bu saçmalıklarla seni üzen kiimmmm ????????
valla suyu bende çok içemiyorum... bünye ... en fazla 2 bardak içebiliyorum. ama sendeki şişliklere ödem sebep oluyodur.tuzu bırak mümkünse sıfır tuz öneririm. ben hamileliğimin başından beri tuzu kestim.tuz ihtiyacımı peynirden tatlı ihtiyacımı meyveden alıyorum.ay masallah canim
agri vs bende de yok cok sukur, sadece ellerim ayaklarim sisiyor...
suyu az iciyorum sanirim, bugun 2 litre icmeye calisicam.
En iyisi söyleme..
Evimdeyim kimseye yük olmuyorum işimi gücümü yapıyorum daha ne istiyolar anlamıyorum ki.
Oif herjesin bunyesi farkli canim!
Benim bunyem hassas, en iyi kosullarda yasadim el ustunde tutuldum ben hep, oyle zorlu kosullar bana gore degil ben el ustunde tutulmaya aliskinim de sen de...
Hadisenin sarkisi var ya : " presnsesler gibiydimmm ben baba evindee...." :)
Senin kayınvalide tarafı, Türk filminde köylerdeki eski kafalı kadınlara benziyo hayalimde
Gelin hep hizmet hürmet etsin bi işi yoksa bile karşımızda ayakta hazır olda dikilsin mi istiyo nedir ?
Hamile olmasan bile evin barkın ayrı, yaparsın yemeğini oturursun herkes böyle yapmıyo mu
O ne yapıyo evinde taş mı taşıyo
Allah bilir de
Bi aksilik olmazsa 1 gün kalınıyo ya
1 gün kalırsam dişimi sıkar, duşu evde alırım diyorum
Burda yok öyle bi şey..
Geçen bi arkadaş sezeryan oldu ertesı gun taburcu ettıler mesela.. normal dogum da a aynı.
bugune kadar dogum yapan butun tanıdıklarım 1 gece tek kaldılar.
bi aksılık olmadıgı surece hastanede tutmuyolar..
ki bence boylesı daha ıyı
tabii bu normal doğum yapanlar içindir. sezeryanlıya su yasak ilk günler zatendevlet hastanelernde yıkanma yokta bazı özellerde banyoyu kullanabiliyorsun.. çok terlersen yada kanaman cok falan olurda yıkanma ihtiyacı hissedersen diye
Kimin ne söylediği umrumda değil de herkes sanki benım hastalanmamı beklıyomuş gibi..
En iyisi söyleme..
Evimdeyim kimseye yük olmuyorum işimi gücümü yapıyorum daha ne istiyolar anlamıyorum ki.
valla suyu bende çok içemiyorum... bünye ... en fazla 2 bardak içebiliyorum. ama sendeki şişliklere ödem sebep oluyodur.tuzu bırak mümkünse sıfır tuz öneririm. ben hamileliğimin başından beri tuzu kestim.tuz ihtiyacımı peynirden tatlı ihtiyacımı meyveden alıyorum.
çevremde sezeryanlılar 2 gece kaldılar. ya kişi durumu yada hastaneye göre fark ediyo herhalde.Burda yok öyle bi şey..
Geçen bi arkadaş sezeryan oldu ertesı gun taburcu ettıler mesela.. normal dogum da a aynı.
bir kişi değil ya son zamanlarda hasta oldugumu duyan bu tepkılerı verıyo
yazıklar olsun onlara daha ne denir bilmiyorum.. seni anlamayacak insan da sana yaklaşamasın !
zaten hassasız yaa bi de kıyaslanma yapıldğnda insan daha da geriliyor... ya duyma ya da usulünce ver cevabını en azından rahatlarsın
şişlikler tamamen tuzdandır canım. mümkün olduğunca kıs aradaki farkı göreceksin mutlakaAllah yardimcin olsun canim, seni anliyorum bazi konularda. benim kv de biraz geri kafali...
sanirim tuza bu son zamanlar daha cok dikkat etmem lazim, gecen haftaya kadar boyle degildi.
son 1 haftadir ödem oldu
Anlamıyorum ben milleti iyi olsan suç kötü olsan suç onlara ne. bana da yok koşturuyorsn az naz yap otur diyorlardı.biraz ağırlaşınca hareketler ayy ilk hamileliğin daha gençsin sonra kilerde napcan diyorlar sanki onlara soran var benim kendimi eşimi idare ediyorum size ne kimseyi eğlemek zorunda değiliz canım takma boşverBen kimseden bi bardak su istememişim bu gune kadar..
Öyle olsa dicem ki nazımı cekiyolar.
Eşim sagolsun her şeyıme koşuyo ama bı kere şikayet etmedi. onun kadar olamadı cevremdeki insanlar..
aynen öyleler ama işte ben onların istediği gibi değilim.
her gun oraya gitmediğim için 8 aydır tripteler :)
Rahatsızlıgıma da ınanmıyorlar..
bizim burdada 4-5 gün kaliniyor.. normal yada sezeryan farketmiyor.. anca kendin isteyip kagit imzalarsan erken cikabilirsin..
bende gitmiyorum da çağırmıyorum da bu halimle
iki tane kazık kadar görümcem var ayaklarına bekliyolar ve önlerinden kaldırıyorum
o yüzden gelmesinler bu hafta da gitmedim anneme gittim ve işlerim vardı
bu cumartesi giderim bikaç saat oturup dönerim
tirpte atsalar suratımı asıyorum anlıyolar
aynen öyleler ama işte ben onların istediği gibi değilim.
her gun oraya gitmediğim için 8 aydır tripteler :)
Rahatsızlıgıma da ınanmıyorlar..
Benım 4 tane gorumcem var 3 tanesi 20 li yaşlarda ve bekar.
bir kere bi faydaları olmadı.beklemiyorum ama onlar benden beklıyolar :)
Valla canım ben 1 aydır gitmiyorum gitmeyi de düşünmüyorum. kimse kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?