2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın bayanlar...

hiç göbüş resmi ekleyen yok bu aralar?

Burcu maşallah kızına tütütütü

Hic sanmiyrm. Gecen yil evime geldiler cumbur cemaat 10 gun durup gittiler. Bn bi yandn calusyrm, bi yandn hizmet ediyrm. Bi supurge bile tutmadn gittiler. Acaba kendi kzi olsa ayni seyi mi yapardi. bn arklrndn onlrn pislgni temzlmkle ugrastm.

Annelerimizde gelip temizlik yapip bizlere hizmet edip gidiyorlar :) hep aynilar demekki ama benim kayınvalide hic gelmez gelse nasıl olur bilemicem

çatlamadan bitirmek mümkün olmayacak sanırım bende bi dalin büyüklerden bi tane lierac ikincisi de bitmek üzere bitirdim ama banamısın demiyor hart hart kaşınıyorum

Yarın kadın doğumda kontrolüm var
İğnelerim bile bitmedi, bitince de hemen belli olmuyomuş 15 gün geçince kan tahlilinde belli olurmuş değerlerimin artıp artmadığı

Ablama sordum son zamanlar diye sıklaştırırlar kontrolünü dedi

Canım benim 28. Hafta şimdilik yok kaşıntı ama ilerki haftaları bilemem niye kaşınıyor acaba çok ilginc
sorma hele dün gece uykum zehir oldubi dahaki gidişimde doktoruma sorcam mutlaka. umarım sen yaşamazsın canım

bende yemek yiyip gideyim madem bi dahakineözledim kuzumun melek yüzünüüü bende sebamed aldım canım kozmetikleri. lansinoh göğüs ucu kremi ve göğüs pedi de aldım. doğumdan 10gün önce kullanmaya başlayın diyolar kremi.
kızımın eşylarını tamamlamaya fırsatım olmuyo pek. okula gidiyorum geliyorum dışarı çıkmaya mecalim kalmıyo. zaten çıksam da 1 saatte 2 kez wcye gidiyorumçıkıp gezmek işkence oluyo artık.iyi ki de diyorum çoğunu ağırlaşmadan halletmişimgeri kalanları da doğum iznim başlayınca hallederim artıksenin her şey tamam sayılır öyleyse çok iyi yalohusa tacını terliğini alırsan eklesene canım fikir olsun. ben nasıl bişi alayım karar veremedim de

Doktoruna kaşıntı problemini mutlaka söyle canım karaciğer değerlerine bakıldı mı yakın zamanda?
bakılmadı canım ya ondan mıdır ki?bilemedim şimdibi dahaki gidişimde sorarım diyodum da olmadı ararım yaa
benim bacaklarımda cok kaşıntı oluyordu şekere bağladılar şimdilerde geçti ama ara ara olur heralde[/QUOTE]
şeker değerim normal çıkmıştı aslında ama ihmal etmemek lazım galiba. en iyisi arayıp sorayım ben doktoruma

Bn de kasnyrm cnm ya boynum , kollarm , sirtim heryerim
di mi yaaa berbat bişeymişgece hem kaşıntıdan hem sinirden uyuyamadımarkadaşın biri karaciğer değerlerinde biri de şekerden olabilir demiş canım. sende de bunlardan dolayı olabilir mi acaba??

benim tavsiyem kan testi.karacigerde bi degeryukselince olabiliyor.bir arkadasimin basina geldi.diger secenekte havalar soguduya belki cildin kurumustur.hormonlarimiz o kadar garipki ..mesela bana badem yagi alerji yapiyor surunce kasiniyorumm...gecmiscolsunnnn[/QUOTE]

iyi oldu kızlar tavsiyeleriniz. doktorumu bugün arayayım bakalım ne dicekcildim çok kurudu aslında ondan da olabilir ama ihmal etmemek lazım karaciğer falan olmasınteşekkür ederim canım

evet son dakika bile çatlayan oluyormuş
ki bende çatlıycam çok nadir sıfır çatlakla atlatan..
tek tesellim 6 çocuk doğuran annemin hiç çatlağı olmaması belki genetiktir diye
ama ben ergenlikte bile kilo alıp vermeden baldırlarında çatlağı olan biriyim 3 çizgimde göğsümde oldu geçen hata karnımı bekliyorum artık

