2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) bunu okuyunca cok güldüm ya ne kadar salakmışım demişsin bide :) ilk günler yada düğüne kadar herkes can ciğer oluyoda önemli olan düğünden sonra bnu devam ettirebilmek .bi taraf kıllık yapınca dahada düzene girmiyo

Bomba benim kayınvalidemden geldi kızlar.bu tansiyon işi çıkınca ağlaya ağlaya aramış eşimi.ben onu kızımdan çok seviyorum,kahroldum uykularım kaçtı demiş.aman gıcık biriyim her boktan huylanıyorum,alınıyorum,olay çıkarıyorum allah beni kahretsin demiş.gelmeyi okadar isterim ama kızcaz sıkıntıdan bişi der ben üstüne alır evden kaçarım oda üzülğr Allah korusun bişi falan olur ben asarım kendimi ozaman demiş.60 oldum bu alınganlığım,saçmalığım uüzünden herkesi kaybettim ama değişenedim dediş.neolur bana kuzmasın yoksa ben onu gerçekten çok seviyorum demiş:))
Sağolsun dedim geçtim.ama benim eşim çok fena herkese anlatıyo:)kaynanası böyle böyle dedi diye:))

kv eşime diyormuş ki " meltem bizi yardıma çağırmıyor bizi istemiyor "
ay bi güldüm :)
Çok içinden gelen gelir dalar işlere.Bunun için davete gerek yok ki. Kv bana da diyor ihtiyacın olur bişi olur bi alo de anında oradayım die.Teşşekkür edip geçiyorum.Halbu ki yemek sıkıntı değilde temizlik sıkıntı koca eve yetişemiyorum hoş yaşlı birinede yaptıramam zaten.

benimki de karışır tam aksi ama bana diyemez
oğlunun aklına girer
beni anlamıyo sanıyoo halbuki
birde resmen kıskanıyo oğlumu aldı ayrı eve götürdü
beni bırakamazdı bıraktı gitti ağıtlar yakıyo bide

Valla hastalıkları ynuttuk kaynana muhabbetlerine dönüş yaptık yine.aman napayım geçen haftam hindi gibi düşünüp ölmeyi beklemekle geçti.elden birşey gelmiyo Allahın dediği olucak.

Valla hastalıkları ynuttuk kaynana muhabbetlerine dönüş yaptık yine.aman napayım geçen haftam hindi gibi düşünüp ölmeyi beklemekle geçti.elden birşey gelmiyo Allahın dediği olucak.

bizi gerçekten sinir ediyorlar
benim düşündüğüm doğumdan sonra ortalık karışacak..

bana soran bile yok ailemden kimse yok birde yaşadığım yerde umarım bu ilgisiz haller doğumdan sonra da devam eder

Kan iğnesi olduk diyenler vardı
Belki bilirler
Benim değerleirm ne zaman ölçülmeli

Özeldeki doktor 8 inde gel dedi de, iğneler bile bitmiyo ki 8 inde
Aile hekimi de 10 iğne bitince üzerine 15 gün geçicek öyle belli olur dedi kan tahlilinde

Ben ilgisiz olmalarını tercih ederim
8 aydır sormayıp sonra eşyalar geldiyse görücez diyeni de istemem
Bizde ilgi böyle olmuyo çünkü

bana soran bile yok ailemden kimse yok birde yaşadığım yerde umarım bu ilgisiz haller doğumdan sonra da devam eder
Bende ayni durumdayım ne kayinvalide ne gorumcemler ben aramasam arayacaklari yok doğumdan sonra gelip bi cok bilmislik yaparlarsa o zaman papaz oluruz ama

Merhaba kızlar, nasılsınız? Bebişleri aceleci olanlar varmış galiba. Amanın dursunlar yerlerinde. Allah'ım vaktinde sağlıklı, sıhhatli getirsin onları bize...
Kayınvalide sohbetlerine katılamıyorum maalesef. Geçtiğimiz mayısta kaybettik. Şeker gibiydi canım benim. Mekanı cennet olsun. Ben de şimdi doğumu düşündüğümde korkuyorum. Eşim için çok zor olacak anne de baba da yok. Bir yandan da akrabalarından çok arayan var sağ olsunlar. Halalar, hala kızları, teyzeler ve kızları yalnız bırakmamak için geleceklermiş. 12 saatlik yol olduğundan 2 grup olarak geleceklermiş. Bende de o kalabalıkla ben nasıl alışacağım bebeğime, nasıl rahat edeceğim endişesi var.
Bakalım yaşayıp göreceğiz.

Ben ilgisiz olmalarını tercih ederim
8 aydır sormayıp sonra eşyalar geldiyse görücez diyeni de istemem
Bizde ilgi böyle olmuyo çünkü

valla ben ailemden böyle görmedim o yüzden çok garibime gidiyor ve üzülüyorum, o yüzden bu saatten sonra yapılacak şeyler benim için anlam ifade etmiyor

Bende ayni durumdayım ne kayinvalide ne gorumcemler ben aramasam arayacaklari yok doğumdan sonra gelip bi cok bilmislik yaparlarsa o zaman papaz oluruz ama

aynen önceden nasılsa sonrada öyle olsun bak bu zamana geldim bişeye ihtiyacın varmı, şunu da biz yapalım şöyle böyle hiç yok ama hiç yanibeklemek değil bu bir sor gazımı al yahu

Allah korusun canım en kötüsünü düşünme. Kaynana muhabbetine dön sen bolll bol çekiştir aklın başka şeye kaymasın.

bizimki hala sormadı
geçen annem eşimin yanında ben alırım küvet setini dedi
hayır dedim bir sürü şey ördün beşşik alıcaksınız birde çeyrek takıcaksın alırsan geri gönderirim dedim
herşeyi senmi yapıcaksın kabul etmiyorum dedim
eşimde yanımda ağzını açıp tek kelime etmedi.anlamıştır herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…