benimde bi ara ellerim cok sisiyordu canim simdi daha fazla su iciyorum daha iyiyim.. bayadir olmadi bisey.. sadece ofis yada ev cok sicak oldugu zaman sisiyor ellerim..selam kizlar,
son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?
Bu arada doğum çantalarınızı ne zaman hazırlayacaksınız
ya sahi ne ara bu haftalara geldik bizzaman çook hızlı geçti bana
Yarın Kontrolümüz olacak Dr. Um kontrolleri 3 haftaya düşürdü. Sanırım bir iki kontrol e bizde başlayacağız cnm.
valla iri bebekleri normal doğuma almıyolar benim bildiğim. sezeryan yapıyolar e tabi annenin durumunada bağlı bu kemik yapısı uygunsa sorun olmuyor.sanırım indi bilemiyorumyarın gidebilsem keşke doktora durumunu öğrenrdm bebişimin
canım herkes bir olcak diye bi durum yokinş en az sıkıntılarla atlatırız son aylarımızı
benm bi sıkıntımda karnım bi anda acayip büyüdü mesela sanrm bu gidişle tombişte bi çocuğum olacakben bunu bile düşünür oldum doğuramam diye
sen nasıl oldun tansiyonun düzene girdimi?Ben 29+3 tüm dün.ikizlerde 30 haftada alınıyomuş rapor.benimkimi verdiler dün.çalışamaz aldım ben.31+...da alabilirsiniz bence
kızlar nst' ye girmeye başlayan oldu mu? Ocağın son haftası Nstye başlıycaz dedi doktorum. Sona yaklaştık ciddi ciddi.
benimde bi ara ellerim cok sisiyordu canim simdi daha fazla su iciyorum daha iyiyim.. bayadir olmadi bisey.. sadece ofis yada ev cok sicak oldugu zaman sisiyor ellerim..
Aynıyız demekki bebişle ilgili ne yapsak ben hemen makineyi elime alıyorum :))bende artık bi çok yaptğm şeyin fotosunu çekiliyorum hatta magnetlerini hazırlıyrdm eşim fotoğrafımı çekti ilerde kızımıza gösteririz bak neler hazırladık senin için diye
eşim bana kahvaltı hazrladğnda hizmet ederken falan bile aklıma geldkçe fotoğrafnı çekiyorum eşimnde ilerde kızımıza gösterelim diye
İlaça kontrol altına aldık.haftada bir idrar topluyorum test yapılıyo canım.bakalım inşallah iyi gidrsen nasıl oldun tansiyonun düzene girdimi?
1-3 şubat arası belçikaya gitmem gerekiyordu bir toplantıya, ben gidemem dedim nolur nolmaz orda bi devlet hastanesinde tek başıma doğum yaparım falan asyy Allah korusun kabus gibi!
eşimle aynı yerde çalışıyoruz o gidecek benim yerime...
inşallah o yokken de bişey olmaz diyorum....
eşim de bana sordu gideyim mi diye, hem beni öne sürerek reddetmöesini istemedim hem de bişe olma zinşalah o kadar erken, olsa da annemler var...
sen nerdesin ki şuanda...Günaydın kızlar. Dün buradan o kadar etkilenmişim ki gece kabuslar gördüm. Birde yoğum kar yağışı var kastamonuya zor gidiliyor yarın ki kontrolümede gidemicemKar ne zaman kalkarsa o zaman gitmek zorundayım acayip moralim bozuldu kızlar
bu günleri unutmamak lazım sonuçta geri gelmeyecek bi dahaAynıyız demekki bebişle ilgili ne yapsak ben hemen makineyi elime alıyorum :))
Makineyi ilkkez duydum, beşiğini dolabını felan silerken annem sirke koydu ama makine hiç aklımıza gelmediben dün hastaneye göturecegim pyjamalarimi hazirladim bi kenarda duruyor, bebis kiyafetlerinide dün makinaya attim yikadim biraz sirke döktum makinaya. (mikroplar falan kirilsin diye)
bebisimin kiyafetleri kuruyunca, 2-3 güne kadar valizimi hazirlarim ben.
he bide fotograf makinesi $arj etmem gerek, onuda simdiden valize koycam :)
shampo, deo, tarak, cilt kremi, parfum, vs onlari hazirlicam.
evet bende bundan korkuyorm zaten çünkü normal doğum istyrm sezeryan hiç düşünemyrmvalla iri bebekleri normal doğuma almıyolar benim bildiğim. sezeryan yapıyolar e tabi annenin durumunada bağlı bu kemik yapısı uygunsa sorun olmuyor.
Bu arada alinti yapamafdimnomatter sen yazmistin sanirim ne kamusu ne izni benim biseyden haberim yok bazı şehirlerde mi acaba
Makineyi ilkkez duydum, beşiğini dolabını felan silerken annem sirke koydu ama makine hiç aklımıza gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?