Teşekkür ederiz canım o yara olmasini onluyor mu onuda silmek gerekmez hem dimi.bide taze taze mi yapmak gerekiyor.yapsak cok cok bi krem kutusuna doldursak olmazmi
Peki tenteli mi güzel olur park yatak cibinlik ki mi :)) kalipso tenteli sanırım ..KALIPSOO :)
fiyatını bilmiyorum ya eşim almış bütün sebamedin ürünlerinden toplu almışkaça aldın canım
Hayır hayır düzeliceksin stres yapma.o iğneler çok işe yarıyo hemen toparlıyo insan...Cesurarya oh geçmiş olsun çok şükür
Darısı bizleirn başına
Bende kan duasına çıkmayı düşünüyorum napim
hiç duymamıştım :)evet cnm beyaz sabun rendeleyıp deterjan kısmına koyucakmıs oyle yıkıcam dedı .
vlla cibinliği varmış ben görmedim. tenteli olanlara baktım pek hoşuma gitmedi açıkçasıPeki tenteli mi güzel olur park yatak cibinlik ki mi :)) kalipso tenteli sanırım ..
Ciltleri hassas oluyorya yara yada tahriş etmemesi için sanırımbende aldım bu kremden ama öpülmesiyle ne alakası varki anlamadm
Canım gözün aydın çok geçmiş olsun, rabbim inşallah herkesin şifasını verir.Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sebamed-bebek-koruyucu-yuz-kremi-50-ml-138620688 alayım mı cnm fıyatı uygun mudurHakkat çok uygun ama işte siteyi bende ilkkez duydum
fiyatını bilmiyorum ya eşim almış bütün sebamedin ürünlerinden toplu almış
hiç duymamıştım :)
Gözün aydı canım çok sevindim. Rabbim korudu hepinizi.Kızlarrrrrrrr,
İnşallah seninkide yoluna girecek canım. Hiç sıkma canınıCesurarya oh geçmiş olsun çok şükür
Darısı bizleirn başına
Bende kan duasına çıkmayı düşünüyorum napim
Eğer acelen yoksa bekle canım ben bu siteden bikaç bişey sipariş vercem eğer iyi çıkarsa sana da söylerim buradan al daha uygunhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sebamed-bebek-koruyucu-yuz-kremi-50-ml-138620688 alayım mı cnm fıyatı uygun mudur
Cok iyi ya :))Demez mi :)
En bombası da yaptıgım çilekli battaniye için " bunun çileklerini neden mavi yapmadın biz erkek bebek bekliyoruz" oldu :)
eleştirecek bi şey bulamayınca alternatif fikirler üretti kadıncagız :)
Amiiiin,Allah kimseyi darda bırakmasın.hepinizden de razı olsun.iyki varsınız:)Canim cok cok gecmis olsun gozun aydin bi daha aglama inşallah son olsun goz yaslarin Allah bütün sıkıntısı olanlara senin gibi guzel haber almayi nasip etsin :)
kargoyla gıttı gıdıyor dakının aynı ucretıne denk gelıyor canım.Eğer acelen yoksa bekle canım ben bu siteden bikaç bişey sipariş vercem eğer iyi çıkarsa sana da söylerim buradan al daha uygun
http://minirome.com/sebamed-baby-yuz-kremi-50-ml
Benimde beyaz kırmızı yeşil beyaz kahverengi krem takımlarım var bide bembeyazlar var.Ama 30 derece de çok da renk karışması olmaz diye düşünüyorumYa benim aldıgım kıyfetler hep farklı renkler.. korkuyorum renk vercek dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?