2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebekcaddesi diye bir site var nasipse kızıma çok güzel ciciler aldım ordan sizlere de tavsiye ederim hem çok şık hem de fiyatları uygun teslim şekilleri de çok hoş not falan yazmışlar içine duygulandım

hayy maşallahkocaman olmuş yaa bebişinin onun büyümesine göre sende çok kilo almamışsın canımgörmüşsün de ne güzellson ikidir gittiğmde kızım hep uyuyodu. görememiştim ben yüzünü17sinde gticem bi dahakine inş o zaman görürüm nazlı kızımıben daha banyo ihtiyaçlarını tamamlayamadım ya darısı benim başıma

aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola diebenim uykularımda da bi problem yoktu şimdiye kadar 1 haftadır bende gece uyuyamıyorum ama benim problemim başka yaacaip kaşıntı oluyo bende. göğsümde karnımda değil sadece.öyle olsa çatlamadan dolayı diycem ama vücudumun her yeri kaşınıyo. kaşıdığımda da sanki sinek ısırmış gibi kaşı kaşı geçmiyobenim gibi kaşıntı problemi olan var mıııı kızlarr???

Canım benim 28. Hafta şimdilik yok kaşıntı ama ilerki haftaları bilemem niye kaşınıyor acaba çok ilginc

Evet dun gittim 32+0 dayken canım.dr um şükran hanim.oglumda da dr umdu.kilosu normal dedi iri degil dedi

31+3tüm bende canım kilosu 1500 gr civarı dedi. Karın çapını ilk ölçtüğünde çok geri dedi benim yandan usgde gördüğüm 27 hafta gibi bişeydi. Ben çok mu geri falan panik yapınca bir daha ölçtü bu ölçüm daha net dedi yine de geri tabi 30 haftayla uyumlu çıktı. Bana raporunu yazayım çalışma artık dedi

Odanız çok uyumlu ve çok şık olmuş bayıldım güle güle kullansın küçük hanım

Ben orda yusyuvarlak bi yanak gördüm sanki doğru mu görüyorum

Gogus altindaki kemigim aciyor agriyorrr
Sirtim agriyor
Kum dokuyirmusum meger
Sanirim sirt bibrek agrim ondan
Kensimi boyle gucsuz gormek hoc hosuma gitmiyor hic

Off geçmiş olsun canım sıcak tut kendini rapor alsaydın keşke.

yemek yedim gittim hareketli olsun diye.. yüzü bize dönüktü Allahtan ağzına ellerini götürüyordu o arada bizde ona bakıyorduk Allahın büyük mucizesi işte.. banyo eşyalarını tamamladım. sebamed aldım bütün ürünlerini kendıme gogus kremımıde hallettım bı kendıme ıc camasırı alıcam alt birde lohusa tacım eksık sukur bıttı dıyoruz ama bakalım ınsallah sağsalim bide kucağımıza alırsak

gerçi 8.ayın bitmiş.anladım şimdi bebek bundan sonra hızlı büyüyor artık ondan bu kadar ağrın oluyo demekki.
allah yardımcın olsun.ama keşke 32.haftan dolduğundan doğum iznini alsaydın. benim bu ay sonu 32.haftam doluyor doktorumla konuştum izni alıcam karda kıyamette çekilmez hele bide senin ağrıların var evde dinlenmen daha iyi

Doktoruna kaşıntı problemini mutlaka söyle canım karaciğer değerlerine bakıldı mı yakın zamanda?

lafınızı balla kesiyorum :))) beni de alın aranıza:) izne ayrıldım kızlar bende bu pazartesi

anladım doğru diyosun bugün gittim hastaneye kontrole. bu ayın sonunda nts ye gircekmişim.32.haftam doluyo. bebek büyüdükçe hareketler kısıtlanıyor anladığım kadarı ile. doktorum 1 hafta ileride haftasına göre iri bir bebek dedi.

aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola diebenim uykularımda da bi problem yoktu şimdiye kadar 1 haftadır bende gece uyuyamıyorum ama benim problemim başka yaacaip kaşıntı oluyo bende. göğsümde karnımda değil sadece.öyle olsa çatlamadan dolayı diycem ama vücudumun her yeri kaşınıyo. kaşıdığımda da sanki sinek ısırmış gibi kaşı kaşı geçmiyobenim gibi kaşıntı problemi olan var mıııı kızlarr???[/QUOTE]
benim bacaklarımda cok kaşıntı oluyordu şekere bağladılar şimdilerde geçti ama ara ara olur heralde

günaydınnnn :) bebişi büyütmüşsün canım bende 3 gün önce gitti ogluşum 2100 grm olmuşşşş :)))))) bişi sorcam canlarım yaa sizinde karnınızda toplanıp sertleşiyormu kuzularınız
saoll canım sende öyle :) benim akşamları poposunu yaslıyordu karnıma bıtarafım semsert oluyordu bugunlerde gunduzlerı de oyle su an mesela solumda yaslı

Bn de kasnyrm cnm ya boynum , kollarm , sirtim heryerim

saoll canım sende öyle :) benim akşamları poposunu yaslıyordu karnıma bıtarafım semsert oluyordu bugunlerde gunduzlerı de oyle su an mesela solumda yaslı
benimde oluyoda korkuyordum ya niye böyle oluyo diye doktora gittim sordum normal dedi. hatta izin için rapor almayada gitmiştim bunu sorunca kafam karışmış raporu unuttum :) doktor sen niye geldiğini hatırlamıyon bugün diye dalga geçti benmle

günaydınnnn :) bebişi büyütmüşsün canım bende 3 gün önce gitti ogluşum 2100 grm olmuşşşş :)))))) bişi sorcam canlarım yaa sizinde karnınızda toplanıp sertleşiyormu kuzularınız

evet canım sol üst tarafa poposunu yaslıyor ultrasonda da gördüm sertleşiyor o bölge..

günaydın kızlar nasılsınız hastane cıkışı kaç tane aldınız ben 2 tane 10lu aldım yetermi acaba ? bitane daha alsammı

esine göre sende çok kilo almamışsın canımgörmüşsün de ne güzellson ikidir gittiğmde kızım geldileryodu. görememiştim ben yüzünü17sinde gticem bi dahakine inş o zaman görürüm nazlı kızımıben daha banyo ihtiyaçlarını tamamlayamadım ya darısı benim başıma

aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola diebenim uykularımda da bi problem yoktu şimdiye kadar 1 haftadır bende gece uyuyamıyorum ama benim problemim başka yaacaip kaşıntı oluyo bende. göğsümde karnımda değil sadece.öyle olsa çatlamadan dolayı diycem ama vücudumun her yeri kaşınıyo. kaşıdığımda da sanki sinek ısırmış gibi kaşı kaşı geçmiyobenim gibi kaşıntı problemi olan var mıııı kızlarr???[/QUOTE

benim tavsiyem kan testi.karacigerde bi degeryukselince olabiliyor.bir arkadasimin basina geldi.diger secenekte havalar soguduya belki cildin kurumustur.hormonlarimiz o kadar garipki ..mesela bana badem yagi alerji yapiyor surunce kasiniyorumm...gecmiscolsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…