Aynen tatlım bizimkilerde hiç bişey sormuyor ne aldiniz bizde şunu alalım insan bi sorar veya sormayi geçtim gerek bile yok al de kizim biz sunu aldik yok anam. Umarim bu zamanda biseye karismayanlar lohusalikta da ayni devam ederleraynen önceden nasılsa sonrada öyle olsunbak bu zamana geldim bişeye ihtiyacın varmı, şunu da biz yapalım şöyle böyle hiç yok ama hiç yani beklemek değil bu bir sor gazımı al yahu
hadi be ordan deseydin. İş iş iş bu düşünce tarzıyla nereye kadar yaPek sevgili müdürümlen konuştum doktor artık izne ayrılmalısın raporunu yazıcam bebek kilo almıyo dedi diyorum. Bir sürü abuk sabuk saçmaladıktan sonra yine de 20 sine kadar durman lazım dedi ya
bizimki hala sormadı
geçen annem eşimin yanında ben alırım küvet setini dedi
hayır dedim bir sürü şey ördün beşşik alıcaksınız birde çeyrek takıcaksın alırsan geri gönderirim dedim
herşeyi senmi yapıcaksın kabul etmiyorum dedim
eşimde yanımda ağzını açıp tek kelime etmedi.anlamıştır herhalde..
bana soran bile yok ailemden kimse yok birde yaşadığım yerdeumarım bu ilgisiz haller doğumdan sonra da devam eder [/QUOT
Kendi annem,dost,arkadaşlar hep başka şehirde.Eşim doğumdan sonra annem gelsin 40 gün kalsın bakıma ihtiyacınız olacak diyor.Annemin de iş yeri var bir haftadan fazla kalamaz ama kv insanın kendi annesi gibi olamaz aynı evde kalmayı düşünemiyorum .Her geldiğinde titizliğinden sağı solu inceler hep.Ne zaman dolap içlerini görse bana göre derli toplu ona göre çok eşya var evde.Ayyy gelir kalır ama en ufak eleştiri bıdı bıdıya gıcık oluyorum.Ondan istemıyorum bakmasında bana...!
Aynen benim annemler ilk bebekte yatağını falan her şeyini aldılar. Annem buna da beşik alayım dedi. Saçmalama anne dedim hiç bişey almıycaksın yine de canı durmaz ne görse alır. Kayınvalidem daha ne aldı ne alayım dedi. Bu ara iyice uyuz olmaya başladım çünkü ikide bir telefonda konuşurken artık her şeyini tamamla EMİ annem az kaldı artık hazır olalım EMİ annem diyip duruyor. Kıl oluyorum EMİ lafına
:) alemmis gercktenAynen benim annemler ilk bebekte yatağını falan her şeyini aldılar. Annem buna da beşik alayım dedi. Saçmalama anne dedim hiç bişey almıycaksın yine de canı durmaz ne görse alır. Kayınvalidem daha ne aldı ne alayım dedi. Bu ara iyice uyuz olmaya başladım çünkü ikide bir telefonda konuşurken artık her şeyini tamamla EMİ annem az kaldı artık hazır olalım EMİ annem diyip duruyor. Kıl oluyorum EMİ lafına
kaynanalar kaynanalar :) neyse ki bende şanslı olanlardandım :) bu aralar aklıma doğum sonrası odaya geçtiğimde bana kim yardım edecek konusu takılıyor... çünkü kız kardeşim falan yok ,, eşimle annem olsa yeter sanırım çünkü öyle kayınvalidem görümcem falan olsun istemiyorum,, kıyafet değiştirme olsun ,, emzirme olsun kasarım kendimi odada onlar olunca ...
:) alemmis gercktenAynen benim annemler ilk bebekte yatağını falan her şeyini aldılar. Annem buna da beşik alayım dedi. Saçmalama anne dedim hiç bişey almıycaksın yine de canı durmaz ne görse alır. Kayınvalidem daha ne aldı ne alayım dedi. Bu ara iyice uyuz olmaya başladım çünkü ikide bir telefonda konuşurken artık her şeyini tamamla EMİ annem az kaldı artık hazır olalım EMİ annem diyip duruyor. Kıl oluyorum EMİ lafına
hadi be ordan deseydin. İş iş iş bu düşünce tarzıyla nereye kadar ya
madem niyetleri varmış deselermiş bu aya eşya alımımı kalır yıkandı çantalara konuldu bileEsimn babasi aldklrmzin fotogrflni gorunce esime diomus ki siz bu kadr sey almisnz da bize ne kaldi? Almk istedin de biz mi tuttuk sanki. Ayrica senin bisey almani beklersem bn oooo. Laf deyip de konusuylr yaa sinir ediylr insani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?