2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen bebek hareketlenince korkuyorum ben
Sona yaklaştık ya
Acaba bu hareket aşağılara inip inip fırt diye bi yerden çıkcak mı diye kokruyorum
Özellikle wc de filan

Hani nasıl eskiden tarlada tek doğurdum diyo ya kaıdnlar, onlardan kalmış demek aklımda

ohhh çok şükür cesurarya çok sevindim
herkese şifa versin rabbim.

ahhh çekirge çook alemsinn
eski toprak onlar biz normal doğumdan tırsıyoruz:)

Amin çok sevindim gözün aydın canım.

Sesli düşünüyorum hep
Bende tırsıyorum da hani evde tekken bişey olsa naparım onu da bilmiyorum, çakmam çünkü

onu bende düşünüyorumm
hatta akşam eşime dedim
annem uzak annen uzak sen uzak hastaneye uzağım
şubatta evde olucam anlamıyorum da
bi kp var yakın olan işyeri evime yakın
nasıl olucak bilmiyorum

günaydınnnn :) bebişi büyütmüşsün canım bende 3 gün önce gitti ogluşum 2100 grm olmuşşşş :)))))) bişi sorcam canlarım yaa sizinde karnınızda toplanıp sertleşiyormu kuzularınız
Genellikle sabah kalktığımda,ne tarafa dönük yattıysam orada top gibi oluyor miniş...

onu bende düşünüyorumm
hatta akşam eşime dedim
annem uzak annen uzak sen uzak hastaneye uzağım
şubatta evde olucam anlamıyorum da
bi kp var yakın olan işyeri evime yakın
nasıl olucak bilmiyorum

Bende işyerinde daha güvende hissediyorum kendimi
Hem millet var hem hastane yakın
Evde tek olucam ve hastane uzak

Bende işyerinde daha güvende hissediyorum kendimi
Hem millet var hem hastane yakın
Evde tek olucam ve hastane uzak
Canim ben okudugum kadariyla doğum sanci ve dogurma evresi öyle 1 saatlik mesele değil sen ağrıların başlayınca ararsın esin gelir ya da annen

yok almadım acıkcası aklıma gelmedi kız da bir sey demedı en cok bunlar kullanılıyor dedı onları verdı arkadasım soylemıstı ama ben unuttum o an
cnm ne yapacaksın yüz kremini gereksiz bence zaten bebek cildi yumuşacak nede olsa kullandıklarımızda kozmetik ne kadar az okadar iyi

uygun geldi dediğin gibi banka kartıyla gittigidyordan alamıyorum.. ozaman sen aldıgında bana yorumlarını bıldırırsın guzel bı sıteye benzıyor.. sen ne alacaksın
Tamam canım ben akşam eşimede göstereyim illa görecek beyefendi ona göre sipariş vercem, göğüs kremi, göğüs koruyucu kalkan, alt değiştirme örtüsü, emzik saklama kabı bunlar şimdilik dikkatimi çekenler :)

tamam canım hemende kargoya verılıyormus ama

cnm ne yapacaksın yüz kremini gereksiz bence zaten bebek cildi yumuşacak nede olsa kullandıklarımızda kozmetik ne kadar az okadar iyi
ya kış bebeği diye soğuk havalarda suratına bir sey surmeye gerek yok mu bılemedım kı bı arkadasım al demıstı bana ama ben unuttum :)

Canim ben okudugum kadariyla doğum sanci ve dogurma evresi öyle 1 saatlik mesele değil sen ağrıların başlayınca ararsın esin gelir ya da annen

Normal ağrı sanmam dimi ?
Eşim 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo
Annem yetişebilir ama
2 durak ötede ama her gün her dk da gelemez tabi

benimde öyle çekirgee..

Sende kayınpeder müracaat edicen artık, taksiciden iyidir

ya kış bebeği diye soğuk havalarda suratına bir sey surmeye gerek yok mu bılemedım kı bı arkadasım al demıstı bana ama ben unuttum :)

Ben çok kozmetiğe alıştırma taraftarı dğeilim
Bize bile zararları var minnacık bebeği yağla, pişik krmei sür vs. o bile muamme geliyoken bi de yüz kremi düşünmüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…