2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benım annem burda olsa herşeyime koşardı ben de hayır demezdım.
annemiz destek olmıcak da kim olacak?
ah ah keşke aynı şehirde olsaydık ben onun yardımına koşardım o benım..

acaba diyorum bu akşam bebeğin kıyafetlerini mi yıkasam :) herkes yıkıyor bende istiyorum :)

Esim gardrobu silsin ben de yikamak istiyorum da gardrobun icine kapito e ortu yaptircak annem direkt koymayalim diye, onu da bekliycem

Gardrobu neyle silcez en zararsiz?

Bi de renkli bebek askilari nerden bulurum acaba

öyleyse hiç söyleme tabi ya da eşine söyle onlardan istemiyorum bi kadın çağıralım diye.
camlara uzanma ya da eşin silsin olduğu kadar artık senden ve zeynepten önemli değil biz yorulunca onlarda yoruluyor ne de olsa yazık kuzuna
Cekirgee gibi sende önlerini Falan sil yeter ya da perdeleri yıkayıp.

selam kızlar hepinizekolay gelsin hummalı hazırlıklar içerisindeyiz hepimiz :) ben daha çok bişey almadım bi tane hastane çıkışı ve beğendiğim kıyafetler dışında.. peki bizlere bebekle ilgili ihtiyaçları ya da aldıklarınızı markasıyla ve sayısıyla birlikte liste yapabilecek olan var mı acabaa :) acil olanalar en azından mesela şu kadar hastaneçıkışı şu kadar çıtçıtlı badi 0-3 ay gibi kestiremiyorum hiçbişeyi. annemle kayınvalidem de uzaktalar daha soramıyorum.. bi hastane çıkış çantasında neler olur mesela ?

Valla benım annem burda olsa herşeyime koşardı ben de hayır demezdım.
annemiz destek olmıcak da kim olacak?
ah ah keşke aynı şehirde olsaydık ben onun yardımına koşardım o benım..

Bneim annem yakın ama babam esnaf ve annem de ona yardım ediyor
2 ablamda yakın oturuyor ama onlar da çocuklarla uğraşıyor
Bende çalışıyorum
Öyle ben onlara onlar bana pek koşamaz diye, madem ben çalışıyorum eşimde ev işine yardım etsin istedim
Pişmanda değilim ama geçen yıl taşındık
Taşınırken temizliği annem ve ablamlar yaptı sağ olsun, yemeği de kayınvalidem
Ben zaten koşturmaktan 3 kilo vemriştim hem iş hem eski ev hem yeni ev arası

Esim gardrobu silsin ben de yikamak istiyorum da gardrobun icine kapito e ortu yaptircak annem direkt koymayalim diye, onu da bekliycem

Gardrobu neyle silcez en zararsiz?

Bi de renkli bebek askilari nerden bulurum acaba
süslü olanlar artık bi mılyoncularda bıle var ben hello babyden 6 lı almıstım pembe ama düz olanlardan annemlerın orda bebek maazası kapanıomus ordan almıs bır suru tek renk askılar onları yıkıcak getırcek dolabı dusunmedım ya o kadar da degıl artık :)

ben de alayım da yıkayayım artık camasırlarını
Ben dolap almadim kendi dolabimdan bi goz bosaltcam o yuzden acele etmiyorum yikamak icin ama burayi okuyunca bazen panik oluyorum acaba yikasam mi erken falan gelir diye.Gerci erken gelen bebecikler kiyafet giyemiyorlar

evim 5. kat cam silme fobim var
kızkardeşlerim mutfak dolapları halılar perdeler banyo
komple temizliycekler sağolsunlar
sende dikkat et hem ağırlaştık hemde eğilmek yasak malum..

Egilmek hepimize mi yasak?

Ben bilmiodum onu, egilip duruyorum her dk!

Yalniz buzluktan bisey almaya dizlerimi kirip comelirsem o zaman cok zor kalkiyorum

Ben dolap almadim kendi dolabimdan bi goz bosaltcam o yuzden acele etmiyorum yikamak icin ama burayi okuyunca bazen panik oluyorum acaba yikasam mi erken falan gelir diye.Gerci erken gelen bebecikler kiyafet giyemiyorlar

Ay ALLAH korusun zamanında gelsin hepsi:)
Hazırlıklı olmaktan kimseye zarar gelmez temiz temiz durur en azından her şey.

Hafta sonu yıkadım 2 gündür de ütülüyorum bugünde az bişeyim kaldı onuda yaparsam sırf yerleştirme kalacak, küçük küçük bayaa uğraştırıyo yaa:)

Ayakta sabit durunca belim cok agriyo benim
Utuyu annemlere yaptirtirim o yuZden

bi de gardrop için ozel temizleyici mi alcaz
ay ALLAHım sana geliyorum

ben daha dolabın ıcıne sepet/kutu tarzı bi şey alıcam örtü alıcam askı almıştım çok şükür
odama halı almak ıstıyorum ama benımkı yanaşmıyor ikna edebilirsem onu da alcam

Yarim gunluk de olsa bi yardimci tuysaydin camlara, cok ugrasmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…