çatlak içinde karnım :)
saoll canım Allah razı olsun.
şeker değerim normal çıkmıştı aslında ama ihmal etmemek lazım galiba. en iyisi arayıp sorayım ben doktoruma
di mi yaaa berbat bişeymişgece hem kaşıntıdan hem sinirden uyuyamadım arkadaşın biri karaciğer değerlerinde biri de şekerden olabilir demiş canım. sende de bunlardan dolayı olabilir mi acaba??
benim tavsiyem kan testi.karacigerde bi degeryukselince olabiliyor.bir arkadasimin basina geldi.diger secenekte havalar soguduya belki cildin kurumustur.hormonlarimiz o kadar garipki ..mesela bana badem yagi alerji yapiyor surunce kasiniyorumm...gecmiscolsunnnn
yazdıklarından anladığım kadarı ile bebek sağlıklı gelişimi gayet iyi sadece sende sağlık problemi var ama doğum riskli derken senin hayati bi problemin olacak diye biriey yokki niye kötü düşünüyosun. iyi bir prf.sa sezeryan ile bebeği alır.Kızlar merhaba,günaydın,benim için pek günaydın olmadı ama benim gibi olanlar varsa bana bir moral verin nolur,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve guatr hastasıyım,değerlerim normalken hamile kaldım,şu anda 32+2 günlük hamileyim,ben kuşadasında oturuyorum,doktoruma da bugün saat 10 da gittim,burunlarım 3 aydır tıkalı ve üç aydır aralıksız olarak hergün otrivine damla kullanıyorum,çnk nefes alamıyorum kullanmadığım takdirde,üstelik akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için 3 tüpte kan aldım,kan almadığım zamanlarda bayılıyorum,bu şikayetlerimi de 3-4 aydır biliyor,beni bugün aydına alper karakıvrak diye bir profesöre sevk etti,anne karnındaki bebeği inceleyen bir profösörmüş,bebek 1500 gr olması gerekirken 1800 gr mış,bebeğin gelişiminde yada suyunda bir problem görmüyormuş,doğumda benim için risk varmış,yemin ederim beynim bulandı,saat 3te randevum,kızlar bana bunun açıklamasını yapın lütfen,inanın beynim durdu,ne demek bunlar,bebek doğar ama sen ölürsün demek mi?
hastalıgından dolayı goze almamıstır belkıde.bende temmuz ayında heterotopık gebelıkten dolayı doktor burda yapamam amelıyatı dedı ve EGE UNI.-TIP FAK. gonderdı benı.ıcını ferah tut bıseycık olmaz.benım dıs gebelıgımı sonlandırdılar.sol tupumu aldılar dıger bebısmle bugunlere geldık.allahıma sukurler olsun stres yapma.Kızlar merhaba,günaydın,benim için pek günaydın olmadı ama benim gibi olanlar varsa bana bir moral verin nolur,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve guatr hastasıyım,değerlerim normalken hamile kaldım,şu anda 32+2 günlük hamileyim,ben kuşadasında oturuyorum,doktoruma da bugün saat 10 da gittim,burunlarım 3 aydır tıkalı ve üç aydır aralıksız olarak hergün otrivine damla kullanıyorum,çnk nefes alamıyorum kullanmadığım takdirde,üstelik akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için 3 tüpte kan aldım,kan almadığım zamanlarda bayılıyorum,bu şikayetlerimi de 3-4 aydır biliyor,beni bugün aydına alper karakıvrak diye bir profesöre sevk etti,anne karnındaki bebeği inceleyen bir profösörmüş,bebek 1500 gr olması gerekirken 1800 gr mış,bebeğin gelişiminde yada suyunda bir problem görmüyormuş,doğumda benim için risk varmış,yemin ederim beynim bulandı,saat 3te randevum,kızlar bana bunun açıklamasını yapın lütfen,inanın beynim durdu,ne demek bunlar,bebek doğar ama sen ölürsün demek mi?
Kızlar merhaba,günaydın,benim için pek günaydın olmadı ama benim gibi olanlar varsa bana bir moral verin nolur,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve guatr hastasıyım,değerlerim normalken hamile kaldım,şu anda 32+2 günlük hamileyim,ben kuşadasında oturuyorum,doktoruma da bugün saat 10 da gittim,burunlarım 3 aydır tıkalı ve üç aydır aralıksız olarak hergün otrivine damla kullanıyorum,çnk nefes alamıyorum kullanmadığım takdirde,üstelik akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için 3 tüpte kan aldım,kan almadığım zamanlarda bayılıyorum,bu şikayetlerimi de 3-4 aydır biliyor,beni bugün aydına alper karakıvrak diye bir profesöre sevk etti,anne karnındaki bebeği inceleyen bir profösörmüş,bebek 1500 gr olması gerekirken 1800 gr mış,bebeğin gelişiminde yada suyunda bir problem görmüyormuş,doğumda benim için risk varmış,yemin ederim beynim bulandı,saat 3te randevum,kızlar bana bunun açıklamasını yapın lütfen,inanın beynim durdu,ne demek bunlar,bebek doğar ama sen ölürsün demek mi?
