2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen böyle bişeyler örüyonya kaynanan laf etmiyo mu böyle olmaz söyle olur diye :) kesin durmuyordur

Demez mi :)
En bombası da yaptıgım çilekli battaniye için " bunun çileklerini neden mavi yapmadın biz erkek bebek bekliyoruz" oldu :)

eleştirecek bi şey bulamayınca alternatif fikirler üretti kadıncagız :)

Hiç bilmiyodum alıp deniycem
benım kıyafetlerın yarısı annemde o yıkayıp utulucek getırcek beyaz sabunla yıkıcak o rendeleyecek makıneye atıcak ben deterjan almıstım zaten
bildiğimiz kalıp sabun mu merak ettim

Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...

gozunaydın cnm hadı gecmıs olsun

Teşekkür ederiz canım o yara olmasini onluyor mu onuda silmek gerekmez hem dimi.bide taze taze mi yapmak gerekiyor.yapsak cok cok bi krem kutusuna doldursak olmazmi

Cesurarya oh geçmiş olsun çok şükür
Darısı bizleirn başına
Bende kan duasına çıkmayı düşünüyorum napim

Ay stres girdim daha temizlik var bebeğin eşyaları var yıkanacak, daha alınacak eksiklikler var. 32. Haftada izine ayrılınca yaparım diyordum şimdi sanki yetişmeyecek diye stres oldum
herşeyi bayanlar yapıyo yaaa halimize bakın yok çanta hazırla yok ev temizle yok bebeği doğur erkek olmak varmış

Nasıl bir park yatak aldıracaksın .. Bizimkini de babam alacak de beğen alırız diyorlar .. Onlar başka Şehirde işte bende model Aklımda olsun bu dan olsun dicem .. Kraft calipso ile Sunny baby nin Carmelo gibi markası var bunlar arası da kaldım ..

Canim cok cok gecmis olsun gozun aydin bi daha aglama inşallah son olsun goz yaslarin Allah bütün sıkıntısı olanlara senin gibi guzel haber almayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…