2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hepimize bol şifalar versin inşallah
Ama cidden büyük bi durum yok bence
Bana da tiroidin varmış her an düşük yaparsın çabuk şu tahlilleri yaptır diyen densiz doktorlar denk geldi, değil iki 4 doktora göründüm
Şükür ilaçla kontrol altına alındı
Şimdi de kansızlık çıktı, çare amaçlı iğne daha iyi dediler dneiyorum
Gerisi de Allah'a kalmış

Ama bebek iyi dendiği için sorun etmiyorum
Benim de risk durumum kanla ilgili annem eşim vs. kan verir en kötü ihtimalle sezeryan esnasında..

valla aynı durumdayım,allahtan o güzel gelişiyor

bi hafta önden olması neden canını bu kadar sıktı ??? benimkide 2 hafta önden gidiyor. ama zaman zaman olan bişeymiş belki şimdi düzene girmiştir p tesi doktora gidince öğrenicem.

Ben kış falan demiyorum balkonları yıkıyorum camların önünü silmezsem rahat edemem :)) Birde tv karşısında ilgimi çeken bişey yok belki de o yuzden dinlenemiyorum

aynen valla ben zaten damardan 3 kere kan aldım,2-3 tüp daha alırım en kötü yeterki sonumuz sağlıklı olsunda...

evet o yusyuvarlak yanak benim mink oğlum

çekirge kırmızı pancar yiyormusun kansızlığa cok iyi geliyor.

bi hafta önden olması neden canını bu kadar sıktı ??? benimkide 2 hafta önden gidiyor. ama zaman zaman olan bişeymiş belki şimdi düzene girmiştir p tesi doktora gidince öğrenicem.
benim durumum önden gitmesi değilki benim bayılmalarım ve burun tıkanıklığımdan ötürü profösöre sevk etti ve senin için riskli durum dedi,bu korkuttu beni

valla suratını görmeliydiniz hani bişiler görüyorda söyleyemiyor gibi,aklımdan neler geçiyor inanın bilemezsiniz,ağlamaktan helak oldum,allahım yarabbem yaaa...
kendini bu kadar hırpalama ama keşke şüphelendiğinde doktora sorsaydın açık olun deseydin içim içimi yer deseydin birdahaki görüştüğünde sor üstüne düş konunun mecbur söyliycek nekadar saklayabilri. doktordan olumsuz şeyler duymadan karartma kalbini

Ben kış falan demiyorum balkonları yıkıyorum camların önünü silmezsem rahat edemem :)) Birde tv karşısında ilgimi çeken bişey yok belki de o yuzden dinlenemiyorum

Canına yazık
Kışın balkon niye temizlenir hiç çözemedim, ablamda snein gibi
Balkona çıkan yok ayrıca yine yağış ta olucak pislenicek başka iş yapın daha iyi

zaten acaip derecede sıkıştırdım,hani gördüğünüz bişey varsa söyleyin dedim ama yok her şey normal ama önlem olması için gönderiyorum dedi

Gecmis olsun hamilelikten dolayi galiba insan hep en kotusunu dusunuyor.insallah saglikla kucagina bebegini alirsin.en fazla sezeryan olursun bunda da kotu bisey yok zaten.yine de Allah hepimizin yardimciai olsun hepimize bebislerimizle ve ailemizle uzun mutlu omurler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…