2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah kolaylık versin. senin bebiş aşağı inmiş galiba dediğine göre bende hala böyle bişi yok. aramızda fazlada bir hafta farkı yok yanlış görmediysem. tek sorunum reflü beni mahvediyor. yarın benimde doktor randevum var bende düşünüyorum nasıl gidicem diye. burada yazan birçok hamiş 30dan sonra ağırlaştığını söylüyo bendemi sorun var anlamadım

Günaydın kızlar, dün akşam kızımın kıyafetlerinin bi kısmını ütüledim hem çok zevkli hemde yorucu, anı kalsın diye de bi kaç fotoğraf çektirdim eşime ütüyü yaparken, büyüdüğünde elimde delil olacak diyorum ben bu halde senin için neler yaptım gibisinden

ehehehe çok iyi fikirmiş bende resimleyim

kızlar nst' ye girmeye başlayan oldu mu? Ocağın son haftası Nstye başlıycaz dedi doktorum. Sona yaklaştık ciddi ciddi.

sanırım indi bilemiyorum yarın gidebilsem keşke doktora durumunu öğrenrdm bebişimin
canım herkes bir olcak diye bi durum yok inş en az sıkıntılarla atlatırız son aylarımızı
benm bi sıkıntımda karnım bi anda acayip büyüdü mesela sanrm bu gidişle tombişte bi çocuğum olacak ben bunu bile düşünür oldum doğuramam diye

bende artık bi çok yaptğm şeyin fotosunu çekiliyorum hatta magnetlerini hazırlıyrdm eşim fotoğrafımı çekti ilerde kızımıza gösteririz bak neler hazırladık senin için diye
eşim bana kahvaltı hazrladğnda hizmet ederken falan bile aklıma geldkçe fotoğrafnı çekiyorum eşimnde ilerde kızımıza gösterelim diye

Geçmiş olsun Çek yılbaşı günü elimdeki şemsiye paraşüt görevi görüp ucurdu beni allahtan sol yanim çim ama çamurdu bildiğin sola devirdi beni.Düştüm çamura bulandım ya ben

Sağ ol sana da çok geçmiş olsun
Normalde düşmek sorun değil hatta komik bile geliyo bana ama hamileyken dikkatli olmak lazım

kızlar nst' ye girmeye başlayan oldu mu? Ocağın son haftası Nstye başlıycaz dedi doktorum. Sona yaklaştık ciddi ciddi.
Yarın Kontrolümüz olacak Dr. Um kontrolleri 3 haftaya düşürdü. Sanırım bir iki kontrol e bizde başlayacağız cnm.

Selam herkese
İğne oldum geldim
Hava da buz, şu top gibi halimle bile uçurdu beni

Hala sezeryan istiyorum da ne olur ne olmaz belirtileri bilmek istedim
Bazen wc de bile tırsıyorum

selaamm çekirgee
ben forumu çok okuyamadğmdan artık kaçırmışım ne için iğne oluyorsun cnm sen ?
buarada hani olurda normal doğum yaparsan gerçekten çok sevnrm senin için

Sağ ol sana da çok geçmiş olsun
Normalde düşmek sorun değil hatta komik bile geliyo bana ama hamileyken dikkatli olmak lazım
Aynen o yüzden şu karlı günler bizim için daha bi tehlikeli.Öğren beri bu havalarda yürümeye tırsıyorum.

selaamm çekirgee
ben forumu çok okuyamadğmdan artık kaçırmışım ne için iğne oluyorsun cnm sen ?
buarada hani olurda normal doğum yaparsan gerçekten çok sevnrm senin için

Selam misslife
Kanım yerlerdeymiş ( 7,6 ) artık haplar nafile dediler 10 iğne yazdılar, 6 sı bitti şükür
Daha sağlıklı diyolar diye mi ?

Aynen o yüzden şu karlı günler bizim için daha bi tehlikeli.Öğren beri bu havalarda yürümeye tırsıyorum.

Ben böyle havalarda öğle yemeğine çıkmıyorum burda yiyorum, canım tatlıdır

selam kizlar,

son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…