2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlaça kontrol altına aldık.haftada bir idrar topluyorum test yapılıyo canım.bakalım inşallah iyi gidr

Dün göremedim seni
İlaçlarla hallolur inşallah
Keçi boyu özü de hem tansiyona hem kansızlığa iyiymiş dicektim, eczanede gördüm

@cesurya gecmis olsun cok ,Allah in izniyle hersey yolunsa gider sakın stres yapma

Bir hafta tansiyonu takip ettik normal çıktı. Aynen şeker riskine çok yakın olduğum içinde un, tuz şekerlilere dikkat et dedi.Farklı bi ilac vermedi ama bol sıvı tüketmek gerekiyor.Ya bi de benim.beslenmem aynı olsada 30 cu hafta aldigim kilo 12ye ulaştı vitamin hapı mi aldırıyor anlamıyorum.

bebek için deterjan alıp hastane çantasını hazırlıcam artık..
Gerekli şeyleri aldım yıkayıp yerleştirmesi kaldı..
bitmiş sayılır işlerin ne güzel.. bende bugün evde bi toparlama yapmam lazım dün gece eşimle biraz ayarladık daha bebiş gelmeden her yer her yerde eşimde alış bu duruma artık diyor
dolap almayı düşünmüyordum şimdi de kara kara düşünüyorum neyi nereye koyacağım diye
buarada ikeadan aynı yatağı almıştk sanrm geçen gün dönenceyi takıp deneyelim dedik hafif boyası soyuldu yatağın eğer takarsanız dönence dikkat edin bi de bi yere çarptrmamaya dikkat edin çok hassas yatak

bu günleri unutmamak lazım sonuçta geri gelmeyecek bi daha azcık abarttğmı düşünüyorum ama yinede bana zararı yok sonuçta şimdi bile çekildiğim fotolara bakınca çok hoşuma gidiyor
Yok ya abartı değil bencede geri gelmeyecek şeyler bunlar heran önemli :)

Dönence almayı düşünmüyorum canım..
O beşiğin dolabını aldım ben. butun esyalarını topladı..
yerın varsa dusun bence

Aklımda bulunsun canım peki ölçü ne kadar ?

En iyisini yapıyosun.

bende perşembe gideceğim ve 31+3 oluyorum inşallah alabiliriz tekrar gidip uğraşmasak şu karda soğukta, dün kızlardan biri galiba 32 dolunca falan demişti inşallah öyle değildir...

Ben bugun 31+3'um bugun gidicektim normalde calisabilir raporu almaya da kar geliyor dediler diye mecbur cmtye erteledim. Yoksa doktor 32 diye yuvarliyoruz 31+'lari demisti

Dualarımız seninle.Sakın üzme kendini,çok güçlü olacak inanıyorum.Allahım hep yanınızda olsun, sağlıkla çıkmanızı bekliyoruz hastaneden.

selam kizlar,

son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?
Tuzluyu kesip bol sıvı tüketmek canım. Buna dikkat etmediğim zaman benimde şişiyor. AyaklariMDA normalden bi tık şişti tuzu azalt sam bile!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…