2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapıyosun canım temkinli olmak iyidir..
Ben yetişemedigimden herhalde anca başlangıc şeylerını aldım
O kadar çok ayrıntı var ki canım inan düşünürsem uykularım kaçıyor bi stres basıyor.Elimde liste var hani şu deneyimli annişlerin verdiği :) O an ne denk geldiyse sıralamaya bakmıyorum denk gelişine beğenmişsemde alıyorum listemden çıkarıyorum.Ama maalesef eksikler bitmiyor.

sanmam evlenirken bana çöp almamış geçtim güle güle oturun bile demeyen kadın
torunu içinde yapmamıştır
oğlunu aldım ya elinden hiçbişey mutlu etmiyor onu..

Nasıl hiç bi şey almadı?
ayıp yahu hiç mi gelenek bilmiyor bu kadın

Bende gec girdim biraz cikuncada rapirumu bekliyordum baya bi sure ordaydim yani , benimki uyuyordu bu sefer ama yuzu donuktu bize parmagini emiyordu :)
Siyah kut saçlı gozluklu sen miydin? Cok kalabalikti. Ama dedigim bayan baya bekledi

Kizlar eğitimde lanolinli gogus kremi onermediler. Cunku kokusu agirmis. Bebeklerin emmek istememesine neden olabiliyormus. Bir de ne kullanirsaniz kullanin silin dediler. Bu arada notlarimi temize geciyorum. Tabi daha bitmedi egitim. Isteyenlere mail adreslerinizi gonderirseniz taratip ya da resim cekip gonderirim. Ama ancak 1-2 hafta sonra. Okullarin kapandığı son hafta musait olurum.

Bebek için ayarladığımız odanın perdesi pembe mor renklerinde kelebek desenli bizde kelebek desenli olsun istiyoruz çeşit bol olunca da karar vermek zor oluyo eşim en son bunu beğendi ama bana ince gibi geldi
http://www.unnado.com/sweet-butterfly-oymali-pembe-100x160-cm/confetti-hali

Hatta yeğenime ( ablamın oğlu ) deidler ki o Çekirge teyzenin elişi
Çocuk şok oldu inanmadı
Dedim niye inanmıyosun teyze dediğin örgü örmez mi şimdi sıfatıma uydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…