- 18 Aralık 2014
- 160
- 146
- 53
- 38
hayy maşallahGünaydın kızlar...
dün doktor randevumuz vardı. maşallah 2.200 kg 45 cm olmuş kuzu.. doktor neredeyse 15 gün önden gidiyor dedi..
erken doğum olurmu dedim. gelişimi durabilir normal gününe dönebilir şu an için belli olmaz dedi. bir önceki kontrolumden bugune 1 kilo almışım. bebek ters dönmüş hiç bir sıkıntımız yok Allaha şükür.. burun deliklerini küçük parmaklarını gördük dünn :) çok güzelldi uyanıktı da kontrolde.
son eksıklerımıde tamamladım. sampuan ve kremlerini kovası masrapası sungerı burun aspiratoru ve kundak battanıyesı sukur artık bı eksıgı kalmadı..
Darısı basınıza..
aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola dieGece 3'te bi uyandim 2 saat uyuyamadim neyse ki tatildi bugun...
Uykusuzluktan sikayet eden cok vardi aramizda da bana olmazdi ins devam etmez boyle...
Bi de benim bebek yanlamasina yatio sanirim icerde, ayaklari sol tarafimda, yattigim anda gum gum vuruyo "hoop birader ayaklari ezdin" der gibi, tedirgin oluorm ama ypck bise de yok yan yatinca mecbur karnimin yan kisminin uzerine yatiorm
Canım benim 28. Hafta şimdilik yok kaşıntı ama ilerki haftaları bilememhayy maşallahkocaman olmuş yaa bebişinin onun büyümesine göre sende çok kilo almamışsın canım görmüşsün de ne güzell son ikidir gittiğmde kızım hep uyuyodu. görememiştim ben yüzünü 17sinde gticem bi dahakine inş o zaman görürüm nazlı kızımı ben daha banyo ihtiyaçlarını tamamlayamadım ya darısı benim başıma
aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola diebenim uykularımda da bi problem yoktu şimdiye kadar 1 haftadır bende gece uyuyamıyorum ama benim problemim başka ya acaip kaşıntı oluyo bende. göğsümde karnımda değil sadece.öyle olsa çatlamadan dolayı diycem ama vücudumun her yeri kaşınıyo. kaşıdığımda da sanki sinek ısırmış gibi kaşı kaşı geçmiyo benim gibi kaşıntı problemi olan var mıııı kızlarr???
Evet dun gittim 32+0 dayken canım.dr um şükran hanim.oglumda da dr umdu.kilosu normal dedi iri degil dedi
Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Tabi süslemesi hariç. Azcık bişiler eklicem süs olarak.
Işığın renginden tam güzel çıkmadı ama idare edin :)
Beşik 250, dolap 250 lira.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
çok uyguna mal oldu odamız bize.
Dün akşm oğlum aşırı hareketliydi nazar ettim oğluma bugun hiç oynamadı arkadaş nöbetçiydi gittim baktım usg tosuncuk popoyu devirmiş uyuyo sonra anneyi korkutuyo hatta fotoda aldık ama eşim hiç bişeye benzetemedibizim burdada tatilmiş demin müdr aradı yarın gelme dedi çok mutlu oldumm
Gogus altindaki kemigim aciyor agriyorrr
Sirtim agriyor
Kum dokuyirmusum meger
Sanirim sirt bibrek agrim ondan
Kensimi boyle gucsuz gormek hoc hosuma gitmiyor hic
hayy maşallahkocaman olmuş yaa bebişinin onun büyümesine göre sende çok kilo almamışsın canım görmüşsün de ne güzell son ikidir gittiğmde kızım hep uyuyodu. görememiştim ben yüzünü 17sinde gticem bi dahakine inş o zaman görürüm nazlı kızımı ben daha banyo ihtiyaçlarını tamamlayamadım ya darısı benim başıma
aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola diebenim uykularımda da bi problem yoktu şimdiye kadar 1 haftadır bende gece uyuyamıyorum ama benim problemim başka ya acaip kaşıntı oluyo bende. göğsümde karnımda değil sadece.öyle olsa çatlamadan dolayı diycem ama vücudumun her yeri kaşınıyo. kaşıdığımda da sanki sinek ısırmış gibi kaşı kaşı geçmiyo benim gibi kaşıntı problemi olan var mıııı kızlarr???
