2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin hamisler

Canim insallah doldurursun 32.haftayi kiloyu kafana takma bu donumde ileri geri cikabiliyor, sen gonlunu fereh tut uzme yakisiklilarini

Ayni durumdaymisiz, benimde iki damarda centik var. Doktorun ne onerdi sana bu konud, ben coraspin kullaniyorum tuz ve hamur isini azalt fazla kilo almamaya calis dedi tansiyon cok onemliymis

karlı bir günden herkese günaydıınn...

Gebeliğimizin son dönemlerindeyiz artık sıkıntılarımız arttı.. uyku problemleri, yürüme sıkıntısı, bebeğin hareketlerini zaman zamn hissedememe,korkular.. Rabbim bizlere sabırlar versin...
Sağlık sıkıntısı olan arkadaşlarıma Rabbim acil şifalar versin...

Bende son 2 gündür bebeğimi çok aşağıda hissediyorum bu bende büyük baskı yapıyor yürüyemiyorum sanki çıkcakmış gibi bi his oluyor erken doğum riskinden de korkuyorum açıkçası.. YArın doktora gidecektim ama bu hava şartlarıyla nasıl olur bilmiyorum

Geçmiş olsun
Ferrum diye geçiyo benim ki bi kutuda 5 adet var, 2 kutu yazdılar
Kalçadan vuruluyosun, ilk biraz yakıyo sonra geçiyo ama bırakıtğı morluğa kalıcı veya yıllar sonra geçiyo dediler
Geçmiş olsun canım.Ben de ilk 4 ay hergün progesteron hormon iğnesi oluyordum,yağlı iğneydi hem de.Morarıyordu ama kalıcı olmadı.2-3 saat geçtikten sonra kolonyalı pamuk bastır diyorlardı.Dağılması ve morarmasını önlemek için.Sen de bir sor istersen belki işe yarar.

Cuma gunune dr randevum var arkadaslar 30+2 olmus oluyorum ama burdaki hamilelik gunlugunde 31 haftaliga gecmis oluyorum cuma gunu gittigimde izin raporumu alamiyorum dimi illa 32 haftalik olmak gerekiyor

Bende aşağıda hissediyorum canım yürüken ağrım oluyor gibi çok afedresin şeyim zonkluyr resmen bende yarın gidecektim malum hava şartlarından dolayı gidemicem dinleneceğiz arrtık canım allaha emanetiz

Cuma gunune dr randevum var arkadaslar 30+2 olmus oluyorum ama burdaki hamilelik gunlugunde 31 haftaliga gecmis oluyorum cuma gunu gittigimde izin raporumu alamiyorum dimi illa 32 haftalik olmak gerekiyor
canım bende 30+1 im dün gittim bana 19 unda gel rapor verelim dedi

Günaydın kizlar,ne olur paylaşımları mızdan korkmayın üzüldüm simdi birkaç arkadaş çok etkilenmiş,sadece bizde olan belirtileri dikkate alin,allah hic kimseye yasatmasin ben her uyandigim gün için allah a sukrediyorum,bu sabah uyandım gayet iyiyim ama simdi bel agrilarim başladı,bende 32. Haftayı bi atlatsam diyorum,daha alışveriş bile yapmadık prensesime bütün hevesim de kaçtı zaten.o sağlıkla aramiza katılsın ben onu çarşaf a falan sarar buyuturum diyorum,tekrar söylüyorum ne olur yazdiklarimdan etkilenmeyin sadece dikkate alin

İyi dilekleriniz için hepiniz sağolun kızlar.
Okuyorum sizi sürekli ama psikolojim iyi değil sizi sıkmak üzmek istemiyorum,o yüzden pek yazmıyorum.ama takipteyim...
Canim benim gecmis olsun strese kalma uzme kendini arastirma hastaneleri saglam insani bile hasta eder ben oyle dusunuyorum az kaldi ins Allahin izniyle sag salim kucagimiza alacaz bebeklerimizi

benmde öyle oluyor ve gerçekten bi anda çıkacakmış gibi hisse kapılıyorm telaş yapıyorum
bana oturmak bile yaramıyor illa yatacağım 2 gündürde hiç yatıp dinlenemedm ondandr diye umuyorum..

bende perşembe gideceğim ve 31+3 oluyorum inşallah alabiliriz tekrar gidip uğraşmasak şu karda soğukta, dün kızlardan biri galiba 32 dolunca falan demişti inşallah öyle değildir...

Cok gecmis olsun canim soylediklerinizden etkilenmwkten cok bence dikkate almaliyiz
canım bende 30+1 im dün gittim bana 19 unda gel rapor verelim dedi
Himm olese illa 32 haftaligi doldurmamiz gerekiyor

Evt ben de yazmaya korkuyorum paniklemesin kimse diye ama etkilenmesin kimse herkesde olacak diye birşey yok.önlem alalım sadece.
Leylacım Allah herkesle beraber bize de yardım etsin inşallah.herşey çok güzel olur ve bugünleri unuturuz inşallah canım..

bende perşembe gideceğim ve 31+3 oluyorum inşallah alabiliriz tekrar gidip uğraşmasak şu karda soğukta, dün kızlardan biri galiba 32 dolunca falan demişti inşallah öyle değildir...
31+5 iken gittim doktora yazdi illa günü gune almak gerekmiyor bence ki doktorda öyle dedi. 2 gün icin tekrar doktora gidemem zaten

Bi ara 31 haftalik bile olsa yuvarlayip verilir denmisti oyle hatirliyorum ama benimki 30+2 gunluk falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…