İnşallah yetişecek daha beşik falan halletmedik. Çok işim var çoookkkkYetişir canım stres yapma ben daha hafta sonu yıkadım akşamdan akşama da ütüsünü yapıyorum :) sen bide izinli olacaksan hayli hayli yetişir
Bu yine uygun ben bi kaç mağazada 35 tlnin altında görmedimAllahım ne kadr da pahalı
Sen böyle bişeyler örüyonya kaynanan laf etmiyo mu böyle olmaz söyle olur diye :) kesin durmuyordur
Hiç bilmiyodum alıp deniycemBen pancarın kabuklarını soyup haslıyorum sonra sarımsağı dövüp limon yağ birazda suyundan koyuyorum harika oluyor. Salata gibi tüketiyoruz. Ama bu işlemleri haslandıktan hemen sonra yapıyorum ozaman icine daha güzel çekiyor. Tavsiye ederim hem güzel hem faydalı
bildiğimiz kalıp sabun mu merak ettimbenım kıyafetlerın yarısı annemde o yıkayıp utulucek getırcek beyaz sabunla yıkıcak o rendeleyecek makıneye atıcak ben deterjan almıstım zaten
evet cnm beyaz sabun rendeleyıp deterjan kısmına koyucakmıs oyle yıkıcam dedı .Hiç bilmiyodum alıp deniycem
bildiğimiz kalıp sabun mu merak ettim
gozunaydın cnm hadı gecmıs olsunKızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
Seninki tuhaf canim yapici diil anca bakıcı
Cok güzel.Şu model sade ve şık geldi bana ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1365272
Canim yedigin ayva cekirdeklerini atma cikar koy bir kenara. Dikkatli bakarsaniz ayvadan cekirdekleri cikartirken jole kivaminda birsey goreceksin. 3-4 ayva cekirdegini geceden cay tabagina koy.ustune birazcik su koy.sabaha jole kivamina gelecek.iste onu goguslerine sureceksiniz.bnm ilk kizimdan kalan cekirdeklerim var.yine surucem.ayrica yuzune suren bir kadin var.gencliginden beri surermis ve cildi bebek gibi.
herşeyi bayanlar yapıyo yaaa halimize bakın yok çanta hazırla yok ev temizle yok bebeği doğur erkek olmak varmışAy stres girdim daha temizlik var bebeğin eşyaları var yıkanacak, daha alınacak eksiklikler var. 32. Haftada izine ayrılınca yaparım diyordum şimdi sanki yetişmeyecek diye stres oldum
Hakkat çok uygun ama işte siteyi bende ilkkez duydumhttps://www.yuppigo.com/Hangars/Han...ective-Facial-Cream-50-ml-Koruyucu-Yuz-Kremi- su sıtede cok uygun guvenılırmıdır acaba
Nasıl bir park yatak aldıracaksın .. Bizimkini de babam alacak de beğen alırız diyorlar .. Onlar başka Şehirde işte bende model Aklımda olsun bu dan olsun dicem .. Kraft calipso ile Sunny baby nin Carmelo gibi markası var bunlar arası da kaldım ..Kızlar idareten su gardrobu aldik toptan fiyatina 250 tlye... Sol kapakli kisma bir raf daha koydurmak istiyorum askiligin altina...
Besigi de arkadasim verdi, 6 aya kadar bunu kullanirim sonrasinda Park yatak kullanicam babama aldiriyorum onu da....
Besik bizim yatak odasinda oacak da dolap camasir odadinda kalacak odaya benzesin biraz diye bi hali da uydururum belki...
bende aldım bu kremden ama öpülmesiyle ne alakası varki anlamadmBana da arkadaşım tavsiye etti, özellikle gelip birileri öptükçe sinir oldum bişey de diyemedim o kremi devamlı kullandım dedi, şuan trenyolda var
http://m.trendyol.com/sebamed-baby-yuz-kremi-50-ml-4103040166333/UrunDetay/30141/8754376/
bi bakiyim olmaz sa onumuzdeki ay da onu alırım tam da sevınıyordum bıttı hazırlık dıe :)Hakkat çok uygun ama işte siteyi bende ilkkez duydum
Canim cok cok gecmis olsun gozun aydin bi daha aglama inşallah son olsun goz yaslarin Allah bütün sıkıntısı olanlara senin gibi guzel haber almayi nasip etsin :)Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
KALIPSOO :)Nasıl bir park yatak aldıracaksın .. Bizimkini de babam alacak de beğen alırız diyorlar .. Onlar başka Şehirde işte bende model Aklımda olsun bu dan olsun dicem .. Kraft calipso ile Sunny baby nin Carmelo gibi markası var bunlar arası da kaldım ..
kaça aldın canımbende aldım bu kremden ama öpülmesiyle ne alakası varki anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?