Burda 31+0 dan baslio dio :)http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta32.html izinle ilgili bişeyler var...
Bi ara 31 haftalik bile olsa yuvarlayip verilir denmisti oyle hatirliyorum ama benimki 30+2 gunluk falan oluyor
canım allah kolaylık versin. senin bebiş aşağı inmiş galiba dediğine göre bende hala böyle bişi yok. aramızda fazlada bir hafta farkı yok yanlış görmediysem. tek sorunum reflü beni mahvediyor. yarın benimde doktor randevum var bende düşünüyorum nasıl gidicem diye. burada yazan birçok hamiş 30dan sonra ağırlaştığını söylüyo bendemi sorun var anlamadımkarlı bir günden herkese günaydıınn...
Gebeliğimizin son dönemlerindeyiz artık sıkıntılarımız arttı.. uyku problemleri, yürüme sıkıntısı, bebeğin hareketlerini zaman zamn hissedememe,korkular.. Rabbim bizlere sabırlar versin...
Sağlık sıkıntısı olan arkadaşlarıma Rabbim acil şifalar versin...
Bende son 2 gündür bebeğimi çok aşağıda hissediyorum bu bende büyük baskı yapıyor yürüyemiyorum sanki çıkcakmış gibi bi his oluyor erken doğum riskinden de korkuyorum açıkçası.. YArın doktora gidecektim ama bu hava şartlarıyla nasıl olur bilmiyorum
Günaydın kızlar, dün akşam kızımın kıyafetlerinin bi kısmını ütüledim hem çok zevkli hemde yorucu, anı kalsın diye de bi kaç fotoğraf çektirdim eşime ütüyü yaparken, büyüdüğünde elimde delil olacak diyorum ben bu halde senin için neler yaptım gibisinden
çekirge sen sezeryan istemiyormuydun
Aklıma bile getirmiyorum ben zaten doğum anından korkmaktan aylar bana göre hızlı gectiisanırım öyle erken doğum falan olmasında
canım allah kolaylık versin. senin bebiş aşağı inmiş galiba dediğine göre bende hala böyle bişi yok. aramızda fazlada bir hafta farkı yok yanlış görmediysem. tek sorunum reflü beni mahvediyor. yarın benimde doktor randevum var bende düşünüyorum nasıl gidicem diye. burada yazan birçok hamiş 30dan sonra ağırlaştığını söylüyo bendemi sorun var anlamadım
Selam herkese
İğne oldum geldim
Hava da buz, şu top gibi halimle bile uçurdu beni
Geçmiş olsun Çek yılbaşı günü elimdeki şemsiye paraşüt görevi görüp ucurdu beni allahtan sol yanim çim ama çamurdu bildiğin sola devirdi beni.Düştüm çamura bulandım ya ben
Hala sezeryan istiyorum da ne olur ne olmaz belirtileri bilmek istedim
Bazen wc de bile tırsıyorum
bende artık bi çok yaptğm şeyin fotosunu çekiliyorum hatta magnetlerini hazırlıyrdm eşim fotoğrafımı çekti ilerde kızımıza gösteririz bak neler hazırladık senin için diyeGünaydın kızlar, dün akşam kızımın kıyafetlerinin bi kısmını ütüledim hem çok zevkli hemde yorucu, anı kalsın diye de bi kaç fotoğraf çektirdim eşime ütüyü yaparken, büyüdüğünde elimde delil olacak diyorum ben bu halde senin için neler yaptım gibisinden
kızlar nst' ye girmeye başlayan oldu mu? Ocağın son haftası Nstye başlıycaz dedi doktorum. Sona yaklaştık ciddi ciddi.
Geçmiş olsun Çek yılbaşı günü elimdeki şemsiye paraşüt görevi görüp ucurdu beni allahtan sol yanim çim ama çamurdu bildiğin sola devirdi beni.Düştüm çamura bulandım ya ben
Yarın Kontrolümüz olacak Dr. Um kontrolleri 3 haftaya düşürdü. Sanırım bir iki kontrol e bizde başlayacağız cnm.kızlar nst' ye girmeye başlayan oldu mu? Ocağın son haftası Nstye başlıycaz dedi doktorum. Sona yaklaştık ciddi ciddi.
Selam herkese
İğne oldum geldim
Hava da buz, şu top gibi halimle bile uçurdu beni
Hala sezeryan istiyorum da ne olur ne olmaz belirtileri bilmek istedim
Bazen wc de bile tırsıyorum
Aynen o yüzden şu karlı günler bizim için daha bi tehlikeli.Öğren beri bu havalarda yürümeye tırsıyorum.Sağ ol sana da çok geçmiş olsun
Normalde düşmek sorun değil hatta komik bile geliyo bana ama hamileyken dikkatli olmak lazım
selaamm çekirgee
ben forumu çok okuyamadğmdan artık kaçırmışım ne için iğne oluyorsun cnm sen ?
buarada hani olurda normal doğum yaparsan gerçekten çok sevnrm senin için
Aynen o yüzden şu karlı günler bizim için daha bi tehlikeli.Öğren beri bu havalarda yürümeye tırsıyorum.
Aklıma bile getirmiyorum ben zaten doğum anından korkmaktan aylar bana göre hızlı gectii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?