- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
:) bunu okuyunca cok güldüm ya ne kadar salakmışım demişsin bide :) ilk günler yada düğüne kadar herkes can ciğer oluyoda önemli olan düğünden sonra bnu devam ettirebilmek .bi taraf kıllık yapınca dahada düzene girmiyoBen o kadar saftiriğim ki evlendikten sonra ilk bayramda kv me sarılıp aglamıştım.
Annem burda degıl sen bana bı anne gıbı ol falan dıye ay ne kadar salakmışım ya :)
O da en ufak bı seyde bana bu lafı hatırlatıyor. hanı ben senın annen gıbıydım dıye.
bı daha derse dıcem ama anne gıbı olmadın ki karşılık beklıyorsun..
bu sadece kamulularamı nerde özel sektörü düşünenler :S
Çok içinden gelen gelir dalar işlere.Bunun için davete gerek yok ki. Kv bana da diyor ihtiyacın olur bişi olur bi alo de anında oradayım die.Teşşekkür edip geçiyorum.Halbu ki yemek sıkıntı değilde temizlik sıkıntı koca eve yetişemiyorum hoş yaşlı birinede yaptıramam zaten.kv eşime diyormuş ki " meltem bizi yardıma çağırmıyor bizi istemiyor "
ay bi güldüm :)
@pitircik66 sanslisin sen maşallah de...benimki benimle yarış halinde ayyy valla bisey istemiyorum sağlığı yerinde olsun evinde otursun,onu gördükçe bana ilk gebeligimde yasattiklarini hatirliyirum sinirlerim alt üst oluyor iyice,benimkinin bir süpürgesi yok tip te ayni zaten töbe töbeetkiye sutluye karışmaz gibi görünür ama arkadan çok işler cevirir
Valla hastalıkları ynuttuk kaynana muhabbetlerine dönüş yaptık yine.aman napayım geçen haftam hindi gibi düşünüp ölmeyi beklemekle geçti.elden birşey gelmiyo Allahın dediği olucak.
Çok içinden gelen gelir dalar işlere.Bunun için davete gerek yok ki. Kv bana da diyor ihtiyacın olur bişi olur bi alo de anında oradayım die.Teşşekkür edip geçiyorum.Halbu ki yemek sıkıntı değilde temizlik sıkıntı koca eve yetişemiyorum hoş yaşlı birinede yaptıramam zaten.
Bende ayni durumdayım ne kayinvalide ne gorumcemler ben aramasam arayacaklari yok doğumdan sonra gelip bi cok bilmislik yaparlarsa o zaman papaz oluruz amabana soran bile yok ailemden kimse yok birde yaşadığım yerdeumarım bu ilgisiz haller doğumdan sonra da devam eder
Ben ilgisiz olmalarını tercih ederim
8 aydır sormayıp sonra eşyalar geldiyse görücez diyeni de istemem
Bizde ilgi böyle olmuyo çünkü
Bende ayni durumdayım ne kayinvalide ne gorumcemler ben aramasam arayacaklari yok doğumdan sonra gelip bi cok bilmislik yaparlarsa o zaman papaz oluruz ama
Valla hastalıkları ynuttuk kaynana muhabbetlerine dönüş yaptık yine.aman napayım geçen haftam hindi gibi düşünüp ölmeyi beklemekle geçti.elden birşey gelmiyo Allahın dediği olucak.
Kayınvalidemin komşusu bişey lazımsa onu alayım dmeiş snein toruna
Kayınvalidem kendi anlatıp 'daha doğmadı canım ben bile bişey almadım' dedim diyo
Akla gel
Doğduktan sonra bizde almış oluruz herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?