2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence benimkide yan iki taraftada bişeyler hissediyorum , aşağıda sadece minik kıpırtı var.

burcuerenoztel gözün aydın canım maşallah kuzuna raporu aldın mı?

hemsirenizim bizler iyiyiz sen nasılsın nasıl oldun ?
Bende de değişen bisey yok,nst cektidim simdi yanımda 15. Grbeligini yasayan bir teyze vardi rahatlığını görseniz sasardiniz,ben on dakika uzanamadim sırt ustu tansiyonum düştü hemen o yarim saat elleri başının altında ohhhh uzandi,sancilarim ara ara devam ediyor,ilaclara devam dedi.aceleci kızım sabredecek inşallah biraz daha

Kırmızı kırmızı noktalar var bende
Bu başlangıç demek dimi
Benim karnımda yok ama bacaklarımda kırmızı damar şeklinde birde belime doğru minik kırmızılıklar var heralde bendede olacak Artık tek derdimiz bu olsun ne diyelim

Benim karnımda yok ama bacaklarımda kırmızı damar şeklinde birde belime doğru minik kırmızılıklar var heralde bendede olacak Artık tek derdimiz bu olsun ne diyelim

Kaşınmasa o kadar sorun etmem aslında
Gece uyandım elim karnımda, kaşınıyorum
Lavaboya gidip bebe yağı sürdüm mecbur

Rüyamda ne gördüysem uçuk çıkmış dudağımda
Günler yaklaştıkça yusuf yusuf oluyorum herhalde iyice

O tarihte calisiyosan ve rapor aldiysan5 yil zamanasimi var odenir ama bian once o yillarda isyerinin bagli bulundugu sgk ya git malum 2015 e girdik ileri aktarmayla ne demek istedini anlamadim canim[/QUOTE]
dogum sonrasına aktarmak demek ıstedım canım
kurumum degısmedı.2004 ten beri meb'teyim ben sorun olmaz sanırım.ilçe milli egitime yazı yazmam gerekecek sanırım.

bence de çek benimde bikaç gün rapor alasım var
sabahları kalkamıyorum
Ayyy esimde bana alalim diyo bi hafta dinlen diyoda ev berbat ya ben oturmam şimdi temizliğe kalkarim daha fena yorulurum diye korkuyorum yoksa sabah kalkmak cok zor artik

gunaydın kızlar....bugun son gun olacaktı okulda ama kar tatılı oldu.evdeyım.kızımı krese gonderdım sızın sohbetler ılerlemıs oldukcaaaa.

Geçmiş olsun Leyla hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
NST zor mu ya beni de alırlar yakında

Senben çok geçmiş olsun
İlaçla dökülüyo mu kum acaba, çok zorlamasalar seni hamileisn

Senben çok geçmiş olsun
İlaçla dökülüyo mu kum acaba, çok zorlamasalar seni hamileisn

Tesekjur ederim,suan kum icin ilac kullanmiyirum bol su sadece , dr kultur tahlilimede bakip solicek sanirim tahlili bekliyorun dedi

Tesekjur ederim,suan kum icin ilac kullanmiyirum bol su sadece , dr kultur tahlilimede bakip solicek sanirim tahlili bekliyorun dedi

Çok şükür taş değil o çok daha fena
Kumu da suyla dökersin inşallah
Herkesin bişeyi çıkıyo son zamanlarda, Allah hepimize şifa versin evlatlarına kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…