Yok canım bende ayakta yapamıyorum oturduğum yerde dinlene dinlene 3. gün sonunda bitecek inşallah :))Ayakta sabit durunca belim cok agriyo benim
Utuyu annemlere yaptirtirim o yuZden
Dalan roxy nin makone icin olani da var ben ondan aldim
Egilmek hepimize mi yasak?
Ben bilmiodum onu, egilip duruyorum her dk!
Yalniz buzluktan bisey almaya dizlerimi kirip comelirsem o zaman cok zor kalkiyorum
yani veriyormu renkBu arada kızlar ben renk ayırıcı mendil kullandım, hastane çıkışları hep krem ufak tefek pembe desenler var denem amaçlı attım içine onda bile mendil renk toplamış bi şekilde çıktı
esyaların yeniyse silmeni tavsiye ederim yıkattıktan sonra eskisi gibi olmuyolar çünküannem yeni evlisin salon halını sileriz dedi..
koltukları yıkatıcam açık renk içim rahat etmez
peki evdemi yıkıyorlar koltukları bilen varmı..
bende ayakkabımı giyerken çok fena oluyorum
cnm benım kıyafetlerım hep acık renk ama bazılarının ustunde baskı var yıkamak ıstıyorum da o baskıları renk verırmı 30 drcde yıkıcam kısa programda ama yınede karısırlarmı bırbırlerıneslm kızlar...herkese kolay gelsin...zevkli hazırlıklar bunlar bebişlerimizi heycanla bekliyoruz.
bugün okullar tatil bizde evdeyiz kızımla ...
bende mutfak dolaplarının içini hallettim şükür kafama takılıp duruyordu kapaklarınıda izne çıkınca sileceğim.halılarımıda geçen c.tesi verdim yıkamaya .doğum belli oluncada temizlikçi alıcam bu evin camlarını normal zamanda zor siliyorum şimdi hayatta silemem.herşeyimizide yıkayıp hazırladım. birtek bebek arabası araba koltuğu ve küveti çıkarıp yıkıyacağım .
çantayıda 35 de hazırlarım .
Hediye gelen bi kaç tane renkli tulum vardı onlarda resmen mordu mendil, sıradan marka olsa kabul edicemde bilindik markalaryani veriyormu renk
kimisi de sakın silme yıkat diyoresyaların yeniyse silmeni tavsiye ederim yıkattıktan sonra eskisi gibi olmuyolar çünkü
Bilekten dize kadar fermuarli bi cizmem var obun altlarini esim cekio ustu brn cekistiriorm ztn patliycak yakinda, icinde sikisan pantolonun izleri cikiyo bacagimda harita gibi mahvediyo
Zaten montunun da 2-3 dugmesi acik salla kapatiyorum sefalet icindeyim
Hamilelere hava soguk montlari kapanmio die tatil yaptilar iki gundur diorum hatta esime
Sizin montlar full kapaniyo mu ya
Aslinda benim aklimda da aivi almak vardi gorunce aliverdim bol durulama yaparim artikBen Omo konsantre aldim hem ilk zamanlar bildigim kullandigim marka olsun hem de kalinti falan birakmmasin diye sivi aldim
ben yıkadım cnm renk falan vermedi hiç çok koyu olanlar renk veriyor zatencnm benım kıyafetlerım hep acık renk ama bazılarının ustunde baskı var yıkamak ıstıyorum da o baskıları renk verırmı 30 drcde yıkıcam kısa programda ama yınede karısırlarmı bırbırlerıne
canım sen de mi şükran hanıma gidiyorsun?pazartesi acaba yan tarafta selamlaştığım bayan siz misiniz diye düşündüm 9 15 randevusuydum
Bilekten dize kadar fermuarli bi cizmem var obun altlarini esim cekio ustu brn cekistiriorm ztn patliycak yakinda, icinde sikisan pantolonun izleri cikiyo bacagimda harita gibi mahvediyo
Hamilelere hava soguk montlari kapanmio die tatil yaptilar iki gundur diorum hatta esime
bi disney takımım var koyu onu ayrı yıkıcam da diğerleri hep krem ve beyaz bende yıkarım belkı aksam veya bu h iciben yıkadım cnm renk falan vermedi hiç çok koyu olanlar renk veriyor zaten
silmek mantıklı değil zaten kiri iyice içine gömüyor .ben silerdim sonra yıkamacı geldi yıkadı evde sanki kömür tozu gibi kir çıktı adam sildinizmi diye sordu.çok kirli değilse biraz daha bekle cnmkimisi de sakın silme yıkat diyor
bebeğin cantasına hastane cıkışı takım ve yedeklerini koydum ben. 0-3 ay 4 tane yulum aldım 2 si kadife 2si penye. o tulumlardan 1 tanesinide ekledim çantaya. hastane cıkışını battaniyesine bohça yaptım hemşirelere vermek için içinede 2 tane bez 1 alt açma koydum .emzik ve biberonda koydum . bebek bezini paketle götürürüm zaten .kalın battaniyesini koydum hastaneden ckarken kullanırım diye. ıslak havlu alıp koyucam ağız silme mendillerinden koydum.aklıma geldikçe ekliyorum nettende bakabilirsin gerç nette cok detaylı şeyler yazıyoselam kızlar hepinizekolay gelsin hummalı hazırlıklar içerisindeyiz hepimiz :) ben daha çok bişey almadım bi tane hastane çıkışı ve beğendiğim kıyafetler dışında.. peki bizlere bebekle ilgili ihtiyaçları ya da aldıklarınızı markasıyla ve sayısıyla birlikte liste yapabilecek olan var mı acabaa :) acil olanalar en azından mesela şu kadar hastaneçıkışı şu kadar çıtçıtlı badi 0-3 ay gibi kestiremiyorum hiçbişeyi. annemle kayınvalidem de uzaktalar daha soramıyorum.. bi hastane çıkış çantasında neler olur mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?