ben hiç yıkanan duymadımda.. az önce bi arkadaş yazmış sezeryanlı kısmı bantlayıp gerekli durumda yıkanablyr diye.. ama ben eve geldğmde yıkanmayı tercih ederim zaten.. zaten 24 saat kalıp çıkıyorsn insan dayanır heralde o kadardatabii bu normal doğum yapanlar içindir. sezeryanlıya su yasak ilk günler zaten
Ne derse desinler naısl rahat ediyosan öyle davran
Hergün hergün gitmek bence hem onlara hem bize zarar : )
Biz çalıştığımız halde, her akşam bize yemeğe gelin dediler ( onlara gitmek daha zor, işyerinden çıkışta )
Dedim kusura bakmayın ben öz anneme bile hergün gidemem, bi çorba kaynatır içerim sizin eve varana kadar akşam trafiğinde
Afalladılar, 15 günlük evliydik.
eneeeeeee ciddimisin?
bizim burda 4 gun mecbur hastanede kaliyorsun
Vermedi ama öğrendiğim iyi oldu canım buradan duyduklarımla gidip Dr. Uma sorup duruyorum zaten kan ölçümü isteyecektim coraspininde bi sorayım Dr. A.Balık yağı hapı alayim mı dedim düzenli balık yiyorsan gerek yok dedi magnezyum, vitamin ve demir hapı kullanıyorum şu an.
Benım 4 tane gorumcem var 3 tanesi 20 li yaşlarda ve bekar.
bir kere bi faydaları olmadı.beklemiyorum ama onlar benden beklıyolar :)
Valla canım ben 1 aydır gitmiyorum gitmeyi de düşünmüyorum. kimse kusura bakmasın.
prensesler gibi değildim de :)
ama bu gune kadar kendı işimi kendım gordum 2 gun hastalanınca herkes bunu beklıyomuş gıbı saydırmaya basladı :)
Umrumda değil de işte garip geliyo böyle yaklaşımlar:)
@demetriaa
komşudan tut kv ye akrabadan tur arkadaşa kadar bı cok kişi :)
mayısta evlendım buraya geldım komşu bana daha yenı hoşgeldıne gelecekmış.
musaıt degılım dedım bu halde bı de kımseyle ugrasamam..
Burda normal dogum 1 gece
Sezaryan 2 gece
Pazar gunune denk gelirse doktor tok diye cikarmiyolarmis bi gun de oyle uzar pazara getirmenek lazim o yuzden cikisi
İşine geldiği adeti terketmiyolar mübarekler
Hamile insana nasılsın ya da bi ihtiyacın var mı diye de sorulur mesela
Bu adeti niye bilmiyolar
O da bişey mi ben 3 yıllık evliyim
2.eve taşındım
8 aylık hamileyim + çalışıyorum, yengem daha yeni arıyo ev görmeye gelicektik diye
Dedim yenge müsait değiliz bu aralar, sağ ol düşündüğün için
Artık mevlüte alırım ev mi görüyo bebek mi görüyo görsünler
Bu halde misafir çekemiycem 3 yıldır görmediğin evi biraz daha görmeyiver dimi :)
kv eşime diyormuş ki " meltem bizi yardıma çağırmıyor bizi istemiyor "
ay bi güldüm :)
ay bı de hamıleyken karnının bellı olmamasıyla ovunenler var :)
arkadaş ne yapayım yanı karnımı içime mi çekeyim?
hanı şu hamile kadın sokaga cıkmasın kafasında olan tıplerden.
eh hadi diyelim ilk dogumun, gögüsunu vermesini, bebegin altini degistirmesini, bebegi banyo yaptirmasini falan gösterip ögretmiyormu orda hemsireler???
Öeehh artık o da abartmış. bi de yenge yani..
iyi yapmışsın bu gune kadar gelmeyen bugun de gelmesın gerek yok..
Evin görülecek bi şeyi kalmadı deseydın ya
sanırım o genelde herkeste oluyor heleki aynı döneme denk gelen bi kaç hamile varsa mesela benim var
kıyaslama illaki oluyor.. ama ben diyorum herkesin bünyesi farklıdır.. kimi kendi kilo alır kimi bebeğine aldırır diyorum..
bu muhabbete önceden takılıyordum ama şimdi hiç umursamyrm büyümüşsün diyene kızımı büyütüyorum onu iyi besliyorum diyorum sanırımda öyleben değilde karnım baya büyüdü gurur bile duyuyorum kendimle o anda karşımdaki de olumsuz bişey diyemiyor
Evde 3 kocaman gorumce varken, bide daha sendenmi bekliyorlar
çocuk doğmadan bi geleyimde çocuk görmeye yüzüm olsun diye düşünmüştürmayısta evlendım buraya geldım komşu bana daha yenı hoşgeldıne gelecekmış.
musaıt degılım dedım bu halde bı de kımseyle ugrasamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?