ooo ben catladım hemde 2 ay onceden basladım.
İşyerindne bi arkadaş
Hiç çatlağı yokmuş doğumda çatlamış
Bende öyleyim başlarda bebeyağı kullandım oda alerji gibi bişey yapınca bıraktım inşallah çatlamamayy hiç bişi kullanmadım bol su içmek dışında şimdiye kadar bişi yok bakalım sonradan çatır çatır çatlıcammı
Hic sanmiyrm. Gecen yil evime geldiler cumbur cemaat 10 gun durup gittiler. Bn bi yandn calusyrm, bi yandn hizmet ediyrm. Bi supurge bile tutmadn gittiler. Acaba kendi kzi olsa ayni seyi mi yapardi. bn arklrndn onlrn pislgni temzlmkle ugrastm.
çatlamadan bitirmek mümkün olmayacak sanırım bende bi dalin büyüklerden bi tane lierac ikincisi de bitmek üzere bitirdim ama banamısın demiyor hart hart kaşınıyorumBenimde karnım kaşınıyo, yanlar incelmiş kırmızı nokjtalar olmuş
Dalin bebe yağım bitti, kızımın uni baby bebek yağına dadandım uyuz gibi kaşınıp durunca
Lieracta kullandım üstelik ama düzenli değil
Çatlamak üzreyim
Benim ablalarımdan biri bayaa çatladı birinde de hiç yok, genetik diyorlar ya inşallah genetiğim çatlamayan ablamla aynıdır :)evet son dakika bile çatlayan oluyormuş
ki bende çatlıycam çok nadir sıfır çatlakla atlatan..
sorma hele dün gece uykum zehir olduCanım benim 28. Hafta şimdilik yok kaşıntı ama ilerki haftaları bilememniye kaşınıyor acaba çok ilginc
bende yemek yiyip gideyim madem bi dahakineyemek yedim gittim hareketli olsun diye.. yüzü bize dönüktü Allahtan ağzına ellerini götürüyordu o arada bizde ona bakıyorduk Allahın büyük mucizesi işte.. banyo eşyalarını tamamladım. sebamed aldım bütün ürünlerini kendıme gogus kremımıde hallettım bı kendıme ıc camasırı alıcam alt birde lohusa tacım eksık sukur bıttı dıyoruz ama bakalım ınsallah sağsalim bide kucağımıza alırsak
bakılmadı canım yaDoktoruna kaşıntı problemini mutlaka söyle canım karaciğer değerlerine bakıldı mı yakın zamanda?
benim bacaklarımda cok kaşıntı oluyordu şekere bağladılar şimdilerde geçti ama ara ara olur heralde[/QUOTE]aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola diebenim uykularımda da bi problem yoktu şimdiye kadar 1 haftadır bende gece uyuyamıyorum ama benim problemim başka ya acaip kaşıntı oluyo bende. göğsümde karnımda değil sadece.öyle olsa çatlamadan dolayı diycem ama vücudumun her yeri kaşınıyo. kaşıdığımda da sanki sinek ısırmış gibi kaşı kaşı geçmiyo benim gibi kaşıntı problemi olan var mıııı kızlarr???
di mi yaaa berbat bişeymişBn de kasnyrm cnm ya boynum , kollarm , sirtim heryerim
esine göre sende çok kilo almamışsın canımgörmüşsün de ne güzell son ikidir gittiğmde kızım geldileryodu. görememiştim ben yüzünü 17sinde gticem bi dahakine inş o zaman görürüm nazlı kızımı ben daha banyo ihtiyaçlarını tamamlayamadım ya darısı benim başıma
aynen canım benim kızımın da ayakları sağ tarafta. gece istemsiz sağa döndüğümde uyarıyo resmen dön sola diebenim uykularımda da bi problem yoktu şimdiye kadar 1 haftadır bende gece uyuyamıyorum ama benim problemim başka ya acaip kaşıntı oluyo bende. göğsümde karnımda değil sadece.öyle olsa çatlamadan dolayı diycem ama vücudumun her yeri kaşınıyo. kaşıdığımda da sanki sinek ısırmış gibi kaşı kaşı geçmiyo benim gibi kaşıntı problemi olan var mıııı kızlarr???
tek tesellim 6 çocuk doğuran annemin hiç çatlağı olmaması belki genetiktir diyeevet son dakika bile çatlayan oluyormuş
ki bende çatlıycam çok nadir sıfır çatlakla atlatan..
