Beni tanımıyolar
İstemeye gelince gördüler, tanışmak istememiştim öncesinde çünkü
O yüzden mesafe hep vardı
Direk diyemiyo da , patronundan bahsediyo 'X diyo ki olsun, gelinin mesafeliyse daha iyi arada saygı olur' dedi
Yani soğuk vs diye beni patronuna anlatmışAllah'tan karşı taraf bana hak vermiş
Eşim sözlüyken anne-baba dedi
Ben diyemedim sanırım daha da denmez artık
karlı bir günden herkese merhabaaaaa nasılsınız ben uzaktım bayadır. bi okumaya çalışıyım neler oldu ya da biriniz özetliyeverin herkesler iyimi
benimki oyuncudur ya anne demeseydım intihar falan ederdi uzuntuden polemik cıkmsın dıye dedım.
zaten yarım yamak soyluyorum duyulmuyor bıle ne dedıgım :) :)
Demedigin iyi olmuş beklentileri azalmıştır. Yoksa anne desen anneciğim niye demiyor derdi emin ol.Beni tanımıyolar
İstemeye gelince gördüler, tanışmak istememiştim öncesinde çünkü
O yüzden mesafe hep vardı
Direk diyemiyo da , patronundan bahsediyo 'X diyo ki olsun, gelinin mesafeliyse daha iyi arada saygı olur' dedi
Yani soğuk vs diye beni patronuna anlatmışAllah'tan karşı taraf bana hak vermiş
Eşim sözlüyken anne-baba dedi
Ben diyemedim sanırım daha da denmez artık
herkesin bi tarafları agrıyor.karlı bir günden herkese merhabaaaaa nasılsınız ben uzaktım bayadır. bi okumaya çalışıyım neler oldu ya da biriniz özetliyeverin herkesler iyimi
Demedigin iyi olmuş beklentileri azalmıştır. Yoksa anne desen anneciğim niye demiyor derdi emin ol.
Epidural olursa terleme olmuyor. Ben yıkanmak istemedim hastanede. Eve gelince yıkandımŞampuan felan niye Allah korusun kaç gün kalıcaz bana bir gece dedi hastanem.Hazırlamam valla.Gider evime inşallah mis gibi duşumu alırım.İnşallah hiçbirimiz fazla kalmak zorunda kalmayız
Demedigin iyi olmuş beklentileri azalmıştır. Yoksa anne desen anneciğim niye demiyor derdi emin ol.
Ben sezeryan oldum ıkıncı gun eve geldımsık sık banyo yap şişkınlık olmaz sutun gelır dedıler, kesi yerıne hıc bışey de yapmadımtabii bu normal doğum yapanlar içindir. sezeryanlıya su yasak ilk günler zaten
Boşver iyiki dememiş sin. Anne gerçekten özel sadece hakedene söylenirAnneciğim deyip oyuncu olanda çok
Ben netim bari dimi
Bi de anne kelimesi çok özel ya , teyze dayı vs komşuya da dneir ya onları rahat deidm ama anne diyemem gibi..
Amaan bana başından beri diyolar.ama ben ikizim diyorum.ne var millet üçüz dördüz yapıyo diyolar.hoplasan zıplasan bişi olsa bu sefer dikkat etmedi derler.boşver sağlıklı olda duyma kimseyibir kişi değil ya son zamanlarda hasta oldugumu duyan bu tepkılerı verıyo
Amaan bana başından beri diyolar.ama ben ikizim diyorum.ne var millet üçüz dördüz yapıyo diyolar.hoplasan zıplasan bişi olsa bu sefer dikkat etmedi derler.boşver sağlıklı olda duyma kimseyi
anam anam neler olmuş herkese geçmiş olsun. ben çok şükür iyiyim hatta bugün sırtımda çanta elimde kızçem 20 cmlik karlara bata çıka okula geldik. 32. haftam bugün doluyor perşembe günüğ çalışabilir raporumu alacağım inşallah. oğluşumu da cumartesi gördüm iyiydi şimdilik. madalyonum devam edip kaşınıyor beni sıkıyor tek sorunum o başka da bişey yok çok şükür. e tabi oram buram ağrımıyor değil de Rabiim beterinden saklasınherkesin bi tarafları agrıyor.
bi kişinin erken dogum tehlıkesı var.
biri erken dogurdu.
kanı düşük olan mı dersin tansiyonu yuksek olan mı dersin her çeşitten var.
Girmesen de dualarını eksik etme :)
Sen nasılsın?
yok ben öyle duymuştum çevremde sezeryan yaptıranlar 2 gün su değmesin dikişe demişler. bunu bilmiyodum.Ben sezeryan oldum ıkıncı gun eve geldımsık sık banyo yap şişkınlık olmaz sutun gelır dedıler, kesi yerıne hıc bışey de yapmadım
anam anam neler olmuş herkese geçmiş olsun. ben çok şükür iyiyim hatta bugün sırtımda çanta elimde kızçem 20 cmlik karlara bata çıka okula geldik. 32. haftam bugün doluyor perşembe günüğ çalışabilir raporumu alacağım inşallah. oğluşumu da cumartesi gördüm iyiydi şimdilik. madalyonum devam edip kaşınıyor beni sıkıyor tek sorunum o başka da bişey yok çok şükür. e tabi oram buram ağrımıyor değil de Rabiim beterinden saklasın
anam anam neler olmuş herkese geçmiş olsun. ben çok şükür iyiyim hatta bugün sırtımda çanta elimde kızçem 20 cmlik karlara bata çıka okula geldik. 32. haftam bugün doluyor perşembe günüğ çalışabilir raporumu alacağım inşallah. oğluşumu da cumartesi gördüm iyiydi şimdilik. madalyonum devam edip kaşınıyor beni sıkıyor tek sorunum o başka da bişey yok çok şükür. e tabi oram buram ağrımıyor değil de Rabiim beterinden saklasın
kv genç sanrm sanki bi kıyas halinde gibi öyle anlıyorum ben..Bebeğin plastik küvetini görünce çığlık atmıştı
Görümcem bile anneme geldiler dedi
Bilmiyorum eşya mı seviyo çekemiyo mu yeni bişey görmeye
Çünkü eşim askerden gelince biz evlenicektik
Bu komple evini tadilata soktu sıfırladı, mobilyalarla beraber. Eşime de para kalmaıd deidler
Sonra bizim aldığımız masayı daha çok beğenip değişicem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?