2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gogus altindaki kemigim aciyor agriyorrr
Sirtim agriyor
Kum dokuyirmusum meger
Sanirim sirt bibrek agrim ondan
Kensimi boyle gucsuz gormek hoc hosuma gitmiyor hic
Gecmis olsun canim 2 gundur benimde gogus alti kemiklerim agriyordu sanirim bebek buyudukce agrimayan yerimiz kemigimiz kalmayacak

scarfaceislove hayırlı olsun canım odayı çok uygun maal etmişsiniz. Merak ettim fotosu var mı, ben göremedim

gunaydin arkadaslar sabah karşı kalça agrisiyla uyandim yasayan varmi? sanki iki taraftan igne batiriyorlarmis gibi

Se_vi meraba nasil gecti kontrolun? Dun belkide gormusuzdur birbirimizu ama tabi tanimadigimiz icin :s ben senin randevu saatinde hala oradaydim cunku :)
Aa gercekten mi. 15.45te ordaydim ama randevular sarkmis yarım saat bekledim. Aklims geldin ama Icerde 15.15 randevusu vardi ben geldigimde. Senin 15ti sanirim. Iyiydi. Bebis de saglikli. Sadece profilden biraz poz verdi. Yine pek net degil yani. Senin randevun nasildi?kesin poz vermiştir seninki :)

Çok güzeller canım gerçekten çok beğendim renkler mükemmel, uyguna mal olması daha bi güzel olmuş güle güle kullanın inşallah :)

Şu ikeanın kargo ucreti beni sinir ediyor ya..
13 tl kargo ucretı mı olur

Bebeğimin dolabını kurmuştuk ama beşik hala bekliyor ne zaman kursam acaba şuan erken mi ki

Günaydın kızlar...
dün doktor randevumuz vardı. maşallah 2.200 kg 45 cm olmuş kuzu.. doktor neredeyse 15 gün önden gidiyor dedi..
erken doğum olurmu dedim. gelişimi durabilir normal gününe dönebilir şu an için belli olmaz dedi. bir önceki kontrolumden bugune 1 kilo almışım. bebek ters dönmüş hiç bir sıkıntımız yok Allaha şükür.. burun deliklerini küçük parmaklarını gördük dünn :) çok güzelldi uyanıktı da kontrolde.
son eksıklerımıde tamamladım. sampuan ve kremlerini kovası masrapası sungerı burun aspiratoru ve kundak battanıyesı sukur artık bı eksıgı kalmadı..
Darısı basınıza..

Aynen kargo ucreti bnm de canmi skiyo. Cok begendgm seyi almktan vazgeciyrm bazen sirf kargo yuznden :)

Ya dolapla beşiği aldık kargo ücreti çok gozume gelmedi o zaman sonucta buyuk eşya dedim ama 20 liralık şey için 13 tl kargo ucretı vermek ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…