2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende istemiyorum da muhalefet olucaklar biliyorum
herşeye inşallah sinir krizleri geçirtmezler bana:)

inşallah canım biz söyleyemeyiz zaten sevgili eşlerimize söylicez onlarda annelerine kardeşlerine söylicekler ... o an odada olmasınlar diye

Benimde geçen kış bi kaybım oldu.doktor kürtaj olcaksın dedi kaynanam geldi ogün sözde destek olucak.tabi duyan aradı beni üzülme vs..diye.
Hiç onu sallamamışım ilgilenmemişim,sürekli telefonla konuşmuşum diye bastı gitti evden.kürtaj oldum geçmiş oksuna bile gelmedi.benim için o gün bitti kendisi.seviyomuş sözde beni valla sevmesin ya ben istemiyorum.

Ben yeni doğum tarihimi kimseye demiyorum
Curcuna sevmem
Aksilik olmazsa annemi alır giderim hastaneye doğum zamanı
Eşim 1,5 saat uzakta çalışıyo, onu bekleyemem

bana herşeyini tamamla hazır olalım Emi diyende yokböyle ilgisiz olunca ben hiçbişey yaptırmadım aldırmadım bizimkilere ama annem duramamış gene bi valiz örgü yapmış, yatak-yorgan, kızıma künye, bana bilezik yeni haberim oldu
yani aklım almıyo bazan

Sen mi onu düşünücekmişsin bi de, pes

yani anlamıyorum kim kimle ilgilenecekti bizim durumumuzdayani kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum, anlamaya çalışıyorum yok yani iyiler hoşlar hiç karışmazlar ama bu şekil yani

Çok düşünceliymiş vallahi sağ olsun...

Ne kadınlar var gerçekten aklım almıyor. Kendisi de anne olmuş nasıl senden böyle bir durumda ilgi bekler pes ya pes.

Ne kadınlar var gerçekten aklım almıyor. Kendisi de anne olmuş nasıl senden böyle bir durumda ilgi bekler pes ya pes.
Bide çevresindekilere ben gittim hiç hoş karşılanmadım,aramayın psikolojisi bozuk diyomuş.bizde eşimle nadıl üzülüyoruz,bu çocuğun sülalesi hiçmi sevmiyo bizi miye kimse aramıyo sormuyo diyeAllahtan bir aile meclisinde çıktı piyasaya.rezil oldu tabi kaynana

Yahu bu kayınvalideler hep mi aynı şaşırtıcı kızlarınada mı boleler acaba
Hic sanmiyrm. Gecen yil evime geldiler cumbur cemaat 10 gun durup gittiler. Bn bi yandn calusyrm, bi yandn hizmet ediyrm. Bi supurge bile tutmadn gittiler. Acaba kendi kzi olsa ayni seyi mi yapardi. bn arklrndn onlrn pislgni temzlmkle ugrastm.

Benim kv dede sormaz etmez ilgilenmez aska geldi mobilyayi ben yaptiricam diye tutturdu bakalim sonuc ne olacak model begen dedi sonunda gosterdik bu diye cok basitmis dedi, cekmecesi yok vs..vs.. 1-2 hadta beklicem ses cikmazsa yapiluyor fln gibisinden ,biz hazir alicaz zten satan yeri bulamadim gerci begendgim modelin

Yuh kendisinin ilgilenmediği yetmiyo bir de milleti engellemiş psikolojisi ağır şekilde bozuk olan kendisi olmasın?

Hic sanmiyrm. Gecen yil evime geldiler cumbur cemaat 10 gun durup gittiler. Bn bi yandn calusyrm, bi yandn hizmet ediyrm. Bi supurge bile tutmadn gittiler. Acaba kendi kzi olsa ayni seyi mi yapardi. bn arklrndn onlrn pislgni temzlmkle ugrastm.

elin yavrusu ele ucuz olur derler bizim oralarda

atalarımız maşallah herşeyi bilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…