2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen haftaki tatilde annemle kızkardeşim yanımdalardı, kapı pencere ne varsa temizleyip gittiler, temizlikçi tutucam dedim anneme ona vereceğin parayla bi ihtiyacını alırsın dedi sağolsun, koltuklarım leke tutmuyo o yönden şanslıyım bi halılar kaldı onuda halledersem evle ilgili bişeyim kalmayacak :)

silmek mantıklı değil zaten kiri iyice içine gömüyor .ben silerdim sonra yıkamacı geldi yıkadı evde sanki kömür tozu gibi kir çıktı adam sildinizmi diye sordu.çok kirli değilse biraz daha bekle cnm

gelen giden mahvetti ocak sonuna doğru yıkatıp üzerlerini örtücem
açık renk mahvediyo beni..

cokmu kirliki kaç senedir kullanıyosun. benim koltuklar silinebilir kumaş bi silince parlıyo yıkatırsam kötü olur kesin

benim koltuklar süet gibi böyle bi farklı
sene değil canım bu ayın 17 sinde 8 aylık evli olucam
ama açık renk olduğu için kirlendi

Halı da uygun tutuyo zaten
Yalnız kış diye geç kuruyo bilgin olsun bir an önce ver yıkamaya

cam rende için erken degıl mı :)
Evet erken ama aklımda olacağına elimde olsun mantığı ile alıp koyuyorum lazım olanları. Hayırlısı ile bebişler gelince öngörülü olarak bazı ayrıntılar için fazla gezmeye vakit olacağını sanmıyorum onun için alıyorum denk geldilçe

benim kapanıyo şuan da ama 15 güne patlar :)
eşimle denk gelmiyoruz sabahları mecburen ıkına ıkına giyiniyorum :)
Benim montta bi kaç güne fire verir :)) kar yağdığından beri de karbotum var onu giyiniyorum bağcığını eşim bağlıyo ben bağlayamıyorum artık :)

İyi yapıyosun canım temkinli olmak iyidir..
Ben yetişemedigimden herhalde anca başlangıc şeylerını aldım

Kızlar elimde şiş var ip var ne yapacagıma karar veremıyorum.
annem yelek hırka falan yapıyo
ben 2. battanıyeyı mı yapsam acaba sade bısey

Eşim annesigile gittiğinde görmüş kaynanam yelek yapmış ama eşimin dediğine göre ilk okula giden bı cocuga olurmuş :)

Bebeğin odasına halı beğenemiyoruz bi türlü, güya onuda alıp birlikte verelim diyoruzda halıyı bi beğenebilsek

Bizde öyle yaptık bi kerede çıksın hepsi diye
Ben bebek halısı beğenemedim hem ince geldi ( benim ev soğuk ) hem de toz pembe ve beyazdı kız halısı
Çok açık olursa ( diğer halılaırm hep krem ) çabuk kirletir bi süre sonra bebek diye, normal bi halı aldım
Fikir olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…