Hay allah iyiliğini versin limoncum güldüm sabah sabahbizde adet kayinvalde bebek yikanirken suyun icine altin atar bebek icin .onu soyle belki gelmez:))))
oyyy maşallah canim kuzuya.raporunu aldin mi seni de mi 3hafta sonra cagirdi bi dahakine.aldiklarini da gulegule kullanin
Masallah bebise! 2,5-4 kilo arasi normal dogum kilosu sayiliyo, 2200 le baya biseye benzemistir artik:)
Ben 1 ay once gittigimde 1180 di 2 hafta sonrasi gittim 1680 di, 2 haftada yarim kilo aliyosa bu cmt gittigimde 2200 fln olucak diye bekliyodum ama sen hem benden ondesin hem de bebek 15 gun ondeymisnimki 5 gun, yuksek kilo beklentisiyle gidip hayal kirikligina ugrami bari ben de:)
aldım aldım canım :)burcuerenoztel gözün aydın canım maşallah kuzuna raporu aldın mı?
@ebe_leyla bizler iyiyiz sen nasılsın nasıl oldun ?
Gece 3'te bi uyandim 2 saat uyuyamadim neyse ki tatildi bugun...
Uykusuzluktan sikayet eden cok vardi aramizda da bana olmazdi ins devam etmez boyle...
Bi de benim bebek yanlamasina yatio sanirim icerde, ayaklari sol tarafimda, yattigim anda gum gum vuruyo "hoop birader ayaklari ezdin" der gibi, tedirgin oluorm ama ypck bise de yok yan yatinca mecbur karnimin yan kisminin uzerine yatiorm
http://www.n11.com/bebek-banyo-sapkasi-ayarlanabilir-boyut-dugmeli-P38172488 KIZLAR BİTANE BUNDAN ALDIM
ben göremedim canım e bebeğe falan baktım ama dünde bebe mağazalrında goremedım netten aldım.netten başka bi yerde varmı acaba bunu satan
aaa süper uygun da almışsınız canım bende bakayım öyleyseCanim ayni modelin 4 tekerleklisi var bizde onu aldik mothercareden 450 tl ye cok hafif pusetide icine gecmeli oto koltuguda oluyo 3 tekerlekli istemiyosan bakabilirsin
Canım çok sağol ayy hala geçmedi Allahtan 2 gündür kar tatilindeyim dinlemiyorumÇok geçmiş olsun canım bol bol C vitamini al bulabiliyorsan kuşburnu iç vitamini onda.
Cok sagol canim ya. Benim burnumun hep biri açık ama zor oluyor gece nefessiz kalıyor insan dur bi deneyim onuÇok geçmiş olsun fatmaipek demişti sanırım burnunu sürekli açık tut.Ilık tuzlu su çok işe yarıyor.Ben işyerinde bile çayocağında yapıp burnumu açıyorum tuvalette
Sağol canım benim antibiyotik tehlikeli değil mi keşke serum falan alsaydın Allah korusun birsey olmamıştır inşGeçmiş olsun,ben arka arkaya 3 kere oldum.antibiyotik bile kullandım.zor oluyor ya.
ben göremedim canım e bebeğe falan baktım ama dünde bebe mağazalrında goremedım netten aldım.
Gece 3'te bi uyandim 2 saat uyuyamadim neyse ki tatildi bugun...
Uykusuzluktan sikayet eden cok vardi aramizda da bana olmazdi ins devam etmez boyle...
Bi de benim bebek yanlamasina yatio sanirim icerde, ayaklari sol tarafimda, yattigim anda gum gum vuruyo "hoop birader ayaklari ezdin" der gibi, tedirgin oluorm ama ypck bise de yok yan yatinca mecbur karnimin yan kisminin uzerine yatiorm
korkuyorum o cocuk sudan tıkanıyor fılan ya nefessız kalıyor Allah korusungüle güle kullanın en önemli şey bence..
Aa gercekten mi. 15.45te ordaydim ama randevular sarkmis yarım saat bekledim. Aklims geldin ama Icerde 15.15 randevusu vardi ben geldigimde. Senin 15ti sanirim. Iyiydi. Bebis de saglikli. Sadece profilden biraz poz verdi. Yine pek net degil yani. Senin randevun nasildi?kesin poz vermiştir seninki :)
Al benden de o kadarKızlar günaydın
Tatil olan ve bu tatili griple geçiren biri olarak selamlıyorum hepinizi
geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Tatil olan ve bu tatili griple geçiren biri olarak selamlıyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?