amin canım çok sağol,valla iyi geldi sizinle konuşmak...Risk derken hemen en kötüyü düşünme
Kansız da olsan en fazla damardan kan verirler sana alırsın bebeğini sağ slaim kucağına merak etme
Ne hastalıklar var, Allah dermansız dert vermesin
Biliyorum senin durumunu da okumuştum,evet benziyor durumumuz....Ey allahım yaa üstelik ben iki doktora gidiyorum bir problem yaşamamak için,biri özel muaytnane,diğeri özel hastanede,özel hastanedeki gayet iyi bebeğiniz hatta gelişimi bir hafta önden dedi,diğeri de bunları dedi,ne yapacağımı bilemedim,ne düşüneceğimi bilemedim,nolur dua edin,canım çok sıkkın,gerçekten,bebeğime de bana da bişey olmasın
valla aynı durumdayım,allahtan o güzel gelişiyorAz kaldı bi de şu kansızlık için net bişey deselerdi hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun ama bu kadar yüklenme kendine bebeğin iyi mi iyi
Cidden bende aynı durumdayım ama bebek iyiyse en fazla bana kan bağlarlar ne olcak deyip şükrediyorum
1 günü daha atlatınca bebek büyüdü diye sveiniyorum
bi hafta önden olması neden canını bu kadar sıktı ??? benimkide 2 hafta önden gidiyor. ama zaman zaman olan bişeymiş belki şimdi düzene girmiştir p tesi doktora gidince öğrenicem.Biliyorum senin durumunu da okumuştum,evet benziyor durumumuz....Ey allahım yaa üstelik ben iki doktora gidiyorum bir problem yaşamamak için,biri özel muaytnane,diğeri özel hastanede,özel hastanedeki gayet iyi bebeğiniz hatta gelişimi bir hafta önden dedi,diğeri de bunları dedi,ne yapacağımı bilemedim,ne düşüneceğimi bilemedim,nolur dua edin,canım çok sıkkın,gerçekten,bebeğime de bana da bişey olmasın
Ben tv karşısında dinlenen kesimdenim
Ev işi nankör kardeş diye de züğürt tesellisi veririm kendi kendime
Uzanıp keyfime bakarIm tam battaniye havası zaten
Cuma yatıcam inşallah
Evde de 2 kişiyiz ne kadar dağılabilir ki, kış diye camlar da kapalı toz moz yok
aynen valla ben zaten damardan 3 kere kan aldım,2-3 tüp daha alırım en kötü yeterki sonumuz sağlıklı olsunda...Allah hepimize bol şifalar versin inşallah
Ama cidden büyük bi durum yok bence
Bana da tiroidin varmış her an düşük yaparsın çabuk şu tahlilleri yaptır diyen densiz doktorlar denk geldi, değil iki 4 doktora göründüm
Şükür ilaçla kontrol altına alındı
Şimdi de kansızlık çıktı, çare amaçlı iğne daha iyi dediler dneiyorum
Gerisi de Allah'a kalmış
Ama bebek iyi dendiği için sorun etmiyorum
Benim de risk durumum kanla ilgili annem eşim vs. kan verir en kötü ihtimalle sezeryan esnasında..
evet o yusyuvarlak yanak benim mink oğlum31+3tüm bende canım kilosu 1500 gr civarı dedi. Karın çapını ilk ölçtüğünde çok geri dedi benim yandan usgde gördüğüm 27 hafta gibi bişeydi. Ben çok mu geri falan panik yapınca bir daha ölçtü bu ölçüm daha net dedi yine de geri tabi 30 haftayla uyumlu çıktı. Bana raporunu yazayım çalışma artık dedi
Odanız çok uyumlu ve çok şık olmuş bayıldım güle güle kullansın küçük hanım
Ben orda yusyuvarlak bi yanak gördüm sanki doğru mu görüyorum
Off geçmiş olsun canım sıcak tut kendini rapor alsaydın keşke.
çekirge kırmızı pancar yiyormusun kansızlığa cok iyi geliyor.Ben tv karşısında dinlenen kesimdenim
Ev işi nankör kardeş diye de züğürt tesellisi veririm kendi kendime
Uzanıp keyfime bakarIm tam battaniye havası zaten
Cuma yatıcam inşallah
Evde de 2 kişiyiz ne kadar dağılabilir ki, kış diye camlar da kapalı toz moz yok
benim durumum önden gitmesi değilki benim bayılmalarım ve burun tıkanıklığımdan ötürü profösöre sevk etti ve senin için riskli durum dedi,bu korkuttu benibi hafta önden olması neden canını bu kadar sıktı ??? benimkide 2 hafta önden gidiyor. ama zaman zaman olan bişeymiş belki şimdi düzene girmiştir p tesi doktora gidince öğrenicem.
çekirge kırmızı pancar yiyormusun kansızlığa cok iyi geliyor.
kendini bu kadar hırpalama ama keşke şüphelendiğinde doktora sorsaydın açık olun deseydin içim içimi yer deseydin birdahaki görüştüğünde sor üstüne düş konunun mecbur söyliycek nekadar saklayabilri. doktordan olumsuz şeyler duymadan karartma kalbinivalla suratını görmeliydiniz hani bişiler görüyorda söyleyemiyor gibi,aklımdan neler geçiyor inanın bilemezsiniz,ağlamaktan helak oldum,allahım yarabbem yaaa...
Ben kış falan demiyorum balkonları yıkıyorum camların önünü silmezsem rahat edemem :)) Birde tv karşısında ilgimi çeken bişey yok belki de o yuzden dinlenemiyorum
ne güzel... bende işteyim çalışıyorum, 7ye kadar çalışıcam.Merhaba kızlr bugun tatil iş yok ev gezmesi yapıyorum bendee
zaten acaip derecede sıkıştırdım,hani gördüğünüz bişey varsa söyleyin dedim ama yok her şey normal ama önlem olması için gönderiyorum dedikendini bu kadar hırpalama ama keşke şüphelendiğinde doktora sorsaydın açık olun deseydin içim içimi yer deseydin birdahaki görüştüğünde sor üstüne düş konunun mecbur söyliycek nekadar saklayabilri. doktordan olumsuz şeyler duymadan karartma kalbini
pazarda var ben alıyorum arada..Hiç yemedim desem ?
Her yerde satılıyo mu
Ben tek turşuda yiyodum suyunda oluyo ya hani sveiyorum da
kar tatili vurdu bize ama senin çalışma saatin çokmuş yane güzel... bende işteyim çalışıyorum, 7ye kadar çalışıcam.
Gecmis olsun hamilelikten dolayi galiba insan hep en kotusunu dusunuyor.insallah saglikla kucagina bebegini alirsin.en fazla sezeryan olursun bunda da kotu bisey yok zaten.yine de Allah hepimizin yardimciai olsun hepimize bebislerimizle ve ailemizle uzun mutlu omurler nasip etsinBiliyorum senin durumunu da okumuştum,evet benziyor durumumuz....Ey allahım yaa üstelik ben iki doktora gidiyorum bir problem yaşamamak için,biri özel muaytnane,diğeri özel hastanede,özel hastanedeki gayet iyi bebeğiniz hatta gelişimi bir hafta önden dedi,diğeri de bunları dedi,ne yapacağımı bilemedim,ne düşüneceğimi bilemedim,nolur dua edin,canım çok sıkkın,gerçekten,bebeğime de bana da bişey olmasın
pazarda var ben alıyorum arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?