2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy maşallah canim kuzuya.raporunu aldin mi seni de mi 3hafta sonra cagirdi bi dahakine.aldiklarini da gulegule kullanin

Evet canım raporumu da aldım.. 3 hafta sonra gel dedi ben onu hafta sonuna denk getırıcem yanı h ıcı ızın almak ıstemıyorum dıye yanı uc haftayı 4 gun gececek :) . 22 snde de sağlık ocagı cagırdı kan alıcak.

normal doğum yapman için hiç bir sakınca yok dedi dedim zaten epidural normal ıstıyorum cok guzell dedi. son gıttıgımden bu zamana 600 gr almıs. gunune donebılır dedı bana bellı olmaz dedii. Anneme diyorum ki anne inşallah aldığımız hastane çıkışları olur :)

ay benimki de ayni sola yatmama sinir oluyor anca saga yat sirt ustude yatamiyorum kaburgalarim cok agriyor resmen bizi kullaniyor bu sipalar yahu... lahacun yemektende biktim en cok hosuna giden sey artik onu kucuma almka istiyorum ama

Canim ayni modelin 4 tekerleklisi var bizde onu aldik mothercareden 450 tl ye cok hafif pusetide icine gecmeli oto koltuguda oluyo 3 tekerlekli istemiyosan bakabilirsin
aaa süper uygun da almışsınız canım bende bakayım öyleysesizde sağlıkla güzel günlerde kullanın

Çok geçmiş olsun fatmaipek demişti sanırım burnunu sürekli açık tut.Ilık tuzlu su çok işe yarıyor.Ben işyerinde bile çayocağında yapıp burnumu açıyorum tuvalette
Cok sagol canim ya. Benim burnumun hep biri açık ama zor oluyor gece nefessiz kalıyor insan dur bi deneyim onu

benimki de oyle canim. ters duruyor kafasi hep sağ kısmımda üstte. ayaklarda sol alt tarafımda. soluma yattığım anda tekmelere başlıyor. dön dön bi türlü uykuya dalamıyorum ben de.

Bende gec girdim biraz cikuncada rapirumu bekliyordum baya bi sure ordaydim yani , benimki uyuyordu bu sefer ama yuzu donuktu bize parmagini emiyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…