Derler canım ne yapsan göze batar. Benim görümcem eltim vs yok. Tekim ama ilk Oğluma hamile kaldığım da kv yok filancanin gelininin midesi bulanmiyor seninki niye bulanıyor. Bilmem millet çok zinde imiş sen niye boylesin. Vay efendim kendi oğluna hamile iken bütün evin islerini yapar camları silermis vs vs. Sen oğlunu 21 yaşında dogurmus sun ben 37 yaşında anne oldum. Bırakta arada bi zahmet fark olsun.
Kulaklarını tık a duyma yoksa çok canın sıkılır. Esas sen doğumdan sonra bak laflara. Çocuğa bakamıyorsun hasta ettin. Aç bu çocuk sütün yetmiyor mama verelim. Oooooo liste uzar
Pelus falan alt acma almiycam ben her dk onu yikayamam ve kurumaz
Silinebilirleri varmis onu da ben bulamadim
Kullan at aldim mecbur
inşallah ona göre yazar canım tekrar niye uğraşalım dimi? eğer böyle dediyse de yazar yani:)
Zamanla alışırsın
Bende hayır diyemez hatta 5 çeşit az mı diye düşünür dururdum, eşim kızardı bana ne takıyosun diye
Sonra beni bile bu hale getirdiler işte
Evet hepimizin içinde bir korku endişe var.Ama sen smay yada başka biri bunları yaşamasa da aynı korkuları yaşayabilirdik.O yüzden ne @Cesurarya ne de @ebe_leyla yazmaktan çekinmeyin içinizdeki sıkıntıyı bir nebzede olsa da yazarak hafifletiyorsunuz.Allah hepimizi kurtarır inşallah.Hep birlikte birbirimize dua ediyoruz sevap kazanıyoruz daha ne.
Evet :)
Görümcelerim bile benden bekliyor :)
Sizinki baya egitim kampiymis :)
Emzirmeye fln yardim ediyorlar bildigim kadariyla ama banyo yaptirmayi fln gostermezler...
O yuzden annem bizde kalio yapicak o isleri bi sure
Bu hale erkenden gelmen iyi olmuş.
Benım annem misal kimseye hayır dememiş gelenin de onunu donatmıştır ama kıymeti olmuyor boylelerının..
o yuzden hep pişman.
CesuraryaEvt ben de yazmaya korkuyorum paniklemesin kimse diye ama etkilenmesin kimse herkesde olacak diye birşey yok.önlem alalım sadece.
Leylacım Allah herkesle beraber bize de yardım etsin inşallah.herşey çok güzel olur ve bugünleri unuturuz inşallah canım..
Zaten lohusa dönemi ayrı bir psikoloji söyleyen çıkacak ama gardini alırsan yanasamazlar. Benim eşim beni yalnız bıraktı eşler doğumdan sonra değişiyor maalesef tabi bu durum bütün erkekler için geçerli olmasada ilk defa baba olanlar cocuklu hayata alışmakta zorlanıyorlarBen duymuyorum umrumda degıl söylenenler :)
dogumdan sonra en ufak laf söyleyeni deşerim. Kızımla ilgili ya da benim anneliğimle ilgili konuşmak kimsenin haddi değil.
Kötü tarafımı hiç cıkarmadım ortaya ama en hassas gunlerımde konuşurlarsa gözlerinin yaşına bakmam :)
evet kıskançlıktan olabilirbunda olumsuz ne var ALLAH aşkına hamileyiz tabı kı karnımız da buyuyecek kılo da alıcaz yorulucaz da canımız bı seyler de cekıcek..
Bence bunlar hep kıskanclıktan.. baska bı acıklama getıremıyorum ben
Ben o kadar saftiriğim ki evlendikten sonra ilk bayramda kv me sarılıp aglamıştım.
Annem burda degıl sen bana bı anne gıbı ol falan dıye ay ne kadar salakmışım ya :)
O da en ufak bı seyde bana bu lafı hatırlatıyor. hanı ben senın annen gıbıydım dıye.
bı daha derse dıcem ama anne gıbı olmadın ki karşılık beklıyorsun..
Kastamonu'nun ilçesinde yim canim[/QUOTE]E="htc1984, post: 38704087, member: 544613"]sen nerdesin ki şuanda...
Yoo ablam ödedi
Zaten biliyo da, eşim söylemiş
Ama huyu öyle eşya merakı var
Mutfak masası almıştık, bi kezde onu görmeye gelicem dmeişti mesela
Çok şey bekliyorlar.Ben o kadar saftiriğim ki evlendikten sonra ilk bayramda kv me sarılıp aglamıştım.
Annem burda degıl sen bana bı anne gıbı ol falan dıye ay ne kadar salakmışım ya :)
O da en ufak bı seyde bana bu lafı hatırlatıyor. hanı ben senın annen gıbıydım dıye.
bı daha derse dıcem ama anne gıbı olmadın ki karşılık beklıyorsun..
Şampuan felan niye Allah korusun kaç gün kalıcaz bana bir gece dedi hastanem.Hazırlamam valla.Gider evime inşallah mis gibi duşumu alırım.İnşallah hiçbirimiz fazla kalmak zorunda kalmayızben dün hastaneye göturecegim pyjamalarimi hazirladim bi kenarda duruyor, bebis kiyafetlerinide dün makinaya attim yikadim biraz sirke döktum makinaya. (mikroplar falan kirilsin diye)
bebisimin kiyafetleri kuruyunca, 2-3 güne kadar valizimi hazirlarim ben.
he bide fotograf makinesi $arj etmem gerek, onuda simdiden valize koycam :)
shampo, deo, tarak, cilt kremi, parfum, vs onlari hazirlicam.
Ah canım nerdeee
Anne gibi kimse olamaz hele kayınvalide hiç olamaz bence
Ben hala siz derim, bilmem yapmacık çok tavır gördüğümden belki sizden öteye gidemedim
Ha bi de gitsem hiç eksik olmazlardı sanırım, böylesi iyi
o zamn dedğn gibi eşya merakı varyada ilgisini bu şeklde gösteren bi karakter..
Valla hak etmese dememPabucumun yengesi bunlar
benden sonra 2 kız evlendirdi hem nişan hem düğünleirne gittim
3 yıldır evliyim daha sana ev görmeye gelicektim diyo, 8 aylık hamileyken şaka gibi
Az daha dursun acele etmesin napimev görme ile bebek bir arada çıksın yoksa bi 3 yıl sonra da çocuk görcem der bu
Siz mi :)
ay ben siz desem benı asarlardı herhalde :)
Bunlar kendı aralarında annelerinden bahsederken anne nerde anne şunu istedi falan derler.
Ben de görumcemlere falan annen derim. işte annen senı cagırdı falan fılan gıbı.
bunlar bıgun sofrada bana bı yklendıler vay efendım nıye anne demıyorum da ondan bahsederken nıye annen dıyorum :)
yuh dedım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?