2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar ben renk ayırıcı mendil kullandım, hastane çıkışları hep krem ufak tefek pembe desenler var denem amaçlı attım içine onda bile mendil renk toplamış bi şekilde çıktı

slm kızlar...herkese kolay gelsin...zevkli hazırlıklar bunlar bebişlerimizi heycanla bekliyoruz.
bugün okullar tatil bizde evdeyiz kızımla ...
bende mutfak dolaplarının içini hallettim şükür kafama takılıp duruyordu kapaklarınıda izne çıkınca sileceğim.halılarımıda geçen c.tesi verdim yıkamaya .doğum belli oluncada temizlikçi alıcam bu evin camlarını normal zamanda zor siliyorum şimdi hayatta silemem.herşeyimizide yıkayıp hazırladım. birtek bebek arabası araba koltuğu ve küveti çıkarıp yıkıyacağım .
çantayıda 35 de hazırlarım .

bende ayakkabımı giyerken çok fena oluyorum

Bilekten dize kadar fermuarli bi cizmem var obun altlarini esim cekio ustu brn cekistiriorm ztn patliycak yakinda, icinde sikisan pantolonun izleri cikiyo bacagimda harita gibi mahvediyo

Zaten montunun da 2-3 dugmesi acik salla kapatiyorum sefalet icindeyim

Hamilelere hava soguk montlari kapanmio die tatil yaptilar iki gundur diorum hatta esime

Sizin montlar full kapaniyo mu ya

cnm benım kıyafetlerım hep acık renk ama bazılarının ustunde baskı var yıkamak ıstıyorum da o baskıları renk verırmı 30 drcde yıkıcam kısa programda ama yınede karısırlarmı bırbırlerıne

Benim hiçbi kıyafetim olmuyo iç dış.
2 sene once aldıgım kışlık bi montum vardı o zaman da bol gelıyodu bana ıcıne yunlu bı şey gıyersem rahat olsun dıye buyuk almıştım.
şimdi onu giyiyorum ama 2 dugmesı acık :)

ben baya aceleci davranmışım sanırım bi kaç hafta önce çantamı hazırladım köşede bekliyo :) bende dolabımın bi kısmını bebeğe ayırıcam fakat raf yaptırmamız lazım onu yaptırmadık henüz bi o kaldı onun dışında herşeyi hallettik çok şükür, bi lohusa tacı terliği kaldı onuda hep unutuyorum nette 30 40tl fln çok pahalı geldi izne ayrılınca kendim alığ süslerim bi beyaz terliği unutmazsam tabi

ben yıkadım cnm renk falan vermedi hiç çok koyu olanlar renk veriyor zaten

canım sen de mi şükran hanıma gidiyorsun?pazartesi acaba yan tarafta selamlaştığım bayan siz misiniz diye düşündüm 9 15 randevusuydum

Ben değilimdir canım benimki 14.15 randevusuydu ama 15.00 gibi girdim gittiğimde doğumdaydı doktor.

Annemin montunu giyiyorum ben

benim kapanıyo şuan da ama 15 güne patlar :)
eşimle denk gelmiyoruz sabahları mecburen ıkına ıkına giyiniyorum :)

kimisi de sakın silme yıkat diyor
silmek mantıklı değil zaten kiri iyice içine gömüyor .ben silerdim sonra yıkamacı geldi yıkadı evde sanki kömür tozu gibi kir çıktı adam sildinizmi diye sordu.çok kirli değilse biraz daha bekle cnm

bebeğin cantasına hastane cıkışı takım ve yedeklerini koydum ben. 0-3 ay 4 tane yulum aldım 2 si kadife 2si penye. o tulumlardan 1 tanesinide ekledim çantaya. hastane cıkışını battaniyesine bohça yaptım hemşirelere vermek için içinede 2 tane bez 1 alt açma koydum .emzik ve biberonda koydum . bebek bezini paketle götürürüm zaten .kalın battaniyesini koydum hastaneden ckarken kullanırım diye. ıslak havlu alıp koyucam ağız silme mendillerinden koydum.aklıma geldikçe ekliyorum nettende bakabilirsin gerç nette cok detaylı şeyler yazıyo
kendi çantamada 2 adet pijama hırka şal.ped. emzirme atleti ve sütyeni.iç çamaşırı lahusa külodu. kağıt havlu . ıslak havlu. terlik çorap. tabak çatal :) koydum daha eklencekler evin bi köşesinde biriktiriyorum çantyakoymak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…