2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gozun aydin cnm :)

Canim biz senle ayniyiz 33+1 cok gec tam 32 de alman lazim takvimin dogruysa ayniyiz senlebeni doktor cuma cagirdi cuma alcam ben raporu pazar doluyo bizim 32 haftamiz doktorunun seni cagirmasi gerekiyodu ara bence bi an once
aynen canım dün doktora gittim verdi raporu canım)

Maşallah canım bizimkide önde gidiyor onun korkusu sardı beni çok kilolu olurda ya sezeryan olursam diye, doktora gittiğimde sorucam bunu

Canim biz senle ayniyiz 33+1 cok gec tam 32 de alman lazim takvimin dogruysa ayniyiz senlebeni doktor cuma cagirdi cuma alcam ben raporu pazar doluyo bizim 32 haftamiz doktorunun seni cagirmasi gerekiyodu ara bence bi an once
peki işi nezaman bırakmamız lazım canım

maşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinn

Arkadaşım bu neeee gözlerim yuvalarından fırladı.Allah sana sabır versin.Dün buraya bir iki bişi yazdım ama kadın sadece titiz ama melek gibi.Değişmez ama inşallah seni üzmeyi bırakır tez zamanda.Gozden uzak gönülden Irak olur.

oyyy maşallah canim kuzuya.raporunu aldin mi seni de mi 3hafta sonra cagirdi bi dahakine.aldiklarini da gulegule kullanin

Masallah bebise! 2,5-4 kilo arasi normal dogum kilosu sayiliyo, 2200 le baya biseye benzemistir artik:)

Ben 1 ay once gittigimde 1180 di 2 hafta sonrasi gittim 1680 di, 2 haftada yarim kilo aliyosa bu cmt gittigimde 2200 fln olucak diye bekliyodum ama sen hem benden ondesin hem de bebek 15 gun ondeymisnimki 5 gun, yuksek kilo beklentisiyle gidip hayal kirikligina ugrami bari ben de:)

Sabah görmedim demiştim ama şimdi sayfalara göz atarken denk geldim.Maaşallah çok tatlı olmuş oda.Allah içinize sindirim bebisiniz şen gülücüklerle sağlıkla doldursun odayı. Bizimkinin odası minicik o yüzden bir dolap bir beşik koyabilcez

Gununuz aydin olsun kizlar... Pazartesi doktordayik bizde ultrasona daha once bakilmistim bir hafta sonra tekrar bakildim halen 2 hafta geri doktoruma sordum hic problem degil dedi gec yola cikmis bir bebek dedi surekli iki haftalik gerilik varsa korkma dedi bazen gelisimden geri kalmak 2 3 4 hafta diye geri geri gidiyormus oza,am bebegi sezeryanla aliyorlarmis disarida gelissin diyee... benim kizim 1253 gr teyzeleri yani 27 hafta 3 gunlukken kan akislarina filan normal dedi icim rahataladi sukur bu sefer vitamin bile vermedi bikmistim ilac icmekten subatin 6sinda yine cagirdi bu arada kizimin ilk fotosunu da aldik babasina benziyor sanki elma yanak bir kizim var

gelelim bana artik hic uyuyamiyorum cigerlerim patliyor en iyi halim ayaktaki halim oturamiyorum da kuyruk sokumum aciyor yaaa son bir aydir kendimde kilo almiyorum iyi mi kotu mu bilemiyorum yuzum cok fena sivilceler ve lekelerim var hamislikten sonra gecer insallah...

Gece 3'te bi uyandim 2 saat uyuyamadim neyse ki tatildi bugun...
Uykusuzluktan sikayet eden cok vardi aramizda da bana olmazdi ins devam etmez boyle...
Bi de benim bebek yanlamasina yatio sanirim icerde, ayaklari sol tarafimda, yattigim anda gum gum vuruyo "hoop birader ayaklari ezdin" der gibi, tedirgin oluorm ama ypck bise de yok yan yatinca mecbur karnimin yan kisminin uzerine yatiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…