yıka cnm geç kuruyor zaten akşam yıka hafta sonuda ütülersinbi disney takımım var koyu onu ayrı yıkıcam da diğerleri hep krem ve beyaz bende yıkarım belkı aksam veya bu h ici
cokmu kirliki kaç senedir kullanıyosun. benim koltuklar silinebilir kumaş bi silince parlıyo yıkatırsam kötü olur kesinkimisi de sakın silme yıkat diyor
silmek mantıklı değil zaten kiri iyice içine gömüyor .ben silerdim sonra yıkamacı geldi yıkadı evde sanki kömür tozu gibi kir çıktı adam sildinizmi diye sordu.çok kirli değilse biraz daha bekle cnm
cokmu kirliki kaç senedir kullanıyosun. benim koltuklar silinebilir kumaş bi silince parlıyo yıkatırsam kötü olur kesin
Halı da uygun tutuyo zatenGeçen haftaki tatilde annemle kızkardeşim yanımdalardı, kapı pencere ne varsa temizleyip gittiler, temizlikçi tutucam dedim anneme ona vereceğin parayla bi ihtiyacını alırsın dedi sağolsun, koltuklarım leke tutmuyo o yönden şanslıyım bi halılar kaldı onuda halledersem evle ilgili bişeyim kalmayacak :)
Evet erken ama aklımda olacağına elimde olsun mantığı ile alıp koyuyorum lazım olanları. Hayırlısı ile bebişler gelince öngörülü olarak bazı ayrıntılar için fazla gezmeye vakit olacağını sanmıyorum onun için alıyorum denk geldilçecam rende için erken degıl mı :)
Benim montta bi kaç güne fire verir :)) kar yağdığından beri de karbotum var onu giyiniyorum bağcığını eşim bağlıyo ben bağlayamıyorum artık :)benim kapanıyo şuan da ama 15 güne patlar :)
eşimle denk gelmiyoruz sabahları mecburen ıkına ıkına giyiniyorum :)
Evet erken ama aklımda olacağına elimde olsun mantığı ile alıp koyuyorum lazım olanları. Hayırlısı ile bebişler gelince öngörülü olarak bazı ayrıntılar için fazla gezmeye vakit olacağını sanmıyorum onun için alıyorum denk geldilçe
Hepsini bi yerden almak mantıklı geldi.Daha önceden de baktığımda daha ucuzuna denk gelmeyince alıp geçtim bende tek kargo fiyatıylaindirime girmis guya ama normal fiyatları onlar zaten :)
Bebeğin odasına halı beğenemiyoruz bi türlü, güya onuda alıp birlikte verelim diyoruzda halıyı bi beğenebilsekHalı da uygun tutuyo zaten
Yalnız kış diye geç kuruyo bilgin olsun bir an önce ver yıkamaya
Benim montta bi kaç güne fire verir :)) kar yağdığından beri de karbotum var onu giyiniyorum bağcığını eşim bağlıyo ben bağlayamıyorum artık :)
Kızlar elimde şiş var ip var ne yapacagıma karar veremıyorum.
annem yelek hırka falan yapıyo
ben 2. battanıyeyı mı yapsam acaba sade bısey
:) :) olsun yapmış yaa benimkin de tık yookk..Eşim annesigile gittiğinde görmüş kaynanam yelek yapmış ama eşimin dediğine göre ilk okula giden bı cocuga olurmuş :)
Bebeğin odasına halı beğenemiyoruz bi türlü, güya onuda alıp birlikte verelim diyoruzda halıyı bi beğenebilsek
meltemm maşallah sana anacımm :)))
Kız MAŞALLAH lık bi şey yok evde boş boş oturcagıma yapıyom işte ama ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?