2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim annesigile gittiğinde görmüş kaynanam yelek yapmış ama eşimin dediğine göre ilk okula giden bı cocuga olurmuş :)
Hahhaha çok güldüm meltem ya benimki de oruyor eli cok güzel masallah ceyiz icin orduklerinden biloyorum ama bende bekliyorum kiz kocaya gidene kadar giyer artik öyle örer gibi geliyor :)
Bu arada masallahin var gerçekten krem cok güzel ve sade onu ör bencede bi sürü oldu bizim battaniye yoksa yapcam bende

Sebamedin yüz için kremi var ondan aldın mı

Benim ki daha beter
Anneme demiş ki sen yelek filan örüyomuşsun oğlum söyledi, gelirken getirsen bakardım bari :)

Kızlar idareten su gardrobu aldik toptan fiyatina 250 tlye... Sol kapakli kisma bir raf daha koydurmak istiyorum askiligin altina...

Besigi de arkadasim verdi, 6 aya kadar bunu kullanirim sonrasinda Park yatak kullanicam babama aldiriyorum onu da....

Besik bizim yatak odasinda oacak da dolap camasir odadinda kalacak odaya benzesin biraz diye bi hali da uydururum belki...

Eklentiler

• image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 68
Sabahtan kapanıyo işe giderken, işten dönüşte zorlanıyor. Bende panço aldım üzerine geçiricem artık

Ay stres girdim daha temizlik var bebeğin eşyaları var yıkanacak, daha alınacak eksiklikler var. 32. Haftada izine ayrılınca yaparım diyordum şimdi sanki yetişmeyecek diye stres oldum

Ayva çekirdeği Yağı yapiyorlarmis yagini nasil cikartiyorlar bilmiyorum ama
Canim yedigin ayva cekirdeklerini atma cikar koy bir kenara. Dikkatli bakarsaniz ayvadan cekirdekleri cikartirken jole kivaminda birsey goreceksin. 3-4 ayva cekirdegini geceden cay tabagina koy.ustune birazcik su koy.sabaha jole kivamina gelecek.iste onu goguslerine sureceksiniz.bnm ilk kizimdan kalan cekirdeklerim var.yine surucem.ayrica yuzune suren bir kadin var.gencliginden beri surermis ve cildi bebek gibi.

Besik cok tatlı dolabida çok uyguna almissiniz guzel canim gule gule kullanin inşallah.
bu arada benim montlarda olmuyor önden pencere gibi açılıyor iki düğme takiyorum

Ay stres girdim daha temizlik var bebeğin eşyaları var yıkanacak, daha alınacak eksiklikler var. 32. Haftada izine ayrılınca yaparım diyordum şimdi sanki yetişmeyecek diye stres oldum
Yetişir canım stres yapma ben daha hafta sonu yıkadım akşamdan akşama da ütüsünü yapıyorum :) sen bide izinli olacaksan hayli hayli yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…