- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
BU Siteyi tavsiye üzerine mi buldunEğer acelen yoksa bekle canım ben bu siteden bikaç bişey sipariş vercem eğer iyi çıkarsa sana da söylerim buradan al daha uygun
http://minirome.com/sebamed-baby-yuz-kremi-50-ml
Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
Bazen bebek hareketlenince korkuyorum ben
Sona yaklaştık ya
Acaba bu hareket aşağılara inip inip fırt diye bi yerden çıkcak mı diye kokruyorum
Özellikle wc de filan
Hani nasıl eskiden tarlada tek doğurdum diyo ya kaıdnlar, onlardan kalmış demek aklımda
ahhh çekirge çook alemsinn
eski toprak onlar biz normal doğumdan tırsıyoruz:)
Tavsiye üzerine ama ilkkez duydum bendeBU Siteyi tavsiye üzerine mi buldun
Amin çok sevindim gözün aydın canım.Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
Sesli düşünüyorum hep
Bende tırsıyorum da hani evde tekken bişey olsa naparım onu da bilmiyorum, çakmam çünkü
Genellikle sabah kalktığımda,ne tarafa dönük yattıysam orada top gibi oluyor miniş...günaydınnnn :) bebişi büyütmüşsün canım bende 3 gün önce gitti ogluşum 2100 grm olmuşşşş :)))))) bişi sorcam canlarım yaa sizinde karnınızda toplanıp sertleşiyormu kuzularınız
uygun geldi dediğin gibi banka kartıyla gittigidyordan alamıyorum.. ozaman sen aldıgında bana yorumlarını bıldırırsın guzel bı sıteye benzıyor.. sen ne alacaksınTavsiye üzerine ama ilkkez duydum bende
onu bende düşünüyorumm
hatta akşam eşime dedim
annem uzak annen uzak sen uzak hastaneye uzağım
şubatta evde olucam anlamıyorum da
bi kp var yakın olan işyeri evime yakın
nasıl olucak bilmiyorum
Canim ben okudugum kadariyla doğum sanci ve dogurma evresi öyle 1 saatlik mesele değil sen ağrıların başlayınca ararsın esin gelir ya da annenBende işyerinde daha güvende hissediyorum kendimi
Hem millet var hem hastane yakın
Evde tek olucam ve hastane uzak
Bende işyerinde daha güvende hissediyorum kendimi
Hem millet var hem hastane yakın
Evde tek olucam ve hastane uzak
cnm ne yapacaksın yüz kremini gereksiz bence zaten bebek cildi yumuşacak nede olsa kullandıklarımızda kozmetik ne kadar az okadar iyiyok almadım acıkcası aklıma gelmedi kız da bir sey demedı en cok bunlar kullanılıyor dedı onları verdı arkadasım soylemıstı ama ben unuttum o an
Tamam canım ben akşam eşimede göstereyim illa görecek beyefendi ona göre sipariş vercem, göğüs kremi, göğüs koruyucu kalkan, alt değiştirme örtüsü, emzik saklama kabı bunlar şimdilik dikkatimi çekenler :)uygun geldi dediğin gibi banka kartıyla gittigidyordan alamıyorum.. ozaman sen aldıgında bana yorumlarını bıldırırsın guzel bı sıteye benzıyor.. sen ne alacaksın
tamam canım hemende kargoya verılıyormus amaTamam canım ben akşam eşimede göstererim illa görecek beyefendi ona göre sipariş vercem, göğüs kremi, göğüs koruyucu kalkan, alt değiştirme örtüsü, emzik saklama kabı bunlar şimdilik dikkatimi çekenler :)
ya kış bebeği diye soğuk havalarda suratına bir sey surmeye gerek yok mu bılemedım kı bı arkadasım al demıstı bana ama ben unuttum :)cnm ne yapacaksın yüz kremini gereksiz bence zaten bebek cildi yumuşacak nede olsa kullandıklarımızda kozmetik ne kadar az okadar iyi
Canim ben okudugum kadariyla doğum sanci ve dogurma evresi öyle 1 saatlik mesele değil sen ağrıların başlayınca ararsın esin gelir ya da annen
benimde öyle çekirgee..
ya kış bebeği diye soğuk havalarda suratına bir sey surmeye gerek yok mu bılemedım kı bı arkadasım al demıstı bana ama ben unuttum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?