2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kv genç sanrm sanki bi kıyas halinde gibi öyle anlıyorum ben..
bundan sonra vay haline o zamn :) kızın için aldığın her eşyayı gelip görmek isteyecek anlaşılan

Onların hepsi böyle, kendi annesi bile
Yaşla ilgisi yok yani meraklılar, genetik bi şekilde
Aman söylemicez beşik gelse de
Torunu olunca görsün beşiği

Şampuan felan niye Allah korusun kaç gün kalıcaz bana bir gece dedi hastanem.Hazırlamam valla.Gider evime inşallah mis gibi duşumu alırım.İnşallah hiçbirimiz fazla kalmak zorunda kalmayız

bizim burda 4 gun kaliniyor hastanede canim, normal dogum olsa bile mecbursun kalmaya.
tr de 1 gun kaliniyormus, bende az onze kizlardan ögrendim :)

butun kv ayni herhalde kizlar, kimse benim kv cok fena demesin
Okudugum kadariyla coguda ayni, ortada kiskanclik var, oglularini bizden kiskaniyorlar cekemiyorlar.

biz evimizde yuvamizda mutlu olalimda, onlar konu$sun dursun BO$VERIIIIIIIIINNNN....
RABBIM HEPIMIZE KOLAY SAGLIKLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH

benim ki de çok nazlı bahsetmiştim
oğlumu aldılar ayrı eve çıkardılar ağladı
evi serdik gül güle oturun bile demedi şuan bile can atıyo oğlu ile yaşamaya
anlıyorum anne de bırak herkes mutlu olsun ne burnunu sokuyorsun
neymiş asla yalnız kalamazmış eşin var yahu onunla yaşa belanımı istiyorsun

benimkiler de yemek şirketleri var koy bi kaba yemek getir dimi aslaaa
ben iki kişilik yemek yapıyorum hopp geliyolar diyelim
birde son anda geliyoruz habern olsun
öğlen gibi ara yada bi gün önceden bende ayarlayım kendimi
apar topar yemekte yapamıyorum günlük alıp günlük yiyorum çünkü
sonra suratım düşünce neyin var..

Heyyy yine başlanmış kayınvalide yakınmaları,benimki de ben hasta olmadan yatak döşek yatiyormus,sanki onun erken doğum riski var,gel yanımda kal derim diye korkuyordu valla eşimi bu kadar çok sevmesem ben biliyorum ne yapacagimida aşkma kiyamiyorum.bu hastane çantası olayına ben bi anlam veremedim benim tatil valizim o kadar kalabalık olmuyor,ne onlar öyle allah askina kaç gün kalinacakki hastanede.....yedek pijama alin yanınıza kalın çorap birkaç tane iccamasiri yelek yeter ne o öyle şampuan havlu....bebisin yedeği fazla olsun ama

ayyyy haber vermeden gelindimi banada geliyorlar vallaaa yaaa benimkilerde öyle yapar yola çıkarken geliyoruz derler. evin pis mi temizmi işin var mı yok sormazlar bidee gelince en az 10 kişi oluruz eltim görümcem offf söyleyince bile fenalık geldi

kv yakinmalari

bizim burda 4 gece mecbur kalmalisin hastanede canim, tr de 1 gun mus sadece. Yeni ogrendim bende.

Benim kV de de sizinkinin tam tersi çok şükür bana çok duskundur arar sorar hediyeler alır anneler günü doğumgünü yılbaşı hiç atlamaz sağolsun. Dün onlara gittik akşam beni odaya çağırdı sana bunu aldım dedi bi baktım benim parasına çok deyip almadığım pijama takımını almış eğer beğenmezsen birlikte gidip değiştirelim dedi bende tsk ettim öptüm bu güzel sende kalsın sonra alırım ben senden dedim

Yani her kV bir olmuyo ben şanslı olanlardanim galiba :)

maşallah de maşallah Allah arttırsın

Walla ben öğrenir Öğrenmez geldim eve ne çalışıcam allah aşkına bunun birde akşam eve dönmesi var tirstim walla geldim

ben öğlen yemeğe çıkarken öğrendim, şeker içinde kan verdim sağlık biriminde sonuçlarını alıcam, birde eşimle gidip geliyorum arabayla işkence yapmıyım adamaama yarın evdeyim inşallah:)

mayısta evlendım buraya geldım komşu bana daha yenı hoşgeldıne gelecekmış.
musaıt degılım dedım bu halde bı de kımseyle ugrasamam..
Geçen sene eşimle bir yıl oturduğumuz evden taşındık.Evi süpürmeye gittiğimde karşımda oturan yaşlı bi bayan kendisi ilk defa ziyarete geldi.Arada bi aşure zamanı bi ikram olursa çalardı kapıyı.Bizi aksaşm yemeğine davet etti içimden dedim geçmiş olsun.Tabi ki nazikçe teşekkür edip red ettik.

hehe benimkilerde öylee zaten 6 da işten çıkıyorum 7 de arıyolar çayı koy geliyoruz
ama yemekli çay içmeye değil ondan sonra ne yiycez derdine düşüyorum..

pitircik66 sanslisin sen maşallah de...benimki benimle yarış halinde ayyy valla bisey istemiyorum sağlığı yerinde olsun evinde otursun,onu gördükçe bana ilk gebeligimde yasattiklarini hatirliyirum sinirlerim alt üst oluyor iyice,benimkinin bir süpürgesi yok tip te ayni zaten töbe töbe etkiye sutluye karışmaz gibi görünür ama arkadan çok işler cevirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…