2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karlı bir günden herkese merhabaaaaa nasılsınız ben uzaktım bayadır. bi okumaya çalışıyım neler oldu ya da biriniz özetliyeverin herkesler iyimi

Benim yanlarım fena kaşınıyo kızlar çatladım çatlıycam

benimki oyuncudur ya anne demeseydım intihar falan ederdi uzuntuden polemik cıkmsın dıye dedım.
zaten yarım yamak soyluyorum duyulmuyor bıle ne dedıgım :) :)

karlı bir günden herkese merhabaaaaa nasılsınız ben uzaktım bayadır. bi okumaya çalışıyım neler oldu ya da biriniz özetliyeverin herkesler iyimi

Hoş geldin
Herkes iyi
Kayınvalideler hariç
Fazla özet oldu bu ama idare et

benimki oyuncudur ya anne demeseydım intihar falan ederdi uzuntuden polemik cıkmsın dıye dedım.
zaten yarım yamak soyluyorum duyulmuyor bıle ne dedıgım :) :)

Bu da diyo ki bende anne diyemezdim ama X anne dedim sonra da anne demeye alıştım
Yani ben X anne bile diye girizgah yapmıyorum, alıştırmıyorum kendimi

Demedigin iyi olmuş beklentileri azalmıştır. Yoksa anne desen anneciğim niye demiyor derdi emin ol.

herkesin bi tarafları agrıyor.
bi kişinin erken dogum tehlıkesı var.
biri erken dogurdu.
kanı düşük olan mı dersin tansiyonu yuksek olan mı dersin her çeşitten var.

Girmesen de dualarını eksik etme :)

Sen nasılsın?

Şampuan felan niye Allah korusun kaç gün kalıcaz bana bir gece dedi hastanem.Hazırlamam valla.Gider evime inşallah mis gibi duşumu alırım.İnşallah hiçbirimiz fazla kalmak zorunda kalmayız
Epidural olursa terleme olmuyor. Ben yıkanmak istemedim hastanede. Eve gelince yıkandım

Demedigin iyi olmuş beklentileri azalmıştır. Yoksa anne desen anneciğim niye demiyor derdi emin ol.

Anneciğim deyip oyuncu olanda çok
Ben netim bari dimi
Bi de anne kelimesi çok özel ya , teyze dayı vs komşuya da dneir ya onları rahat deidm ama anne diyemem gibi..

bir kişi değil ya son zamanlarda hasta oldugumu duyan bu tepkılerı verıyo
Amaan bana başından beri diyolar.ama ben ikizim diyorum.ne var millet üçüz dördüz yapıyo diyolar.hoplasan zıplasan bişi olsa bu sefer dikkat etmedi derler.boşver sağlıklı olda duyma kimseyi

Amaan bana başından beri diyolar.ama ben ikizim diyorum.ne var millet üçüz dördüz yapıyo diyolar.hoplasan zıplasan bişi olsa bu sefer dikkat etmedi derler.boşver sağlıklı olda duyma kimseyi

Bana da ne zamana kadar çalışıcan diyolardı
Diyorum ki aksilik olmazsa 37.haftaya kadar
Çalışabilcen mi ki hı mı yapıyolar
Sanki müneccinim, inanmıyosan da ne soruyosun dimi

anam anam neler olmuş herkese geçmiş olsun. ben çok şükür iyiyim hatta bugün sırtımda çanta elimde kızçem 20 cmlik karlara bata çıka okula geldik. 32. haftam bugün doluyor perşembe günüğ çalışabilir raporumu alacağım inşallah. oğluşumu da cumartesi gördüm iyiydi şimdilik. madalyonum devam edip kaşınıyor beni sıkıyor tek sorunum o başka da bişey yok çok şükür. e tabi oram buram ağrımıyor değil de Rabiim beterinden saklasın

Ben sezeryan oldum ıkıncı gun eve geldımsık sık banyo yap şişkınlık olmaz sutun gelır dedıler, kesi yerıne hıc bışey de yapmadım
yok ben öyle duymuştum çevremde sezeryan yaptıranlar 2 gün su değmesin dikişe demişler. bunu bilmiyodum.

Eşimin madalyon lekeleri soluklaştı
Krem iyi geldi şükür
Sana da krem vermediler mi
Bi de stres te etkiliyo tabi

Amin..

aman dıkkat et karda yürürken :)

kv genç sanrm sanki bi kıyas halinde gibi öyle anlıyorum ben..
bundan sonra vay haline o zamn :) kızın için aldığın her eşyayı gelip görmek isteyecek anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…