:) :) olsun yapmış yaa benimkin de tık yookk..
O kadar çok ayrıntı var ki canım inan düşünürsem uykularım kaçıyor bi stres basıyor.Elimde liste var hani şu deneyimli annişlerin verdiği :) O an ne denk geldiyse sıralamaya bakmıyorum denk gelişine beğenmişsemde alıyorum listemden çıkarıyorum.Ama maalesef eksikler bitmiyor.İyi yapıyosun canım temkinli olmak iyidir..
Ben yetişemedigimden herhalde anca başlangıc şeylerını aldım
walla helalin var :)
bence battaniye başla çok hevesim var ama yapamıyorumm
neler aldın cnm bebıs gule gule kullansınHepsini bi yerden almak mantıklı geldi.Daha önceden de baktığımda daha ucuzuna denk gelmeyince alıp geçtim bende tek kargo fiyatıyla
Gizliden yapıyo olabilir :)
sanmam evlenirken bana çöp almamış geçtim güle güle oturun bile demeyen kadın
torunu içinde yapmamıştır
oğlunu aldım ya elinden hiçbişey mutlu etmiyor onu..
Sade krem bi battaniye yapayım bu sefer diyorum butun kıyafetlerıyle uyumlu olur
Nasıl hiç bi şey almadı?
ayıp yahu hiç mi gelenek bilmiyor bu kadın
Ne tatli :)Bende gec girdim biraz cikuncada rapirumu bekliyordum baya bi sure ordaydim yani , benimki uyuyordu bu sefer ama yuzu donuktu bize parmagini emiyordu :)
Siyah kut saçlı gozluklu sen miydin? Cok kalabalikti. Ama dedigim bayan baya beklediBende gec girdim biraz cikuncada rapirumu bekliyordum baya bi sure ordaydim yani , benimki uyuyordu bu sefer ama yuzu donuktu bize parmagini emiyordu :)
takı bilezik dışında bişey almadı canım ev ile ilgili
herşeyi eşimle ikimiz yaptıkk
Kız MAŞALLAH lık bi şey yok evde boş boş oturcagıma yapıyom işte ama ne yapsam bilemedim
bilezik almış allahtan benimki onu bile almadı. bi çay kaşığı hayrı yok :)takı bilezik dışında bişey almadı canım ev ile ilgili
herşeyi eşimle ikimiz yaptıkk
utamıyorum şu an ben sünger aldım :)BEN Bİ LİF BAŞLADIM DAHA BİTMEDİ PUHAHA
HEMDE BİİZM Kİ KADAR DEĞİL BEBEK LİFİ
Bebek için ayarladığımız odanın perdesi pembe mor renklerinde kelebek desenli bizde kelebek desenli olsun istiyoruz çeşit bol olunca da karar vermek zor oluyo eşim en son bunu beğendi ama bana ince gibi geldiBizde öyle yaptık bi kerede çıksın hepsi diye
Ben bebek halısı beğenemedim hem ince geldi ( benim ev soğuk ) hem de toz pembe ve beyazdı kız halısı
Çok açık olursa ( diğer halılaırm hep krem ) çabuk kirletir bi süre sonra bebek diye, normal bi halı aldım
Fikir olur belki
Eki Görüntüle 1365242
ördüğün battaniyenın fotosunu atarmsnKız MAŞALLAH lık bi şey yok evde boş boş oturcagıma yapıyom işte ama ne yapsam bilemedim
Onları kendi yaptı sayıyordur oglumun parası benım param hesabı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?