- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Hahhaha çok güldüm meltem ya benimki de oruyor eli cok güzel masallah ceyiz icin orduklerinden biloyorum ama bende bekliyorum kiz kocaya gidene kadar giyer artik öyle örer gibi geliyor :)Eşim annesigile gittiğinde görmüş kaynanam yelek yapmış ama eşimin dediğine göre ilk okula giden bı cocuga olurmuş :)
Ayva çekirdeği Yağı yapiyorlarmis yagini nasil cikartiyorlar bilmiyorum amaBebeğin ağzına aldıgı bı seye krem surmek bana basından berı şüpheli geliyordu ya başka bi yolu yok mu bunun
hazır satılmıyo mudur ki oAyva çekirdeği Yağı yapiyorlarmis yagini nasil cikartiyorlar bilmiyorum ama
Sebamedin yüz için kremi var ondan aldın mıüzerinde de oyle yazıyor.. ya bıde aklıma bısı takıldı sımdı benım
ben dun sebamed aldım dedım ya sabun sampuan yag ve pısık kremı aldım en cok bunlarr kullanılıyor dendı aldım.. neyse ya cocugun suratına bır sey surmucez dıımı nemlendırıcı gibi ??
Bazi aktarlarda varmis kendileri yapiyorlarmis olmazsa fiyat soracagim ben bi.kac aktara Ondan alirim ilk etapta olmazsa kremden alirim artıkhazır satılmıyo mudur ki o
yok almadım acıkcası aklıma gelmedi kız da bir sey demedı en cok bunlar kullanılıyor dedı onları verdı arkadasım soylemıstı ama ben unuttum o anSebamedin yüz için kremi var ondan aldın mı
Hahhaha çok güldüm meltem ya benimki de oruyor eli cok güzel masallah ceyiz icin orduklerinden biloyorum ama bende bekliyorum kiz kocaya gidene kadar giyer artik öyle örer gibi geliyor :)
Bu arada masallahin var gerçekten krem cok güzel ve sade onu ör bencede bi sürü oldu bizim battaniye yoksa yapcam bende
Sabahtan kapanıyo işe giderken, işten dönüşte zorlanıyor. Bende panço aldım üzerine geçiricem artıkBilekten dize kadar fermuarli bi cizmem var obun altlarini esim cekio ustu brn cekistiriorm ztn patliycak yakinda, icinde sikisan pantolonun izleri cikiyo bacagimda harita gibi mahvediyo
Zaten montunun da 2-3 dugmesi acik salla kapatiyorum sefalet icindeyim
Hamilelere hava soguk montlari kapanmio die tatil yaptilar iki gundur diorum hatta esime
Sizin montlar full kapaniyo mu ya
Bana da arkadaşım tavsiye etti, özellikle gelip birileri öptükçe sinir oldum bişey de diyemedim o kremi devamlı kullandım dedi, şuan trenyolda varyok almadım acıkcası aklıma gelmedi kız da bir sey demedı en cok bunlar kullanılıyor dedı onları verdı arkadasım soylemıstı ama ben unuttum o an
Yarında tatil oleyyyyy
Canim yedigin ayva cekirdeklerini atma cikar koy bir kenara. Dikkatli bakarsaniz ayvadan cekirdekleri cikartirken jole kivaminda birsey goreceksin. 3-4 ayva cekirdegini geceden cay tabagina koy.ustune birazcik su koy.sabaha jole kivamina gelecek.iste onu goguslerine sureceksiniz.bnm ilk kizimdan kalan cekirdeklerim var.yine surucem.ayrica yuzune suren bir kadin var.gencliginden beri surermis ve cildi bebek gibi.Ayva çekirdeği Yağı yapiyorlarmis yagini nasil cikartiyorlar bilmiyorum ama
Allahım ne kadr da pahalıBana da arkadaşım tavsiye etti, özellikle gelip birileri öptükçe sinir oldum bişey de diyemedim o kremi devamlı kullandım dedi, şuan trenyolda var
http://m.trendyol.com/sebamed-baby-yuz-kremi-50-ml-4103040166333/UrunDetay/30141/8754376/
Besik cok tatlı dolabida çok uyguna almissiniz guzel canim gule gule kullanin inşallah.Kızlar idareten su gardrobu aldik toptan fiyatina 250 tlye... Sol kapakli kisma bir raf daha koydurmak istiyorum askiligin altina...
Besigi de arkadasim verdi, 6 aya kadar bunu kullanirim sonrasinda Park yatak kullanicam babama aldiriyorum onu da....
Besik bizim yatak odasinda oacak da dolap camasir odadinda kalacak odaya benzesin biraz diye bi hali da uydururum belki...
Yetişir canım stres yapma ben daha hafta sonu yıkadım akşamdan akşama da ütüsünü yapıyorum :) sen bide izinli olacaksan hayli hayli yetişirAy stres girdim daha temizlik var bebeğin eşyaları var yıkanacak, daha alınacak eksiklikler var. 32. Haftada izine ayrılınca yaparım diyordum şimdi sanki yetişmeyecek diye stres oldum
Sen böyle bişeyler örüyonya kaynanan laf etmiyo mu böyle olmaz söyle olur diye :) kesin durmuyordurGizliden yapıyo olabilir :)
Benim ki daha beter
Anneme demiş ki sen yelek filan örüyomuşsun oğlum söyledi, gelirken getirsen bakardım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?