2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar, valize girecek seyleri unutmayalim sakin listede eksik goren annisler, ses versin lutfen.
Ben bu listeyi yazicida cikarticam valizi hazirlarken kullanicam

ANNE IHTIYACLARI
Anneye pyjama 3-5
ic camasiri; kilot atlet sütyen corap
oda terlik
sabahlik/ yelek / hirka

ANNE BANYO CANTASI
shampo, deodorant, kulak cöpu, tarak, sac lastigi veya tokasi,
parfum, azcik makyaj, yuz cremi.

BEBIS IHTIYACLARI
3-5 takim bebis kiyafeti
ic camasiri; atlet corap
bebise $apka ve bebis eldiven
hastane cikisi veya kalin kocuk/mont.
1 tane battaniye

BEBIS BANYO CANTASI
bebise sampo, vucut kremi, popo kremi.

DIGER
dogum bebis sekeri
fotograf makinesi
telefon $arj aleti
kitap / dergi

aaa evet kusura bakma cnm ya okumuştum ve konuşmuştuk hatta kansızlığını hamilelik işte unutkanlık çok
çoğu bitmiş iğnelerin inşşş düzene girer kanın cnm
normal doğumdan çok korkuyrsn ya hani olurda bi kolaylıkla doğumun olur o yüzden sevnrm dedm.. bende de sezeryan fobisi var sanrm bide dün devlet hastanesinin doğumhanesine girdik hiçte anlatldğı gibi korkunç bi yerde değil.. doğumunu bekleyenler vardı hiç bir telaşede yoktu doğumhanede sakindi bile diyebilirim
daha da bi cesaretlendim bakalım bebişim iri olmazsa aksilik olmazsa bi gün bende oraya gireceğim inşşşş

selam kizlar,

son 1 haftadir ellerim ayaklarim cok su topluyor, sizde durumlar nasil?
valla hepimiz gördüüğüm kadarı ile 30 ve civarı haftalardayız. birçoğunuz ağrılardan şişliklerden aşağı inen bebişlerden nts den bahsediyosunuzda benim bunlarla alakam yok anlamadım bendemi bi gariplik var ya bizde niye tık yok

Dönence almayı düşünmüyorum canım..
O beşiğin dolabını aldım ben. butun esyalarını topladı..
yerın varsa dusun bence
o dolabıda almayı düşündük ama sonrasnda oda yapmayı düşünüyordum dolabı sonrasnda ne yapacağm dedm ama belli de olmaz sanrm bu karışıklığı ancak bi bebek dolabı toplar diye düşünüyorum

Aslında hastaneden hastaneye hatta semtte göre değişiyo o işler
Ben tahlillerimin çoğunu devlette yaptırdım kimisinde curcuna ve eski püskü bina mesela
Kimi semtinki gayet normal, özel gibi monitör vs sıran yazıyo

Ben duydum ama hiç uygulamadım.Nasıl yapılıyor? Önce sirke koyup makinaya boş mu çalıştırcaz yoksa çamaşırlarla deterjan yanına mi konacak?

Anneye şampuan derken orda yıkanıyo musun ki

Aslinda benim de kiyafet fasli kapandi da nevresim alicam onu bekliyorum yikamak icin... Nasil olsa Allah korusun simdi dogsa bile kiyafet giyemez diye acele etmiyorum. 1 subatta da anneme utuletcem esim kisa bi seyahate cikacak o ara annemleri cagrir yaptrtirim diyorum....

Yikarken de renkliler var fusya kirmizi falan tamam onlar biarada
BembeyaLar var onlar bi arada

Ama acik pembeler ve beyaz olup uzerinde renkli desen olanlar nolucak nasil ayitcam bilemedim 4 renge de ayrilmaz herhalde bi avuc kiyafet:)

E="htc1984, post: 38704087, member: 544613"]sen nerdesin ki şuanda...[/QUOTE]
Kastamonu'nun ilçesinde yim canim

devlet hastanelernde yıkanma yokta bazı özellerde banyoyu kullanabiliyorsun.. çok terlersen yada kanaman cok falan olurda yıkanma ihtiyacı hissedersen diye

Ben bi aksilik olmazsa 1 gün kalıncak ya , yıkanmam ki
Evde rahat eder insan ancak

Benimde birkacgun once basim fena dondu tansiyonum 12 olmus normalde 10 civaridir o bile beni nasil etkiledi. Yemege dikkat etmeye calisiyorum cok fazla kilo almadim insallah boyle devam eder ama hergun birsurude ilac iciyorum, decavit, coraspin, kan ilaci ve balik yagi aksatmadan kullanmam gerekiyormus. Ciraspini dogumdan iki hafta oncesine kadar kullanacakmisim sana vermedilermi

Öyle 3 -4 tane pijama takımını napıcaz hastanede?
Ben aldıgım bı pıjama takımını bı de gecelıgı goturucem.
Bi de yedek alt koyarım evden ne olur ne olmaz diye.. yedegı de almaya gerek gormuyorum..

ay masallah canim
agri vs bende de yok cok sukur, sadece ellerim ayaklarim sisiyor...
suyu az iciyorum sanirim, bugun 2 litre icmeye calisicam.

belcika nin hangi $ehti canim? bruksel mi? bende belcikadanim :)

Brukselde oluyor toplantilar genelde ama ben bi iki gun erken gidip Gent ve Brugge'e de gitmistim....
Ama bu mevsimde gitsem de gezemezdim sanirim iyice donuyodur oralar...
Ama bi kere de esimle gitmek istiyorum oralara bi iki gun yeter ztn

Ben bi aksilik olmazsa 1 gün kalıncak ya , yıkanmam ki
Evde rahat eder insan ancak
tabi cnm ev gibisi yok eve gelince duşumuzu alır mis gibi kızlarımızla tertemiz giyinir keyif yaparız inşş.. :)))
ayy düşünmek bilee çok heyecanlandrdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…