıdığını hissediyorum
böyle olan varmı??
Canım allah yardımcınız olsun. Gönlünü ferah tut. Hayırşısıyla herşey yoluna girecekAmiin canım inşallah.zayıf olmaları önemli değil diyo doktor da.dua edin noolur bana...
Devam ederse bi dr. görün istersen
:)günaydın dertli anneler zaman daralıyor ve dertler çoğalıyor.sabretmekten başka çare yok galiba bir kaç ay sonra bu günleri ararmıyız acaba diye düşünüyorum.
bütün gece uyuyamadım desem yeri vallahi dönmekten çarşafa dolanacağım nerdeyse sonunda 7.30 da kalkıp ütü yaptım
Bende öyle bütün gece dönüyorum yatiorum olmuyo oturuyorum olmuyor aksam hele aglayacaktim her yerim batıyor kaburgalarim resmen acıyor kasiniyorum offf bi dogursam dedim bende inşallah duasaatibne gelmemiştirgünaydın dertli anneler zaman daralıyor ve dertler çoğalıyor.sabretmekten başka çare yok galiba bir kaç ay sonra bu günleri ararmıyız acaba diye düşünüyorum.
bütün gece uyuyamadım desem yeri vallahi dönmekten çarşafa dolanacağım nerdeyse sonunda 7.30 da kalkıp ütü yaptım
özelden atıyorum bol bol çalışalım vicudu normal doğuma hazırlayalımTeşekkürler tatlım bu arada bende video istiyorum zahmet olmazsa
Bende araştırma hastanelerinş sevmiyorum insana kobay faresi gibi davranıyorlarGünaydın kızlar;
Dün c.paşada perinatoloji bölüm başkanına gittim.prof hatun.odası duman altıydı zırt pırt sigara içiyodu.dinkedi beni sonra başka bi profa götürdü sözde ultrasonda bakıcaktı o da asistan bi doktora usg de baktırdı.diperleride başımda...neyse bebeklerim iler,sukar plesentelar iyi çok şükür.yinede biz seni yatıralım tansiyon ilacını keselim araştıralım dediler bikaç gün.çok ğzüldüm.şuan yatmiim yarın gelim falan dedim.tamam çarşamba gel yatıralım dediler.sonra uzun uzun usg bakıldı işte.sonra prof kadın tekrar okudu çıkan raporu.seninyatırmayalım biz cuma gel nst ye bağlıyalım dedi.iyi dedik.kafamızın içine edip yolladılar yani daha da gitmem araştırma hastanesine.deneme yspçaklardı büyük ihtimalle.hazır ikiz hamile bhlmuşlar.bide kimsenin birbirinden haberi yok.prof muayenesi diye bi ton para veriyosun ama her işi başkası yapıyo prof rapor görüyo sadece.
Neyse kendi doktoruma gittim sonra.iyiyiz çok şükğr ama kiloları az.hem ikşz oldukları için hemde hastalıktan dolayı bi hafta gerideler.bugün yine idrar topluyorum yarın vericem.inşallah yükselmediyse böyle devam edicez.haftada bir kontrol ve idrar.doktorumu çok seviyorum gerçekten.ilk hedefimiz 32 yi bitirmek diyo.inşallah üçümüzde sağlıklı olarak bitiririz bu hamileliği.çok uzun yazdım idare edin:)
Benimde cumartesi var kontrolüm ve kar hiç kesecek gibi değil erzuruma gitmem lazım korkuyorumGünaydın kızlar. Dün buradan o kadar etkilenmişim ki gece kabuslar gördüm. Birde yoğum kar yağışı var kastamonuya zor gidiliyor yarın ki kontrolümede gidemicemKar ne zaman kalkarsa o zaman gitmek zorundayım acayip moralim bozuldu kızlar
Benimde cumartesi var kontrolüm ve kar hiç kesecek gibi değil erzuruma gitmem lazım korkuyorum
burun aspiratörü bundan olsa olmuyor mu kızkardeşim bundan almış bana..
İyi dilekleriniz için hepiniz sağolun kızlar.
Okuyorum sizi sürekli ama psikolojim iyi değil sizi sıkmak üzmek istemiyorum,o yüzden pek yazmıyorum.ama takipteyim...
Aynen öyle bizde 2 saat yol gidiyoruz kar olunca ve dağların arasından Allahım hepimizi korusunAllah kolaylık versin bizlere acil durumla karşılaştırmasın canım. 1 saat yol gidiyorum ama dağların arasından geçerek gidiyoruz. Siizin orda da kar çoktur rabbim yardımcımız olsun
canım ben aldım alırken bu da vardı ama bunda kullanım sırasında içeri hava veriliyomuş ve bunun tehlikeli olduğunu söylediler ne kadar doğru bilmem... bende chicco nun aspiratörünü aldım o çekmeliymiş bilgin olsun:)
Önemsiz bişeyde olabilir ama burayı okudukça ben fenalaşıyorum son günlerde korkuyor insanöyle yapıcam canım halbuki cumartesi günü gittim herhangi bişey demedi
acaba ayaklarımı falan mı üşüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?