- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Hadi gozun aydin cnm :)Günaydın kızlar...
dün doktor randevumuz vardı. maşallah 2.200 kg 45 cm olmuş kuzu.. doktor neredeyse 15 gün önden gidiyor dedi..
erken doğum olurmu dedim. gelişimi durabilir normal gününe dönebilir şu an için belli olmaz dedi. bir önceki kontrolumden bugune 1 kilo almışım. bebek ters dönmüş hiç bir sıkıntımız yok Allaha şükür.. burun deliklerini küçük parmaklarını gördük dünn :) çok güzelldi uyanıktı da kontrolde.
son eksıklerımıde tamamladım. sampuan ve kremlerini kovası masrapası sungerı burun aspiratoru ve kundak battanıyesı sukur artık bı eksıgı kalmadı..
Darısı basınıza..
aynen canım dün doktora gittim verdi raporu canımCanim biz senle ayniyiz 33+1 cok gec tam 32 de alman lazim takvimin dogruysa ayniyiz senlebeni doktor cuma cagirdi cuma alcam ben raporu pazar doluyo bizim 32 haftamiz doktorunun seni cagirmasi gerekiyodu ara bence bi an once
Maşallah canımGünaydın kızlar...
dün doktor randevumuz vardı. maşallah 2.200 kg 45 cm olmuş kuzu.. doktor neredeyse 15 gün önden gidiyor dedi..
erken doğum olurmu dedim. gelişimi durabilir normal gününe dönebilir şu an için belli olmaz dedi. bir önceki kontrolumden bugune 1 kilo almışım. bebek ters dönmüş hiç bir sıkıntımız yok Allaha şükür.. burun deliklerini küçük parmaklarını gördük dünn :) çok güzelldi uyanıktı da kontrolde.
son eksıklerımıde tamamladım. sampuan ve kremlerini kovası masrapası sungerı burun aspiratoru ve kundak battanıyesı sukur artık bı eksıgı kalmadı..
Darısı basınıza..
peki işi nezaman bırakmamız lazım canımCanim biz senle ayniyiz 33+1 cok gec tam 32 de alman lazim takvimin dogruysa ayniyiz senlebeni doktor cuma cagirdi cuma alcam ben raporu pazar doluyo bizim 32 haftamiz doktorunun seni cagirmasi gerekiyodu ara bence bi an once
maşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinnGünaydın kızlar...
Darısı basınıza..
bugun okullar tatil olmadi mi ?Bugn okulda sinv gunu. Dinleniyrm bol bol :)
Hadi gozun aydin cnm :)
Maşallah canımbizimkide önde gidiyor onun korkusu sardı beni çok kilolu olurda ya sezeryan olursam diye, doktora gittiğimde sorucam bunu
maşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinn
Canim hevesini kirmak istemem ama gecen gun gordum ikea sattigi cibinlikleri geri cagiriyormus zaman zaman bazi urunleeine guvenlik gerekcesiyle bu uygulamayi yapiyor haberin olsun bi bak istersenToplam 1100 liraya geldi oda :)
Arkadaşım bu neeee gözlerim yuvalarından fırladı.Allah sana sabır versin.Dün buraya bir iki bişi yazdım ama kadın sadece titiz ama melek gibi.Değişmez ama inşallah seni üzmeyi bırakır tez zamanda.Gozden uzak gönülden Irak olur.Amann bu kV. İnsanı çileden çıkarıyor. Herkes cekiyormus herhalde. Ben Kızımın doğumunda antalyaya gittim ailemin yanına kV. Elalem neder bizim orda olcak dedi doğum eşim seni ilgilendirmez nerde rahat edecekse orda olacak doğum dedi.konu kapandı. Annemlere gittim doğuma tabi oda damladi garip annem bide onları ağırlıcam diye ugrasti.dogum yapmaya gittim annem ve eşim kalicakti başımda annemi bana sormadan zorla eve yolladı annemde bırak heves ediyor kalsın bişey olursa ara ben hemen gelirim dedi. Gece boyunca horladi hemde ne horlama eşim anne horluyosun dedi o ne yapayım gündüz yoruldum cevabını verdi.hastane de çocuğu ver emzireyim diyorum ne gerek var emmesin sana alışir dedi. Hastaneden çıktık kizimin nüfus işlemlerinden sonra neden benim ismim olmadı diye feryatlar figanlar kopardı. Eşim sağ olsun beni hiç ezdirmedi ama varlığı bile yetti.
Tabi daha bitmedi çocuğa sen bak demeden eşyalarını toplayıp gelmiş geliş o geliş 5 yıl aynı evde kaldık tabi bide kayinbaba. Allahtan hafta sonları evine gitti. Aynı bina değil aynı mahalle değil farklı illerde olmamıza rağmen. Neyse çok şey yaşadım cocugum için çoğu zaman sustum.esim neler söyledi yuzsuz yuzsuz yine geldi oturdu.sonunda bu yıl kızıma bakıcı tuttum.utanmadan heryerde arkamdan çocuğa baktım 5 kurus para vermediler diye laflar etmiş. Senin torunun o meğerse yıllarca para için bakmış. Oysaki eşim herhafta harcligini verırde gönderirdi pazara giderdi 5 lira harcar 50 lira verirdim. Bende yazdan beri artık yeter dedim konuşmuyorum. Sesini bile duymak istemiyorum. Küs olduğumu bildiği halde 2 haftada bir geliyor telefon acıyor. Ne hosgeldin diyorum nede başka bişey.
Aman neyse kızlar çok yazdım kusura bakmayın .kv ler böyle bana uzak allah a yakın olsun.....
Burda kar yok tatil de yok. Keske olsabugun okullar tatil olmadi mi ?
oyyy maşallah canim kuzuya.raporunu aldin mi seni de mi 3hafta sonra cagirdi bi dahakine.aldiklarini da gulegule kullaninGünaydın kızlar...
Darısı basınıza..
Günaydın kızlar...
Darısı basınıza..
Ben üsütünce oluyor cnmKızlar bugun dıs genıtal bolgemde ve bacaklarımın iç kısmında agrı var neden olabılır sızde
Sabah görmedim demiştim ama şimdi sayfalara göz atarken denk geldim.Maaşallah çok tatlı olmuş oda.Allah içinize sindirim bebisiniz şen gülücüklerle sağlıkla doldursun odayı. Bizimkinin odası minicik o yüzden bir dolap bir beşik koyabilcezKızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Tabi süslemesi hariç. Azcık bişiler eklicem süs olarak.
Işığın renginden tam güzel çıkmadı ama idare edin :)
Beşik 250, dolap 250 lira.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
çok uyguna mal oldu odamız bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?