Bende de değişen bisey yok,nst cektidim simdi yanımda 15. Grbeligini yasayan bir teyze vardi rahatlığını görseniz sasardiniz,ben on dakika uzanamadim sırt ustu tansiyonum düştü hemen o yarim saat elleri başının altında ohhhh uzandi,sancilarim ara ara devam ediyor,ilaclara devam dedi.aceleci kızım sabredecek inşallah biraz daha
Ayyy esimde bana alalim diyo bi hafta dinlen diyoda ev berbat ya ben oturmam şimdi temizliğe kalkarim daha fena yorulurum diye korkuyorum yoksa sabah kalkmak cok zor artik
senin az kaldı dimi :)Rüyamda ne gördüysem uçuk çıkmış dudağımda
Günler yaklaştıkça yusuf yusuf oluyorum herhalde iyice
rapor alın dinlenin ben evdeyim iyi geldi zaten haftayada doğum iznim başlıcak. evde olduğum halde karnımın altı nası ağrıyo sanki bebeiş çıkacakmış gibi. gece uyuyamıyorum gündüzü uykuya verdim. evde azcık iş yapsam heryerim ağrıyoAyyy esimde bana alalim diyo bi hafta dinlen diyoda ev berbat ya ben oturmam şimdi temizliğe kalkarim daha fena yorulurum diye korkuyorum yoksa sabah kalkmak cok zor artik
valla suratını görmeliydiniz hani bişiler görüyorda söyleyemiyor gibi,aklımdan neler geçiyor inanın bilemezsiniz,ağlamaktan helak oldum,allahım yarabbem yaaa...canım
yazdıklarından anladığım kadarı ile bebek sağlıklı gelişimi gayet iyi sadece sende sağlık problemi var ama doğum riskli derken senin hayati bi problemin olacak diye biriey yokki niye kötü düşünüyosun. iyi bir prf.sa sezeryan ile bebeği alır.
eşim dün sabah telefonumu kapatmış alarmı duymayım işe gitmeyim diye
ama dediğin gbi evde daha çok hasta oluyorum ben
yemek hazırla temizlik yap.
akşam eve gidince yemek yapmıyomusun .yada temizlik o daha zor olmuyomueşim dün sabah telefonumu kapatmış alarmı duymayım işe gitmeyim diye
ama dediğin gbi evde daha çok hasta oluyorum ben
yemek hazırla temizlik yap.
hastalıgından dolayı goze almamıstır belkıde.bende temmuz ayında heterotopık gebelıkten dolayı doktor burda yapamam amelıyatı dedı ve EGE UNI.-TIP FAK. gonderdı benı.ıcını ferah tut bıseycık olmaz.benım dıs gebelıgımı sonlandırdılar.sol tupumu aldılar dıger bebısmle bugunlere geldık.allahıma sukurler olsun stres yapma.
MERT KAZANDI isminde bi prof a gondermıstı benı ızmır sana da yakın..istersen bı degerlendır bu ısmı.
korkulacak bısey yoktur uzme tatlı canını...
Az kaldı bi de şu kansızlık için net bişey deselerdi hayırlısıylasenin az kaldı dimi :)
valla suratını görmeliydiniz hani bişiler görüyorda söyleyemiyor gibi,aklımdan neler geçiyor inanın bilemezsiniz,ağlamaktan helak oldum,allahım yarabbem yaaa...
akşam eve gidince yemek yapmıyomusun .yada temizlik o daha zor olmuyomu
Bugün şu doktora bir gidelimde gelişmeleri bildiririm size,nolur dua edin bebeğim de bende iyi olalım...ben bebeğimi sağ sağlim kucağıma almak istiyorum....
Bugün şu doktora bir gidelimde gelişmeleri bildiririm size,nolur dua edin bebeğim de bende iyi olalım...ben bebeğimi sağ sağlim kucağıma almak istiyorum....
bisüre sonra ev rehavetine alışıyorsun :) kendini keyfe veriyosun işleri bırakıp :)Bende öyleyim ya tv karşısına geçip dinlenenlere imreniyorum tv falan oyalamıyor evde beni iş olmazsa bile ben kendim kalkıp bir yerleri silme süpürme ihtiyacı hissediyorum ya da tatlı börek çörek yapıyorum. Dinleneceğim yerde yorgunluktan bitkin düşüyorum iki gündür okullar tatil şuan bitkin durumdayım bugunde kızımı görmeye gidemedik yollarda buzlanma varmış
Biliyorum senin durumunu da okumuştum,evet benziyor durumumuz....Ey allahım yaa üstelik ben iki doktora gidiyorum bir problem yaşamamak için,biri özel muaytnane,diğeri özel hastanede,özel hastanedeki gayet iyi bebeğiniz hatta gelişimi bir hafta önden dedi,diğeri de bunları dedi,ne yapacağımı bilemedim,ne düşüneceğimi bilemedim,nolur dua edin,canım çok sıkkın,gerçekten,bebeğime de bana da bişey olmasınBenzer durumdyaız galiba
Kansızlık bende de vardı, gebelikle beraber hepten arttı
10 iğneden 7 sini vuruldum bittikten 15 gün sonra netice söylenicek bana da
2 öğün de gyno ferro sanol kullanıyorum ayrıca
Tiroid bende de var ve gebeyken öğrendim
Günde 1 adte levotiron kullanıyorum 100 lük
Bebek iyi gelişimi önde dediler ama kansızlıktan dolayı bende risk altındayım
Olmadı kan takviyesi yapılır napim ben elimden geleni yapıyorum
Bende öyleyim ya tv karşısına geçip dinlenenlere imreniyorum tv falan oyalamıyor evde beni iş olmazsa bile ben kendim kalkıp bir yerleri silme süpürme ihtiyacı hissediyorum ya da tatlı börek çörek yapıyorum. Dinleneceğim yerde yorgunluktan bitkin düşüyorum iki gündür okullar tatil şuan bitkin durumdayım bugunde kızımı görmeye gidemedik yollarda buzlanma varmış
tamam canım çok ama çok sağolçook geçmiş olsunn güzel düşün güzel olsun
umarız gittiğinde daha güzel şeyler duyarsın
çok fazla stres yapma bebişlere de yansıyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?