2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pek sevgili müdürümlen konuştum doktor artık izne ayrılmalısın raporunu yazıcam bebek kilo almıyo dedi diyorum. Bir sürü abuk sabuk saçmaladıktan sonra yine de 20 sine kadar durman lazım dedi ya

aynen önceden nasılsa sonrada öyle olsun bak bu zamana geldim bişeye ihtiyacın varmı, şunu da biz yapalım şöyle böyle hiç yok ama hiç yanibeklemek değil bu bir sor gazımı al yahu
Aynen tatlım bizimkilerde hiç bişey sormuyor ne aldiniz bizde şunu alalım insan bi sorar veya sormayi geçtim gerek bile yok al de kizim biz sunu aldik yok anam. Umarim bu zamanda biseye karismayanlar lohusalikta da ayni devam ederler

Aldgmz park yatak , araba vs fotogrfni gondermstk. kv ler cok uzakta. Biz dogudayz onlr batida. Kv dioki yatagi niye cekmeceli almamsz . Icine bebegn kiyaftlrni koyarmisz da bilmem ne. ya biz begenmsz almisz sana ne. Yasli basli kadinsn bizden daha mi ii bilcen. Bide parasni sen mi verdn sanki noluyo yani.

Mrblar kızlar nasıl gidiyor benim sırt ağrılarım cogaldı artık özellikle aksamları cok fena..

Kızlar görümcemin oğlu var 2.5 yaşında. Onun park yatağı bize geldi hafta sonunda. Chicco lullaby lx modeli. Kullanış olarak güzeldi onun kullandığı dönemden hatırlıyorum. Ama ölçüleri 70 e 100 yani çok büyük sayılmaz. Benim english home'dan aldığım nevresimler büyük geliyor. Tekerlekli olması kullanışını kolaylastırıyor. Paylaşmak istedim

Esimn babasi aldklrmzin fotogrflni gorunce esime diomus ki siz bu kadr sey almisnz da bize ne kaldi? Almk istedin de biz mi tuttuk sanki. Ayrica senin bisey almani beklersem bn oooo. Laf deyip de konusuylr yaa sinir ediylr insani.

Aynen benim annemler ilk bebekte yatağını falan her şeyini aldılar. Annem buna da beşik alayım dedi. Saçmalama anne dedim hiç bişey almıycaksın yine de canı durmaz ne görse alır. Kayınvalidem daha ne aldı ne alayım dedi. Bu ara iyice uyuz olmaya başladım çünkü ikide bir telefonda konuşurken artık her şeyini tamamla EMİ annem az kaldı artık hazır olalım EMİ annem diyip duruyor. Kıl oluyorum EMİ lafına

Bu zamna kadr bebegn ihtyci var mi , biz de yapalm biseyler diye agzlrndn bisey cikmdi. Simdi aldklrmza mana buluylr. Almya niyeti olan insan zaten gider alir. Laf kalablgndan baska biset degl yaptklri.

kaynanalar kaynanalar :) neyse ki bende şanslı olanlardandım :) bu aralar aklıma doğum sonrası odaya geçtiğimde bana kim yardım edecek konusu takılıyor... çünkü kız kardeşim falan yok ,, eşimle annem olsa yeter sanırım çünkü öyle kayınvalidem görümcem falan olsun istemiyorum,, kıyafet değiştirme olsun ,, emzirme olsun kasarım kendimi odada onlar olunca ...

bizimkide aldıklarımıza şaşkın şaşkın bakıyoo
hiç oralı bile değil hatun
evi döşerken de öyle yapmıştı güle güle bile oturun demedi..yine aynı şeyi yapıyo
bende her hareketine deli oluyorum göresim bile yook

:) alemmis gerckten

bende istemiyorum da muhalefet olucaklar biliyorum
herşeye inşallah sinir krizleri geçirtmezler bana:)

:) alemmis gerckten

Yahu bu kayınvalideler hep mi aynı şaşırtıcı kızlarınada mı boleler acaba

benim annem gelicek sağ olsun kalıcak yanımda başkasını istemiyorum zaten, daha önce bir kaybım oldu o zaman kv 1 gün yanımda durdu, ağrınmı var kanaman mı var yok tabi gün boyu hizmet et dur sonra kendi rahatsız olduki durumdan ben gideyim daha rahat edersin dedi çok ama çook ağırıma gitmişti unutamıyorum hiç şimdi de aynı ilgisiz alakasız tavırlar

hadi be ordan deseydin. İş iş iş bu düşünce tarzıyla nereye kadar ya

İlk doğumumda izin döneminde evden idare ettim işleri. Bu cuma doğum yapıcam xxx hanım ona göre ayarlayın işleri dedim kadın bana ayy keşke salıya kadar bekleseydin dedi Ondan her şeyi beklerim o yüzden. Valla lafları umrumda bile değil artık ben kendi sağlığıma bebeğimin sağlığına bakarım.

yazdıklarınızı okuyunca baya bir şaşırdım kızlar. ben de kv yönünden şanslı olanlardanım. hiç bir şeyime karışmaz. elti görümce vs. onlarda aynı şekilde, zaten çok sık da görüşemeyiz. araya en baştan biraz mesafe koymak gerekiyor sanırım. karşılıklı saygı da olunca aslında çok büyük bir sorun kalmıyor. en azından benim açımdan öyle :)

Esimn babasi aldklrmzin fotogrflni gorunce esime diomus ki siz bu kadr sey almisnz da bize ne kaldi? Almk istedin de biz mi tuttuk sanki. Ayrica senin bisey almani beklersem bn oooo. Laf deyip de konusuylr yaa sinir ediylr insani.
madem niyetleri varmış deselermiş bu aya eşya alımımı kalır yıkandı çantalara konuldu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…