çatlamadan bitirmek mümkün olmayacak sanırım bende bi dalin büyüklerden bi tane lierac ikincisi de bitmek üzere bitirdim ama banamısın demiyor hart hart kaşınıyorum

Ben düzensiz kullandım ama kaşıntı başlayınca jetonum düştü de gçe oldu galiba
Şimdi her dk sürsem işe yaramıyo, hemen kuruyo
Lieracın 2.kutusu ve bebe yağının 2.kutusundayım
Bi de sürmesem Türkiye haritasına döncekmişim demek

Zaten hafif öksürük vardı
Bi de otobüs beklemekten grip oldum şimdi
Yarın doktor kontrolüm var, çıkmışken eşimle işe gelirim de
Cuma sağlık ocağında iğne olup eve dönerim, dinlenmeden geçmez çünkü

Rapor al canım kbb den yat dinlen geçmiş olsun

Canım maşallah kuzucuğa Darısı başımıza :)

Günaydın canım bende 2 tane vardı kv ve annem aldılar sonradan arkadaşım geldi ve giysileri görünce bu yetmez deyip bi hastane çıkışı da o almış 3 tane oldu ama bence 2 yeter yaa
dimi ya onun yerine kadife tulumlar almak daha mantıklı sanırım malum bu kış bitmeyecek gibi

Rapor almasam da gelmem ya
Bu kadar geldiğime şükür
Hamile olmayan bile gelmiyo
ben iğneye rağmen üstüne 1,5 saatlik yola rağmen geliyorum
Hasta olmasam yine gelirim, huy işte

Ama hastayım Cuma dinlensem Cumartesileri gelmeyi bırakmıştım kendi kendime zaten Bi de Pazar kafi olur herhalde Pazartesi iyileşmiş olarak başlarım hem iğneler de biter kısmetse

Şu an ne durumda
Her yanımız mı çatlıycak yani

çatlak içinde karnım :)

Tünaydın bayanlar...

hiç göbüş resmi ekleyen yok bu aralar?

Burcu maşallah kızına tütütütü

saoll canım Allah razı olsun.

şeker değerim normal çıkmıştı aslında ama ihmal etmemek lazım galiba. en iyisi arayıp sorayım ben doktoruma

di mi yaaa berbat bişeymişgece hem kaşıntıdan hem sinirden uyuyamadımarkadaşın biri karaciğer değerlerinde biri de şekerden olabilir demiş canım. sende de bunlardan dolayı olabilir mi acaba??

benim tavsiyem kan testi.karacigerde bi degeryukselince olabiliyor.bir arkadasimin basina geldi.diger secenekte havalar soguduya belki cildin kurumustur.hormonlarimiz o kadar garipki ..mesela bana badem yagi alerji yapiyor surunce kasiniyorumm...gecmiscolsunnnn[/QUOTE]

iyi oldu kızlar tavsiyeleriniz. doktorumu bugün arayayım bakalım ne dicekcildim çok kurudu aslında ondan da olabilir ama ihmal etmemek lazım karaciğer falan olmasınteşekkür ederim canım[/QUOTE]

canım lohusa terlıgı almıycam hastene ıcın sabo terlıkler var ya ondan alıcam. tacıda komsumuzun kızı süslü bişiyler yaparız senle bebeğe dedii takım olur. ya oyle bısı yapıcaz yada ben kendıme kırmızı tac alıcam cunku pıjamam da grinin ustune kırmızı desenlı ama yınede paylasırım

Ben alıştırdım aslında ne olursa olsun gelmeye
Millet kaç gün glemiyo da alışıklar diye sorulmuyo
Ben iğneden dolayı geç gleiceğimi söylemiştim, müdür izne gitmişti diye unuttu galiba
Bana mesaj geldi hayırıdr bir sorun yoktur inşallah diye ?
Sanırım gelmediyse kesin doğurdu diye düşündüler
Dedim kan iğnesi sebebiyle bu hafta hep geç geliceğimi bildirmiştim size
Doğru dedi unutmuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…