Bizim ki daha alem
Büyüyen beşik geldi mi diye kaç kez aradı
Sebep, görmeye gelicekmiş
Dedim insandan çok eşya merak edeni yeni gördüm :)
hamile kadından su bile istenmezmiş zahmet vermemek için..İşine geldiği adeti terketmiyolar mübarekler
Hamile insana nasılsın ya da bi ihtiyacın var mı diye de sorulur mesela
Bu adeti niye bilmiyolar
çocuk doğmadan bi geleyimde çocuk görmeye yüzüm olsun diye düşünmüştürbizim bi ark açıkça bunu bize söyledide
Bizim ki daha alem
Büyüyen beşik geldi mi diye kaç kez aradı
Sebep, görmeye gelicekmiş
Dedim insandan çok eşya merak edeni yeni gördüm :)
doğumda gelir buyuyen beşiği sever artıkın
Eşim bi kere içinde sen mi yatıcan niye arıyıp bunu sorup kapatıyosun dedi
Valla bizi sormuyo, beşik geldi mi beşik geldi mi diyo psiko gibi
Nakliye kamyonunu once kvalidenlerin adresine yolla kapidan baksinlar sonra size gelsin besik
eh hadi diyelim ilk dogumun, gögüsunu vermesini, bebegin altini degistirmesini, bebegi banyo yaptirmasini falan gösterip ögretmiyormu orda hemsireler???
Evet hepimizin içinde bir korku endişe var.Ama sen smay yada başka biri bunları yaşamasa da aynı korkuları yaşayabilirdik.O yüzden neGünaydın kizlar,ne olur paylaşımları mızdan korkmayın üzüldüm simdi birkaç arkadaş çok etkilenmiş,sadece bizde olan belirtileri dikkate alin,allah hic kimseye yasatmasin ben her uyandigim gün için allah a sukrediyorum,bu sabah uyandım gayet iyiyim ama simdi bel agrilarim başladı,bende 32. Haftayı bi atlatsam diyorum,daha alışveriş bile yapmadık prensesime bütün hevesim de kaçtı zaten.o sağlıkla aramiza katılsın ben onu çarşaf a falan sarar buyuturum diyorum,tekrar söylüyorum ne olur yazdiklarimdan etkilenmeyin sadece dikkate alin
Eşin de iyi cevap vermiş VALLA.. benimki hayatta söylemez :)
benım kv aldıklarımızı ona sormadan aldık dıye dunyanın trıbını yaptı ama sallamadık.
O da bişey mi ben 3 yıllık evliyim
2.eve taşındım
8 aylık hamileyim + çalışıyorum, yengem daha yeni arıyo ev görmeye gelicektik diye
Dedim yenge müsait değiliz bu aralar, sağ ol düşündüğün için
Artık mevlüte alırım ev mi görüyo bebek mi görüyo görsünler
Bu halde misafir çekemiycem 3 yıldır görmediğin evi biraz daha görmeyiver dimi :)
Biz burda onları ogrenmış bir şekilde doguyoruz
Bunlarda herşey serbest
Kayınvalidem de kendi annesine herşeyi söyler
Eşim de haliyle annesi gibi
Ben annemle bu tarz konuşsam annem daha kapımı çalmaz
Bunun ki kapıdna kovsan bacadan girerim tarzında
Derler canım ne yapsan göze batar. Benim görümcem eltim vs yok. Tekim ama ilk Oğluma hamile kaldığım da kv yok filancanin gelininin midesi bulanmiyor seninki niye bulanıyor. Bilmem millet çok zinde imiş sen niye boylesin. Vay efendim kendi oğluna hamile iken bütün evin islerini yapar camları silermis vs vs. Sen oğlunu 21 yaşında dogurmus sun ben 37 yaşında anne oldum. Bırakta arada bi zahmet fark olsun.Bi kaç gün rahatsızlandım ya herkes hazırda bekliyormuş bana laf söylemek için..
Bilmem kimin kızı varmış da 8 buçuk hamıleymış de cok enerjıkmış.
Bilmem kimin komşusu varmış da çalıştıgı halde hiç rahatsızlanmamış..
Bilmem kim varmış da çarşı pazar geziyomuş hamile haliyle..
Napayım yani sanki bunyeme söz geçirebiliyorum..
iki gün yattık hemen olay oldu.
o mu ödedi ki ?? :)Eşim bi kere içinde sen mi yatıcan niye arıyıp bunu sorup kapatıyosun dedi
Valla bizi sormuyo, beşik geldi mi beşik geldi mi diyo psiko gibi
Misafir çevirmek de hiç sevmedigim bi şeydir ya kafama takarım ben bunu şimdi ama gerçekten şuan kendimi bile çekemiyorum mahallenin dedıkoducusuyla bi de o kadını cekemıcem
Yenge ye oyle denirmi cekirge
Valla hala saskinim, bize burda hastanede ögretiyorlar bunlari
Allah Yardimciniz olsun valla, isiniz zormus sizin... Yakininda annen veya buyuk ablan yoksa noluyor pekI?
Yenge ye oyle denirmi cekirge
Bu alt açmayı çok beğenip sipariş etmiştim
Temin edilemediğinden iptal edilmiş ya
Eki Görüntüle 1363746
o mu ödedi ki ?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?