- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
amın sanım sağsalim inşallah hepimiz kucaklarımıza alalım.Canım maşallah kuzucuğaDarısı başımıza :)
çatlak içinde karnım :)
Bence benimkide yan iki taraftada bişeyler hissediyorum , aşağıda sadece minik kıpırtı var.Gece 3'te bi uyandim 2 saat uyuyamadim neyse ki tatildi bugun...
Uykusuzluktan sikayet eden cok vardi aramizda da bana olmazdi ins devam etmez boyle...
Bi de benim bebek yanlamasina yatio sanirim icerde, ayaklari sol tarafimda, yattigim anda gum gum vuruyo "hoop birader ayaklari ezdin" der gibi, tedirgin oluorm ama ypck bise de yok yan yatinca mecbur karnimin yan kisminin uzerine yatiorm
bende başlangıç filan olmadı ben aynadan baktığımda cogaldıKırmızı kırmızı noktalar var bende
Bu başlangıç demek dimi
Bende de değişen bisey yok,nst cektidim simdi yanımda 15. Grbeligini yasayan bir teyze vardi rahatlığını görseniz sasardiniz,ben on dakika uzanamadim sırt ustu tansiyonum düştü hemen o yarim saat elleri başının altında ohhhh uzandi,sancilarim ara ara devam ediyor,ilaclara devam dedi.aceleci kızım sabredecek inşallah biraz dahaburcuerenoztel gözün aydın canım maşallah kuzuna raporu aldın mı?
hemsirenizim bizler iyiyiz sen nasılsın nasıl oldun ?
Benim karnımda yok ama bacaklarımda kırmızı damar şeklinde birde belime doğru minik kırmızılıklar var heralde bendede olacakKırmızı kırmızı noktalar var bende
Bu başlangıç demek dimi
Aynen, bide hastane çıkışlarının fazla giydirilmediğini duydum büyüdükleri için, en iyisi tulum :)dimi ya onun yerine kadife tulumlar almak daha mantıklı sanırım malum bu kış bitmeyecek gibi
Benim karnımda yok ama bacaklarımda kırmızı damar şeklinde birde belime doğru minik kırmızılıklar var heralde bendede olacakArtık tek derdimiz bu olsun ne diyelim
O tarihte calisiyosan ve rapor aldiysan5 yil zamanasimi var odenir ama bian once o yillarda isyerinin bagli bulundugu sgk ya git malum 2015 e girdik ileri aktarmayla ne demek istedini anlamadim canim[/QUOTE][QUOTE="smilingfaces, post: 38717894, member: zamanasimibvaranım geriye donuk doğum yardımı ödenir mi?2010 yılında yaptım almamışım. Bi de 5 mart benım normal dogum.24 subatta dogum olursa.bunu ileriye aktarabilir miyim? Nasıl?tesekkurler
Ayyy esimde bana alalim diyo bi hafta dinlen diyoda ev berbat ya ben oturmam şimdi temizliğe kalkarim daha fena yorulurum diye korkuyorum yoksa sabah kalkmak cok zor artikbence de çek benimde bikaç gün rapor alasım var
sabahları kalkamıyorum
Bendeeeedoymuyorum ben yaaa
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce toplanırsın.Gogus altindaki kemigim aciyor agriyorrr
Sirtim agriyor
Kum dokuyirmusum meger
Sanirim sirt bibrek agrim ondan
Kensimi boyle gucsuz gormek hoc hosuma gitmiyor hic
Benimki şimdilik kaşınmıyo ama heran olabilir tabiKaşınmasa o kadar sorun etmem aslında
Gece uyandım elim karnımda, kaşınıyorum
Lavaboya gidip bebe yağı sürdüm mecbur
Bende de değişen bisey yok,nst cektidim simdi yanımda 15. Grbeligini yasayan bir teyze vardi rahatlığını görseniz sasardiniz,ben on dakika uzanamadim sırt ustu tansiyonum düştü hemen o yarim saat elleri başının altında ohhhh uzandi,sancilarim ara ara devam ediyor,ilaclara devam dedi.aceleci kızım sabredecek inşallah biraz daha
31+3tüm bende canım kilosu 1500 gr civarı dedi. Karın çapını ilk ölçtüğünde çok geri dedi benim yandan usgde gördüğüm 27 hafta gibi bişeydi. Ben çok mu geri falan panik yapınca bir daha ölçtü bu ölçüm daha net dedi yine de geri tabi 30 haftayla uyumlu çıktı. Bana raporunu yazayım çalışma artık dedi
Raporluyum bu hafta
Odanız çok uyumlu ve çok şık olmuş bayıldım güle güle kullansın küçük hanım
Ben orda yusyuvarlak bi yanak gördüm sanki doğru mu görüyorum
Off geçmiş olsun canım sıcak tut kendini rapor alsaydın keşke.
Senben çok geçmiş olsun
İlaçla dökülüyo mu kum acaba, çok zorlamasalar seni hamileisn
Tesekjur ederim,suan kum icin ilac kullanmiyirum bol su sadece , dr kultur tahlilimede bakip solicek sanirim tahlili bekliyorun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?