Gecmis olsun canim 2 gundur benimde gogus alti kemiklerim agriyordu sanirim bebek buyudukce agrimayan yerimiz kemigimiz kalmayacakGogus altindaki kemigim aciyor agriyorrr
Sirtim agriyor
Kum dokuyirmusum meger
Sanirim sirt bibrek agrim ondan
Kensimi boyle gucsuz gormek hoc hosuma gitmiyor hic
Oyyy kolay gelsin cnm.sabah sabah patron bi dünya iş kitledi yaa..
Aa gercekten mi. 15.45te ordaydim ama randevular sarkmis yarım saat bekledim. Aklims geldin ama Icerde 15.15 randevusu vardi ben geldigimde. Senin 15ti sanirim. Iyiydi. Bebis de saglikli. Sadece profilden biraz poz verdi. Yine pek net degil yani. Senin randevun nasildi?kesin poz vermiştir seninki :)Se_vi meraba nasil gecti kontrolun? Dun belkide gormusuzdur birbirimizu ama tabi tanimadigimiz icin :s ben senin randevu saatinde hala oradaydim cunku :)
Çok güzeller canım gerçekten çok beğendim renkler mükemmel, uyguna mal olması daha bi güzel olmuş güle güle kullanın inşallah :)Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Tabi süslemesi hariç. Azcık bişiler eklicem süs olarak.
Işığın renginden tam güzel çıkmadı ama idare edin :)
Beşik 250, dolap 250 lira.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
çok uyguna mal oldu odamız bize.
Aynen kargo ucreti bnm de canmi skiyo. Cok begendgm seyi almktan vazgeciyrm bazen sirf kargo yuznden :)Şu ikeanın kargo ucreti beni sinir ediyor ya..
13 tl kargo ucretı mı olur
Aynen kargo ucreti bnm de canmi skiyo. Cok begendgm seyi almktan vazgeciyrm bazen sirf kargo yuznden :)
Bnce de cnm degmezYa dolapla beşiği aldık kargo ücreti çok gozume gelmedi o zaman sonucta buyuk eşya dedim ama 20 liralık şey için 13 tl kargo ucretı vermek ıstemıyorum
aynen canım bende birdahaki gittiğimde sorcam çünkü kafam karıştı benimdeBende doktora sorucam onu
23 ünde işi bırakmam lazım herhalde ?
22.12.2014 te verdiler 32 hafta raporunu bana çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?