- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
bende istemiyorum da muhalefet olucaklar biliyorum
herşeye inşallah sinir krizleri geçirtmezler bana:)
Pek sevgili müdürümlen konuştum doktor artık izne ayrılmalısın raporunu yazıcam bebek kilo almıyo dedi diyorum. Bir sürü abuk sabuk saçmaladıktan sonra yine de 20 sine kadar durman lazım dedi ya
Benimde geçen kış bi kaybım oldu.doktor kürtaj olcaksın dedi kaynanam geldi ogün sözde destek olucak.tabi duyan aradı beni üzülme vs..diye.benim annem gelicek sağ olsun kalıcak yanımda başkasını istemiyorum zaten, daha önce bir kaybım oldu o zaman kv 1 gün yanımda durdu, ağrınmı var kanaman mı var yok tabi gün boyu hizmet et dur sonra kendi rahatsız olduki durumdan ben gideyim daha rahat edersin dedi çok ama çook ağırıma gitmişti unutamıyorum hiçşimdi de aynı ilgisiz alakasız tavırlar
Aynen benim annemler ilk bebekte yatağını falan her şeyini aldılar. Annem buna da beşik alayım dedi. Saçmalama anne dedim hiç bişey almıycaksın yine de canı durmaz ne görse alır. Kayınvalidem daha ne aldı ne alayım dedi. Bu ara iyice uyuz olmaya başladım çünkü ikide bir telefonda konuşurken artık her şeyini tamamla EMİ annem az kaldı artık hazır olalım EMİ annem diyip duruyor. Kıl oluyorum EMİ lafına
Benimde geçen kış bi kaybım oldu.doktor kürtaj olcaksın dedi kaynanam geldi ogün sözde destek olucak.tabi duyan aradı beni üzülme vs..diye.
Hiç onu sallamamışım ilgilenmemişim,sürekli telefonla konuşmuşum diye bastı gitti evden.kürtaj oldum geçmiş oksuna bile gelmedi.benim için o gün bitti kendisi.seviyomuş sözde beni valla sevmesin ya ben istemiyorum.
Benimde geçen kış bi kaybım oldu.doktor kürtaj olcaksın dedi kaynanam geldi ogün sözde destek olucak.tabi duyan aradı beni üzülme vs..diye.
Hiç onu sallamamışım ilgilenmemişim,sürekli telefonla konuşmuşum diye bastı gitti evden.kürtaj oldum geçmiş oksuna bile gelmedi.benim için o gün bitti kendisi.seviyomuş sözde beni valla sevmesin ya ben istemiyorum.
sende bursadasın sen nereye gıdıyosun canım doktora??günaydın kızlar bursa bugün buzzz gibi karda hafiften yağıyor, dışarda olanların Allah yardımcısı olsun
benim annem gelicek sağ olsun kalıcak yanımda başkasını istemiyorum zaten, daha önce bir kaybım oldu o zaman kv 1 gün yanımda durdu, ağrınmı var kanaman mı var yok tabi gün boyu hizmet et dur sonra kendi rahatsız olduki durumdan ben gideyim daha rahat edersin dedi çok ama çook ağırıma gitmişti unutamıyorum hiçşimdi de aynı ilgisiz alakasız tavırlar
Çok düşünceliymiş vallahi sağ olsun...
Heee şimdi günah çıkarıyo işte ben alınganım vs.diye.uzak olsunlarSen mi onu düşünücekmişsin bi de, pes
Bide çevresindekilere ben gittim hiç hoş karşılanmadım,aramayın psikolojisi bozuk diyomuş.bizde eşimle nadıl üzülüyoruz,bu çocuğun sülalesi hiçmi sevmiyo bizi miye kimse aramıyo sormuyo diyeNe kadınlar var gerçekten aklım almıyor. Kendisi de anne olmuş nasıl senden böyle bir durumda ilgi bekler pes ya pes.
Hic sanmiyrm. Gecen yil evime geldiler cumbur cemaat 10 gun durup gittiler. Bn bi yandn calusyrm, bi yandn hizmet ediyrm. Bi supurge bile tutmadn gittiler. Acaba kendi kzi olsa ayni seyi mi yapardi. bn arklrndn onlrn pislgni temzlmkle ugrastm.Yahu bu kayınvalideler hep mi aynı şaşırtıcı kızlarınada mı boleler acaba
Yani dimi. Esim bisey soylemz anne babasna. Bn sinir olurm ancamadem niyetleri varmış deselermiş bu aya eşya alımımı kalır yıkandı çantalara konuldu bile
Bide çevresindekilere ben gittim hiç hoş karşılanmadım,aramayın psikolojisi bozuk diyomuş.bizde eşimle nadıl üzülüyoruz,bu çocuğun sülalesi hiçmi sevmiyo bizi miye kimse aramıyo sormuyo diyeAllahtan bir aile meclisinde çıktı piyasaya.rezil oldu tabi kaynana
İLÇE neresi işte :) Cide, Azdavay, Araç,..?[/QUOTE]Kastamonu'nun ilçesinde yim canim
buda çok güzel canımmm
Hic sanmiyrm. Gecen yil evime geldiler cumbur cemaat 10 gun durup gittiler. Bn bi yandn calusyrm, bi yandn hizmet ediyrm. Bi supurge bile tutmadn gittiler. Acaba kendi kzi olsa ayni seyi mi yapardi. bn arklrndn onlrn pislgni temzlmkle ugrastm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?