2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu günleri unutmamak lazım sonuçta geri gelmeyecek bi daha azcık abarttğmı düşünüyorum ama yinede bana zararı yok sonuçta şimdi bile çekildiğim fotolara bakınca çok hoşuma gidiyor

Bizim hic esimle hamilelik fotomuz yok yaa
Disari cikinca ya arkadaslara ya avm ye gidiyoruz sogukta yuruyus falan da yapmiyoruz ki avmde de foto mu cektrcez diyoruz

Anneye şampuan derken orda yıkanıyo musun ki

Canim dogum ani veya sezeryanda dogumdan sonra ayaga kalkinca terleme falan cok olabiliyo ameliyat yerine su gecirmez bant veriyorlar bi dus alabiliyorsun rahatlamak icin, kuzenimin yaninda kalmistim ordan biliyorum sezeryandan sonra cok usudu sonrasinda ter basti ve cok terledi yarasini bantladilar bir dus alip kendine geldi bu sekilde misafirlerin karsisinda daha rahat etti

Bi kaç gün rahatsızlandım ya herkes hazırda bekliyormuş bana laf söylemek için..
Bilmem kimin kızı varmış da 8 buçuk hamıleymış de cok enerjıkmış.
Bilmem kimin komşusu varmış da çalıştıgı halde hiç rahatsızlanmamış..
Bilmem kim varmış da çarşı pazar geziyomuş hamile haliyle..

Napayım yani sanki bunyeme söz geçirebiliyorum..
iki gün yattık hemen olay oldu.

Vermedi ama öğrendiğim iyi oldu canım buradan duyduklarımla gidip Dr. Uma sorup duruyorum zaten kan ölçümü isteyecektim coraspininde bi sorayım Dr. A.Balık yağı hapı alayim mı dedim düzenli balık yiyorsan gerek yok dedi magnezyum, vitamin ve demir hapı kullanıyorum şu an.

Allah sana sabır versin canım. Tika kulaklarını.

sadece beyazli olanlari + beyazli ve biraz icinde renk olanlari + cok acik krem renk ve cok acik yesil, beraber attim ben bunlari canim, dusuk ayarda yikadim, hic bi sey olmadi.

ama kirmizi veya koyu pembeleri bence beyazlar la bir atma onlari ayri yika

Brukselde oluyor toplantilar genelde ama ben bi iki gun erken gidip Gent ve Brugge'e de gitmistim....
Ama bu mevsimde gitsem de gezemezdim sanirim iyice donuyodur oralar...
Ama bi kere de esimle gitmek istiyorum oralara bi iki gun yeter ztn

bi dahaki geldiginde antwerpene gel gez canim guzel bu taraflar

İnsanlar geçmiş olsun yerine bunu yapar oldu
Geçen bana kısmen oldu hatta ama neyse

Bi de yatmayıp ne yapacaksın
Ben senin yerinde olsam hep yatarım evdeyken
Bu kışta yemek yap uzan, başka ne yapılır
Benim de son günlerim 23 ünde sanırım 37.hafta iznine çıkıcam full yatarım kimseye de evde olduğumu demicem :)

Disari cikinca ya arkadaslara ya avm ye gidiyoruz sogukta yuruyus falan da yapmiyoruz ki avmde de foto mu cektrcez diyoruz

ben normalde çekinirdim öyle her yerde foto çekilmez sonuçta ama şimdi hiç umrumda diil her istedğm yerde çekileblyrm eşin seni tekte çekebilir bu hallerin çok özel çünkü ben bi kaç tanede karnımda hareketler olğu zamn videoya çektim bak onu da yapablrsn gerçekten çok hoş bi anı olarak kalır

Allah sana sabır versin canım. Tika kulaklarını.
Kimin ne söylediği umrumda değil de herkes sanki benım hastalanmamı beklıyomuş gibi..

En iyisi söyleme..

Evimdeyim kimseye yük olmuyorum işimi gücümü yapıyorum daha ne istiyolar anlamıyorum ki.

Öyle 3 -4 tane pijama takımını napıcaz hastanede?
Ben aldıgım bı pıjama takımını bı de gecelıgı goturucem.
Bi de yedek alt koyarım evden ne olur ne olmaz diye.. yedegı de almaya gerek gormuyorum..

bizim burda mecbur 4 -5 gun kalinmali hastanede.
siz 1 gece mi kaliyorsunuz tr de,

Benim de tek düğün fotolarında var, kuzenleirmiz evlendi takıda foto çektirdik bi de dansta orda varda 3-4 aylıktım galiba pek belli değildi
Geçen en son Kasımdkai düğünde fotom var yüzüm tombişleşmiş

bu saçmalıklarla seni üzen kiimmmm ????????

bizim burda mecbur 4 -5 gun kalinmali hastanede.
siz 1 gece mi kaliyorsunuz tr de,

bugune kadar dogum yapan butun tanıdıklarım 1 gece tek kaldılar.
bi aksılık olmadıgı surece hastanede tutmuyolar..
ki bence boylesı daha ıyı

Oif herjesin bunyesi farkli canim!
Benim bunyem hassas, en iyi kosullarda yasadim el ustunde tutuldum ben hep, oyle zorlu kosullar bana gore degil ben el ustunde tutulmaya aliskinim de sen de...
Hadisenin sarkisi var ya : " presnsesler gibiydimmm ben baba evindee...." :)

kim diyo bunu allah aşkına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…