- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Bende bebeğin iri olup sezeryana alınmaktan korkuyorum zira şuan kızım birazcık şişko haftasına göreevet bende bundan korkuyorm zaten çünkü normal doğum istyrm sezeryan hiç düşünemyrmsezeryanı yaşamam inşş...
İlaça kontrol altına aldık.haftada bir idrar topluyorum test yapılıyo canım.bakalım inşallah iyi gidr
Ne kullanıyorsun benim dr 9.8e dusmuste canim
Freplex fol kucuj siselerde
Bide hap verdi daha almadim hapi recetedende okuyamadim adini alinca yazarim
Kahvaltidan sonralarida portakal sık icine pekmez karistirip ic dedi
canim allah yardimcin olsun Allahtan yatmamissin arastrma hastaneleri kendilerine kobay arıyor malesef paranla kobay oluyorsun kendi doktorun cok iyimiş şükür.canini sıkma inşallah sağlıklı olsunlr sen onlari buyutursun sutlerle mamalarla :)
Bir hafta tansiyonu takip ettik normal çıktı. Aynen şeker riskine çok yakın olduğum içinde un, tuz şekerlilere dikkat et dedi.Farklı bi ilac vermedi ama bol sıvı tüketmek gerekiyor.Ya bi de benim.beslenmem aynı olsada 30 cu hafta aldigim kilo 12ye ulaştı vitamin hapı mi aldırıyor anlamıyorum.Gunaydin hamisler
Canim insallah doldurursun 32.haftayi kiloyu kafana takma bu donumde ileri geri cikabiliyor, sen gonlunu fereh tut uzme yakisiklilarini
Ayni durumdaymisiz, benimde iki damarda centik var. Doktorun ne onerdi sana bu konud, ben coraspin kullaniyorum tuz ve hamur isini azalt fazla kilo almamaya calis dedi tansiyon cok onemliymis
ayyy ne güzel keşke bütün hamişlere olsaydı ama özelde çalışan bayanlarada yani. bizim burda o kadar çok yok birazcık ama çok soğukİstanbulda canim, valilik dun aksam acikladi son satira bakabilirsin metinde
bitmiş sayılır işlerin ne güzel.. bende bugün evde bi toparlama yapmam lazım dün gece eşimle biraz ayarladık daha bebiş gelmeden her yer her yerde eşimde alış bu duruma artık diyorbebek için deterjan alıp hastane çantasını hazırlıcam artık..
Gerekli şeyleri aldım yıkayıp yerleştirmesi kaldı..
Yok ya abartı değil bencede geri gelmeyecek şeyler bunlar heran önemli :)bu günleri unutmamak lazım sonuçta geri gelmeyecek bi dahaazcık abarttğmı düşünüyorum ama yinede bana zararı yok sonuçta şimdi bile çekildiğim fotolara bakınca çok hoşuma gidiyor
üzüm pekmeziylemi içiyorsun canım@cesurya gecmis olsun cok ,Allah in izniyle hersey yolunsa gider sakın stres yapma
Keci biynuzu , bu harputlar varya ondanüzüm pekmeziylemi içiyorsun canım
bitmiş sayılır işlerin ne güzel.. bende bugün evde bi toparlama yapmam lazım dün gece eşimle biraz ayarladık daha bebiş gelmeden her yer her yerde eşimde alış bu duruma artık diyor
dolap almayı düşünmüyordum şimdi de kara kara düşünüyorum neyi nereye koyacağım diye
buarada ikeadan aynı yatağı almıştk sanrm geçen gün dönenceyi takıp deneyelim dedik hafif boyası soyuldu yatağın eğer takarsanız dönence dikkat edin bi de bi yere çarptrmamaya dikkat edin çok hassas yatak
Aklımda bulunsun canım peki ölçü ne kadar ?Annem her zaman öyle yapiyor canim, bende ondan ögrendim. bu sayede makinada kireclenme de olmuyor.
kirec giderici tablet vs falan kullanmiyorsun eger sirke kullaniyorsan
ketel ve caydanlikta sirke nasil kirec temizliyorsa, camasir makinesinde de ayni i$lemi göruyor
annemin boyle yaparak 15-20 senedir kullandigi bir camasir makinasi var
En iyisini yapıyosun.Selam misslife
Kanım yerlerdeymiş ( 7,6 ) artık haplar nafile dediler 10 iğne yazdılar, 6 sı bitti şükür
Daha sağlıklı diyolar diye mi ?
Ben böyle havalarda öğle yemeğine çıkmıyorum burda yiyorum, canım tatlıdır
O tarz ağrılarda Dr. Unu mutlaka ara hemen cnm.Yinede ne olur ne olmaz.bende ama korkuyorum da kasık ağrım başlayınca..
Bizimki boyda hep önde gidiyordu son kontrolde kilodada önde çıktı, önce çok mutlu oldum ama dün birden aklıma geldi ya tombul olurda sezeryan olursam diyeBende bebeğin iri olup sezeryana alınmaktan korkuyorum zira şuan kızım birazcık şişko haftasına göre
umarım herhangi bi aksilik olmazda normal doğumla kucağımıza alırız inş yawrularımızıBende bebeğin iri olup sezeryana alınmaktan korkuyorum zira şuan kızım birazcık şişko haftasına göre
bende perşembe gideceğim ve 31+3 oluyorum inşallah alabiliriz tekrar gidip uğraşmasak şu karda soğukta, dün kızlardan biri galiba 32 dolunca falan demişti inşallah öyle değildir...
ben de istiyorummmm .))hamile platesi için video sende istiyomusun
Dualarımız seninle.Sakın üzme kendini,çok güçlü olacak inanıyorum.Allahım hep yanınızda olsun, sağlıkla çıkmanızı bekliyoruz hastaneden.Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Tuzluyu kesip bol sıvı tüketmek canım. Buna dikkat etmediğim zaman benimde şişiyor. AyaklariMDA normalden bi tık şişti tuzu azalt sam bile!!!selam kizlar,
son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?