gerçi 8.ayın bitmiş.anladım şimdi bebek bundan sonra hızlı büyüyor artık ondan bu kadar ağrın oluyo demekki.Canim benim diyet listem var zaten seker yasak ekmek de tam bugday ekmegi yiyorum dun cok kotuydum bel ve kalca agrimdan yattim hep isten gelince bugun tatil olsun diye dua ettim cok sukur oldu maalesef yuruyemiyorum kalcama kramp giriyo doktorumada soyledim zorlama lkendini dedi yemek yaptiktan sonra yada temizlik saatlece yatiyorum geceleride uyuyamiyorum agridan su 1 haftadir hep yatiyorum iyice hareketsizlestim dogumum cok zor olcak diye cok korkuyorum
hayy maşallahkocaman olmuş yaa bebişinin onun büyümesine göre sende çok kilo almamışsın canım görmüşsün de ne güzell son ikidir gittiğmde kızım hep uyuyodu. görememiştim ben yüzünü 17sinde gticem bi dahakine inş o zaman görürüm nazlı kızımı ben daha banyo ihtiyaçlarını tamamlayamadım ya darısı benim başıma
lafınızı balla kesiyorum :))) beni de alın aranıza:) izne ayrıldım kızlar bende bu pazartesigerçi 8.ayın bitmiş.anladım şimdi bebek bundan sonra hızlı büyüyor artık ondan bu kadar ağrın oluyo demekki.
allah yardımcın olsun.ama keşke 32.haftan dolduğundan doğum iznini alsaydın. benim bu ay sonu 32.haftam doluyor doktorumla konuştum izni alıcam karda kıyamette çekilmez hele bide senin ağrıların var evde dinlenmen daha iyi
anladım doğru diyosun bugün gittim hastaneye kontrole. bu ayın sonunda nts ye gircekmişim.32.haftam doluyo. bebek büyüdükçe hareketler kısıtlanıyor anladığım kadarı ile. doktorum 1 hafta ileride haftasına göre iri bir bebek dedi.
gözün aydın canım :)lafınızı balla kesiyorum :))) beni de alın aranıza:) izne ayrıldım kızlar bende bu pazartesi
ayy ne güzel hayırlısı olsun ben ay sonu alıcam inşallah...lafınızı balla kesiyorum :))) beni de alın aranıza:) izne ayrıldım kızlar bende bu pazartesi
günaydınnnn :) bebişi büyütmüşsün canım bende 3 gün önce gitti ogluşum 2100 grm olmuşşşş :)))))) bişi sorcam canlarım yaa sizinde karnınızda toplanıp sertleşiyormu kuzularınızgözün aydın canım :)
saoll canım sende öyle :) benim akşamları poposunu yaslıyordu karnıma bıtarafım semsert oluyordu bugunlerde gunduzlerı de oyle su an mesela solumda yaslıgünaydınnnn :) bebişi büyütmüşsün canım bende 3 gün önce gitti ogluşum 2100 grm olmuşşşş :)))))) bişi sorcam canlarım yaa sizinde karnınızda toplanıp sertleşiyormu kuzularınız
Bn de kasnyrm cnm ya boynum , kollarm , sirtim heryerimhayy maşallahkocaman olmuş yaa bebişinin onun büyümesine göre sende çok kilo almamışsın canım görmüşsün de ne güzell son ikidir gittiğmde kızım hep uyuyodu. görememiştim ben yüzünü 17sinde gticem bi dahakine inş o zaman görürüm nazlı kızımı ben daha banyo ihtiyaçlarını tamamlayamadım ya darısı benim başıma
benimde oluyoda korkuyordum ya niye böyle oluyo diye doktora gittim sordum normal dedi. hatta izin için rapor almayada gitmiştim bunu sorunca kafam karışmış raporu unuttum :) doktor sen niye geldiğini hatırlamıyon bugün diye dalga geçti benmlesaoll canım sende öyle :) benim akşamları poposunu yaslıyordu karnıma bıtarafım semsert oluyordu bugunlerde gunduzlerı de oyle su an mesela solumda yaslı
günaydınnnn :) bebişi büyütmüşsün canım bende 3 gün önce gitti ogluşum 2100 grm olmuşşşş :)))))) bişi sorcam canlarım yaa sizinde karnınızda toplanıp sertleşiyormu kuzularınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?