Doğru diyosun benimde evim büyük ama 2+1 oda yapmıcam çok odalı ev avantajlı olur,Allah kolaylık versin canm.istedigi icin cunku dier evim kucuktu o yuzden bebekte geliyo ya iyi oldu boyle ama cokk yorucu
Dalan roxy nin makone icin olani da var ben ondan aldimBu granül deterjan makine için demi?
geçen dalan roxy elde yıkama deterjanı gordum bebekler ıcın onu kullanmıcaz demı ?
ben de alayım da yıkayayım artık camasırlarınıDalan roxy nin makone icin olani da var ben ondan aldim
acaba diyorum bu akşam bebeğin kıyafetlerini mi yıkasam :) herkes yıkıyor bende istiyorum :)
öyleyse hiç söyleme tabi ya da eşine söyle onlardan istemiyorum bi kadın çağıralım diye.Yavrum onlar var da ben asla istemem. bi bardak su verseler omur boyu konusurlar onlar..
Eşime dedim son zamanda temizlik yapcam o zaman bi kadın cagıralım camları falan sılsın evı temızlesın yok dedı kadın cagırcagıma kardeslerıme soylerım dedı. e onu da ben ıstemıyorum. mecbur kendım yapcam
eşim sagolsun ben otursam butun evı temızler gocunmaz ama işte cam siler mi bilmiyorum :)
hem beceremez deo yuzden kendım yapıcam :)
Valla benım annem burda olsa herşeyime koşardı ben de hayır demezdım.
annemiz destek olmıcak da kim olacak?
ah ah keşke aynı şehirde olsaydık ben onun yardımına koşardım o benım..
süslü olanlar artık bi mılyoncularda bıle var ben hello babyden 6 lı almıstım pembe ama düz olanlardan annemlerın orda bebek maazası kapanıomus ordan almıs bır suru tek renk askılar onları yıkıcak getırcek dolabı dusunmedım ya o kadar da degıl artık :)Esim gardrobu silsin ben de yikamak istiyorum da gardrobun icine kapito e ortu yaptircak annem direkt koymayalim diye, onu da bekliycem
Gardrobu neyle silcez en zararsiz?
Bi de renkli bebek askilari nerden bulurum acaba
Ben dolap almadim kendi dolabimdan bi goz bosaltcam o yuzden acele etmiyorum yikamak icin ama burayi okuyunca bazen panik oluyorum acaba yikasam mi erken falan gelir diye.Gerci erken gelen bebecikler kiyafet giyemiyorlarben de alayım da yıkayayım artık camasırlarını
sirkeli su diye okumuştumEsim gardrobu silsin ben de yikamak istiyorum da gardrobun icine kapito e ortu yaptircak annem direkt koymayalim diye, onu da bekliycem
Gardrobu neyle silcez en zararsiz?
evim 5. kat cam silme fobim var
kızkardeşlerim mutfak dolapları halılar perdeler banyo
komple temizliycekler sağolsunlar
sende dikkat et hem ağırlaştık hemde eğilmek yasak malum..
Ben dolap almadim kendi dolabimdan bi goz bosaltcam o yuzden acele etmiyorum yikamak icin ama burayi okuyunca bazen panik oluyorum acaba yikasam mi erken falan gelir diye.Gerci erken gelen bebecikler kiyafet giyemiyorlar
yazdığım yarım kalmış belden destekli hamile korseleri varya hani hamileyken takılan benim kasık ve bel ağrım oluyo acaba iyi gelirmii doktoruma sorucam p tesi . kullanan varmı bunlardannormal dogumda da korse takılıyormu
Hafta sonu yıkadım 2 gündür de ütülüyorum bugünde az bişeyim kaldı onuda yaparsam sırf yerleştirme kalacak, küçük küçük bayaa uğraştırıyo yaa:)
hiç bilmiyorum ki cnmyazdığım yarım kalmış belden destekli hamile korseleri varya hani hamileyken takılan benim kasık ve bel ağrım oluyo acaba iyi gelirmii doktoruma sorucam p tesi . kullanan varmı bunlardan
Benim annem de yakın kayınvalidem de
İlk zamanlar annemler hep gelelim temziliğe sne çalışıyosun dediler, kabul etmedim
Ondan mı bilmem şimdi de kimse sallamadı
Eşimle beraber yaptık şimdiye kadar hep, cam hariç herşeye yardım eder cam racona ters
Bende hamileyim kimseye de gelin camımı silin diyebilecek bi tip değilim alabildiğimce mermeri cmaı aldım ama dışa pek uzanmadım, cam bendne ve kızımdna önemli değil
Perdeleri yıkadım eşim astı
Halılar yıkamadayken evi sildik süpürdük
Koltuklar yıkandı
Mutfak dolaplarını ara ara sildim hep
Benim temizlik işi tamam, en son bi kez daha siler süpürürüz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?