2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarrr... rahatsizligi olan arkadaslara allahtan sifa diliyorum.. cogu gitti azi kaldi kizlar disimizi slkalim insallah en rahat sekilde atlatiriz son haftalari.. yarin randevum var kizimi cok özledim :)

selam kizlar,

son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?
benimde bi ara ellerim cok sisiyordu canim simdi daha fazla su iciyorum daha iyiyim.. bayadir olmadi bisey.. sadece ofis yada ev cok sicak oldugu zaman sisiyor ellerim..

Bu arada doğum çantalarınızı ne zaman hazırlayacaksınız

ben dün hastaneye göturecegim pyjamalarimi hazirladim bi kenarda duruyor, bebis kiyafetlerinide dün makinaya attim yikadim biraz sirke döktum makinaya. (mikroplar falan kirilsin diye)

bebisimin kiyafetleri kuruyunca, 2-3 güne kadar valizimi hazirlarim ben.

he bide fotograf makinesi $arj etmem gerek, onuda simdiden valize koycam :)
shampo, deo, tarak, cilt kremi, parfum, vs onlari hazirlicam.

ya sahi ne ara bu haftalara geldik biz zaman çook hızlı geçti bana

Bana da özellikle son 1 ay çok hızlı geçti nasıl bitti anlamadım yoğunluktan.

Yarın Kontrolümüz olacak Dr. Um kontrolleri 3 haftaya düşürdü. Sanırım bir iki kontrol e bizde başlayacağız cnm.

Bundan sonra 2 haftaya düşecek kontrollerimiz. Herhalde bir dahaki kontrolde senin de nst çekilir

valla iri bebekleri normal doğuma almıyolar benim bildiğim. sezeryan yapıyolar e tabi annenin durumunada bağlı bu kemik yapısı uygunsa sorun olmuyor.

benimde bi ara ellerim cok sisiyordu canim simdi daha fazla su iciyorum daha iyiyim.. bayadir olmadi bisey.. sadece ofis yada ev cok sicak oldugu zaman sisiyor ellerim..

bende oyle yapayim bugun. bakalim bugun suyu cok icicem yarina iyi olur insallah.
evet sicaginda etkisi cok sanirim.

Aynıyız demekki bebişle ilgili ne yapsak ben hemen makineyi elime alıyorum :))

günaydın kızlar nasılsınız hapşurup duruyorum hasta olmasam iyiidir . havalarda bi soğudu ne zaman düzene giricek acaba cok sıkıldım kardan yürüyemiyorumda ayağım kayar gibi olunca kasılıyorum

belcika nin hangi $ehti canim? bruksel mi? bende belcikadanim :)

sen nerdesin ki şuanda...

Aynıyız demekki bebişle ilgili ne yapsak ben hemen makineyi elime alıyorum :))
bu günleri unutmamak lazım sonuçta geri gelmeyecek bi daha azcık abarttğmı düşünüyorum ama yinede bana zararı yok sonuçta şimdi bile çekildiğim fotolara bakınca çok hoşuma gidiyor

Makineyi ilkkez duydum, beşiğini dolabını felan silerken annem sirke koydu ama makine hiç aklımıza gelmedi

valla iri bebekleri normal doğuma almıyolar benim bildiğim. sezeryan yapıyolar e tabi annenin durumunada bağlı bu kemik yapısı uygunsa sorun olmuyor.
evet bende bundan korkuyorm zaten çünkü normal doğum istyrm sezeryan hiç düşünemyrm sezeryanı yaşamam inşş...

Makineyi ilkkez duydum, beşiğini dolabını felan silerken annem sirke koydu ama makine hiç aklımıza gelmedi

Annem her zaman öyle yapiyor canim, bende ondan ögrendim. bu sayede makinada kireclenme de olmuyor.
kirec giderici tablet vs falan kullanmiyorsun eger sirke kullaniyorsan
ketel ve caydanlikta sirke nasil kirec temizliyorsa, camasir makinesinde de ayni i$lemi göruyor

annemin boyle yaparak 15-20 senedir kullandigi bir camasir makinasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…