2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim bi kere içinde sen mi yatıcan niye arıyıp bunu sorup kapatıyosun dedi
Valla bizi sormuyo, beşik geldi mi beşik geldi mi diyo psiko gibi

Eşin de iyi cevap vermiş VALLA.. benimki hayatta söylemez :)
benım kv aldıklarımızı ona sormadan aldık dıye dunyanın trıbını yaptı ama sallamadık.

Nakliye kamyonunu once kvalidenlerin adresine yolla kapidan baksinlar sonra size gelsin besik

Beşiğin geldiğini söylemicez sanırım
Annem onlara geçmiş olsuna gitti,kaynanamın annesi hastaydı da. Anneme de diyomuş ki yelek örüyomuşsun oğlum dedi, merak ettim keşke gelirken getirseydin bakardık
İlla görcek yani, madem hevesin var kendin de bi çorap olsun al dimi yok sadece görmeye meraklı

eh hadi diyelim ilk dogumun, gögüsunu vermesini, bebegin altini degistirmesini, bebegi banyo yaptirmasini falan gösterip ögretmiyormu orda hemsireler???

Sizinki baya egitim kampiymis :)
Emzirmeye fln yardim ediyorlar bildigim kadariyla ama banyo yaptirmayi fln gostermezler...
O yuzden annem bizde kalio yapicak o isleri bi sure

Misafir çevirmek de hiç sevmedigim bi şeydir ya kafama takarım ben bunu şimdi ama gerçekten şuan kendimi bile çekemiyorum mahallenin dedıkoducusuyla bi de o kadını cekemıcem

Evet hepimizin içinde bir korku endişe var.Ama sen smay yada başka biri bunları yaşamasa da aynı korkuları yaşayabilirdik.O yüzden ne Cesurarya ne de hemsirenizim yazmaktan çekinmeyin içinizdeki sıkıntıyı bir nebzede olsa da yazarak hafifletiyorsunuz.Allah hepimizi kurtarır inşallah.Hep birlikte birbirimize dua ediyoruz sevap kazanıyoruz daha ne.

Eşin de iyi cevap vermiş VALLA.. benimki hayatta söylemez :)
benım kv aldıklarımızı ona sormadan aldık dıye dunyanın trıbını yaptı ama sallamadık.

Bunlarda herşey serbest
Kayınvalidem de kendi annesine herşeyi söyler
Eşim de haliyle annesi gibi

Ben annemle bu tarz konuşsam annem daha kapımı çalmaz
Bunun ki kapıdna kovsan bacadan girerim tarzında

Yenge ye oyle denirmi cekirge

Biz burda onları ogrenmış bir şekilde doguyoruz

Valla hala saskinim, bize burda hastanede ögretiyorlar bunlari
Allah Yardimciniz olsun valla, isiniz zormus sizin... Yakininda annen veya buyuk ablan yoksa noluyor pekI?

Bunlarda herşey serbest
Kayınvalidem de kendi annesine herşeyi söyler
Eşim de haliyle annesi gibi

Ben annemle bu tarz konuşsam annem daha kapımı çalmaz
Bunun ki kapıdna kovsan bacadan girerim tarzında

garip bi tip senin kv

benim annem de eşimin annesi de cok nazlı.
en ufak bi şeyde küsüyolar :)

Derler canım ne yapsan göze batar. Benim görümcem eltim vs yok. Tekim ama ilk Oğluma hamile kaldığım da kv yok filancanin gelininin midesi bulanmiyor seninki niye bulanıyor. Bilmem millet çok zinde imiş sen niye boylesin. Vay efendim kendi oğluna hamile iken bütün evin islerini yapar camları silermis vs vs. Sen oğlunu 21 yaşında dogurmus sun ben 37 yaşında anne oldum. Bırakta arada bi zahmet fark olsun.
Kulaklarını tık a duyma yoksa çok canın sıkılır. Esas sen doğumdan sonra bak laflara. Çocuğa bakamıyorsun hasta ettin. Aç bu çocuk sütün yetmiyor mama verelim. Oooooo liste uzar

Misafir çevirmek de hiç sevmedigim bi şeydir ya kafama takarım ben bunu şimdi ama gerçekten şuan kendimi bile çekemiyorum mahallenin dedıkoducusuyla bi de o kadını cekemıcem

Zamanla alışırsın
Bende hayır diyemez hatta 5 çeşit az mı diye düşünür dururdum, eşim kızardı bana ne takıyosun diye
Sonra beni bile bu hale getirdiler işte

Valla hala saskinim, bize burda hastanede ögretiyorlar bunlari
Allah Yardimciniz olsun valla, isiniz zormus sizin... Yakininda annen veya buyuk ablan yoksa noluyor pekI?

Kendi başına kalıyosun ne olacak. işte burda o gelenek oldugundan mıdır bilmiyorum hastanelerde böyle şeyler olmuyor.
çok lüks özel hastanelerde vardır belkı bılemem.

Valla hak etmese demem Pabucumun yengesi bunlar
benden sonra 2 kız evlendirdi hem nişan hem düğünleirne gittim
3 yıldır evliyim daha sana ev görmeye gelicektim diyo, 8 aylık hamileyken şaka gibi
Az daha dursun acele etmesin napim ev görme ile bebek bir arada çıksın yoksa bi 3 yıl sonra da çocuk görcem der bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…