çatlamadan bitirmek mümkün olmayacak sanırım bende bi dalin büyüklerden bi tane lierac ikincisi de bitmek üzere bitirdim ama banamısın demiyor hart hart kaşınıyorum
Rapor al canım kbb den yat dinlen geçmiş olsunZaten hafif öksürük vardı
Bi de otobüs beklemekten grip oldum şimdi
Yarın doktor kontrolüm var, çıkmışken eşimle işe gelirim de
Cuma sağlık ocağında iğne olup eve dönerim, dinlenmeden geçmez çünkü
Rapor al canım kbb den yat dinlen geçmiş olsun
Canım maşallah kuzucuğaGünaydın kızlar...
dün doktor randevumuz vardı. maşallah 2.200 kg 45 cm olmuş kuzu.. doktor neredeyse 15 gün önden gidiyor dedi..
erken doğum olurmu dedim. gelişimi durabilir normal gününe dönebilir şu an için belli olmaz dedi. bir önceki kontrolumden bugune 1 kilo almışım. bebek ters dönmüş hiç bir sıkıntımız yok Allaha şükür.. burun deliklerini küçük parmaklarını gördük dünn :) çok güzelldi uyanıktı da kontrolde.
son eksıklerımıde tamamladım. sampuan ve kremlerini kovası masrapası sungerı burun aspiratoru ve kundak battanıyesı sukur artık bı eksıgı kalmadı..
Darısı basınıza..
dimi ya onun yerine kadife tulumlar almak daha mantıklı sanırım malum bu kış bitmeyecek gibiGünaydın canım bende 2 tane vardı kv ve annem aldılar sonradan arkadaşım geldi ve giysileri görünce bu yetmez deyip bi hastane çıkışı da o almış 3 tane oldu ama bence 2 yeter yaa
Biz iyiyiz leylacım sen nasılsın ? Hastane taşınmış mı tamamen?Günaydın güzel anneler,nasılsınız bu sabah?
Şu an ne durumda
Her yanımız mı çatlıycak yani
Tünaydın bayanlar...
hiç göbüş resmi ekleyen yok bu aralar?
Burcu maşallah kızına tütütütü
şeker değerim normal çıkmıştı aslında ama ihmal etmemek lazım galiba. en iyisi arayıp sorayım ben doktorumasorma hele dün gece uykum zehir oldubi dahaki gidişimde doktoruma sorcam mutlaka. umarım sen yaşamazsın canım
bende yemek yiyip gideyim madem bi dahakineözledim kuzumun melek yüzünüüü bende sebamed aldım canım kozmetikleri. lansinoh göğüs ucu kremi ve göğüs pedi de aldım. doğumdan 10gün önce kullanmaya başlayın diyolar kremi.
kızımın eşylarını tamamlamaya fırsatım olmuyo pek. okula gidiyorum geliyorum dışarı çıkmaya mecalim kalmıyo. zaten çıksam da 1 saatte 2 kez wcye gidiyorumçıkıp gezmek işkence oluyo artık.iyi ki de diyorum çoğunu ağırlaşmadan halletmişim geri kalanları da doğum iznim başlayınca hallederim artık senin her şey tamam sayılır öyleyse çok iyi ya lohusa tacını terliğini alırsan eklesene canım fikir olsun. ben nasıl bişi alayım karar veremedim de
bakılmadı canım yaondan mıdır ki?bilemedim şimdi bi dahaki gidişimde sorarım diyodum da olmadı ararım yaa
benim bacaklarımda cok kaşıntı oluyordu şekere bağladılar şimdilerde geçti ama ara ara olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?