Aklımda bulunsun canım peki ölçü ne kadar ?
Tuzluyu kesip bol sıvı tüketmek canım. Buna dikkat etmediğim zaman benimde şişiyor. AyaklariMDA normalden bi tık şişti tuzu azalt sam bile!!!
aaa evet kusura bakma cnm ya okumuştum ve konuşmuştuk hatta kansızlığını hamilelik işte unutkanlık çokSelam misslife
Kanım yerlerdeymiş ( 7,6 ) artık haplar nafile dediler 10 iğne yazdılar, 6 sı bitti şükür
Daha sağlıklı diyolar diye mi ?
Ben böyle havalarda öğle yemeğine çıkmıyorum burda yiyorum, canım tatlıdır
valla hepimiz gördüüğüm kadarı ile 30 ve civarı haftalardayız. birçoğunuz ağrılardan şişliklerden aşağı inen bebişlerden nts den bahsediyosunuzda benim bunlarla alakam yok anlamadım bendemi bi gariplik var ya bizde niye tık yokselam kizlar,
son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?
o dolabıda almayı düşündük ama sonrasnda oda yapmayı düşünüyordum dolabı sonrasnda ne yapacağm dedm ama belli de olmaz sanrm bu karışıklığı ancak bi bebek dolabı toplar diye düşünüyorumDönence almayı düşünmüyorum canım..
O beşiğin dolabını aldım ben. butun esyalarını topladı..
yerın varsa dusun bence
aaa evet kusura bakma cnm ya okumuştum ve konuşmuştuk hatta kansızlığını hamilelik işte unutkanlık çok
çoğu bitmiş iğnelerin inşşş düzene girer kanın cnm
normal doğumdan çok korkuyrsn ya hani olurda bi kolaylıkla doğumun olur o yüzden sevnrm dedm.. bende de sezeryan fobisi var sanrmbide dün devlet hastanesinin doğumhanesine girdik hiçte anlatldğı gibi korkunç bi yerde değil.. doğumunu bekleyenler vardı hiç bir telaşede yoktu doğumhanede sakindi bile diyebilirim
daha da bi cesaretlendim bakalım bebişim iri olmazsa aksilik olmazsa bi gün bende oraya gireceğim inşşşş
Ben duydum ama hiç uygulamadım.Nasıl yapılıyor? Önce sirke koyup makinaya boş mu çalıştırcaz yoksa çamaşırlarla deterjan yanına mi konacak?Annem her zaman öyle yapiyor canim, bende ondan ögrendim. bu sayede makinada kireclenme de olmuyor.
kirec giderici tablet vs falan kullanmiyorsun eger sirke kullaniyorsan
ketel ve caydanlikta sirke nasil kirec temizliyorsa, camasir makinesinde de ayni i$lemi göruyor
annemin boyle yaparak 15-20 senedir kullandigi bir camasir makinasi var
Kizlar, valize girecek seyleri unutmayalim sakin listede eksik goren annisler, ses versin lutfen.
Ben bu listeyi yazicida cikarticam valizi hazirlarken kullanicam
ANNE IHTIYACLARI
Anneye pyjama 3-5
ic camasiri; kilot atlet sütyen corap
oda terlik
sabahlik/ yelek / hirka
ANNE BANYO CANTASI
shampo, deodorant, kulak cöpu, tarak, sac lastigi veya tokasi,
parfum, azcik makyaj, yuz cremi.
BEBIS IHTIYACLARI
3-5 takim bebis kiyafeti
ic camasiri; atlet corap
bebise $apka ve bebis eldiven
hastane cikisi veya kalin kocuk/mont.
1 tane battaniye
BEBIS BANYO CANTASI
bebise sampo, vucut kremi, popo kremi.
DIGER
dogum bebis sekeri
fotograf makinesi
telefon $arj aleti
kitap / dergi
ben dün hastaneye göturecegim pyjamalarimi hazirladim bi kenarda duruyor, bebis kiyafetlerinide dün makinaya attim yikadim biraz sirke döktum makinaya. (mikroplar falan kirilsin diye)
bebisimin kiyafetleri kuruyunca, 2-3 güne kadar valizimi hazirlarim ben.
he bide fotograf makinesi $arj etmem gerek, onuda simdiden valize koycam :)
shampo, deo, tarak, cilt kremi, parfum, vs onlari hazirlicam.
devlet hastanelernde yıkanma yokta bazı özellerde banyoyu kullanabiliyorsun.. çok terlersen yada kanaman cok falan olurda yıkanma ihtiyacı hissedersen diyeAnneye şampuan derken orda yıkanıyo musun ki
inşalllahh... bende sezeryandan çok korkuyorum. inşallah normal olur.en son gittiğimde doktorum iri bi bebek dedi ama bakalım ne olacak.evet bende bundan korkuyorm zaten çünkü normal doğum istyrm sezeryan hiç düşünemyrmsezeryanı yaşamam inşş...
devlet hastanelernde yıkanma yokta bazı özellerde banyoyu kullanabiliyorsun.. çok terlersen yada kanaman cok falan olurda yıkanma ihtiyacı hissedersen diye
Bir hafta tansiyonu takip ettik normal çıktı. Aynen şeker riskine çok yakın olduğum içinde un, tuz şekerlilere dikkat et dedi.Farklı bi ilac vermedi ama bol sıvı tüketmek gerekiyor.Ya bi de benim.beslenmem aynı olsada 30 cu hafta aldigim kilo 12ye ulaştı vitamin hapı mi aldırıyor anlamıyorum.
valla hepimiz gördüüğüm kadarı ile 30 ve civarı haftalardayız. birçoğunuz ağrılardan şişliklerden aşağı inen bebişlerden nts den bahsediyosunuzda benim bunlarla alakam yok anlamadım bendemi bi gariplik var ya bizde niye tık yok
gönderdim canım kolay gelsinben de istiyorummmm .))
belcika nin hangi $ehti canim? bruksel mi? bende belcikadanim :)
Ben duydum ama hiç uygulamadım.Nasıl yapılıyor? Önce sirke koyup makinaya boş mu çalıştırcaz yoksa çamaşırlarla deterjan yanına mi konacak?
Anneye şampuan derken orda yıkanıyo musun ki
tabi cnm ev gibisi yok eve gelince duşumuzu alır mis gibi kızlarımızla tertemiz giyinir keyif yaparız inşş.. :)))Ben bi aksilik olmazsa 1 gün kalıncak ya , yıkanmam ki
Evde rahat eder insan ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?