çok sevindim ii olduğuna dikkat etmek lazımHaYaTSIN daha iyim canım bugün sanki,Dr sancilarim azalmış dedi ama sertlesmeler devam ediyor,nst falan cekildi bugun,kızım kıpır kıpır tabi ebeleri zorladı bayağı,bol bol dinleniyorum,şimdi raporluyum onumuzdeki hafta 5gun izin alicam sonrada doğum iznine ayrilacam 5ay evdeyim yani.....
Canım benim ebe arkadaşım var saolsun herşeyle o ilgileniyo dün bana ped al ama kilotlu hasta bezleri var depeend filan onlardan koyalım çantana çok rahat oluyo dedi sitesinden numune istedim bakıp ona göre depeend alıcam bi paketbende öyle düsünüyorum tek orta boy benımkıde.. bide kızlar ben jolly ın mesane ped ını aldım dogum sonrası ıcın uygunmus kalın ve uzun http://www.hepsiburada.com/liste/pr...el.bakim.pla&gclid=CO-w8KWGhMMCFcPKtAodBWgAUw
birde kotex ın gece uzunundan aldım.
aaa bende makyaj çantamı filn kesin alıcam kendime gelincw hemen sürünürümm:)burcuerenoztel ben makyaj cantasi majyaj temizleyici, pamuk, parfum deodorant da gotururum mutlaka
iyi yapmışsın bence bende herşeyi bir iki günde yaparım diye tüm eksikleri tamamlamayı bekliyordum ama şimdi elimdekileri yapayım eksikler gelince eklerim.Buarada randevudan sonra yaz bize.Günaydın kızlar iki gündür evden cikmiyordum. Şimdi dr kontrolümuz var diye çıktım evim yokuş heryerde buz kızak gibi kayıyor. Eşim getirdi. 2 dk Yokuşu 10 dk indik. Şimdi sırami bekliyorum.
Bu arada bebesin kıyafetleri ni yıkayıp utuleyeli bir ay oldu. Bugünde kendi lohusa pijama takımlarını yıkayıp utuleyip hazirlayayim diyorum. Dualarım kızımın vaktini doldurma sı inşallah ama Allah korusun acil bir durumda apisip kalmak istemem
ne bilim öylede cok hastane moduna gırmek ıstemıyyorum hasta bezı gecelık vs dieMerhaba kızlar bugunde tatildi ancak kalktım gece uyuyamayınca wcye gitmekten helak oldum bide gece baya soğuktu tuvalete kalkmak tam bir işkenceydi keşke yarında tatil deselrde bu haftayı kapatsam ne güzel olurduçok sevindim ii olduğuna dikkat etmek lazım
Canım benim ebe arkadaşım var saolsun herşeyle o ilgileniyo dün bana ped al ama kilotlu hasta bezleri var depeend filan onlardan koyalım çantana çok rahat oluyo dedi sitesinden numune istedim bakıp ona göre depeend alıcam bi paket
aaa bende makyaj çantamı filn kesin alıcam kendime gelincw hemen sürünürümm:)
Geçmiş olsun tiroid bendede var hatta 11 yıldır ilaç kullaniyorum.kotu düşünme bebeğin de bir problem olsa dr söylerdi. Benim anlamadigim otrivine kortizon lu bir damla 3 gunden fazla kullanilmaz nasıl araliksiz 3 aydır kullanıyorsun? Dr mu söyledi hamilelikte kullanmak zararlı diye düşünüyorum. Bende aylardır tıkanıklık yaşıyorum sadece burun bantı kullanıyorumKızlar merhaba,günaydın,benim için pek günaydın olmadı ama benim gibi olanlar varsa bana bir moral verin nolur,ben akdeniz anemisi taşıyıcısı ve guatr hastasıyım,değerlerim normalken hamile kaldım,şu anda 32+2 günlük hamileyim,ben kuşadasında oturuyorum,doktoruma da bugün saat 10 da gittim,burunlarım 3 aydır tıkalı ve üç aydır aralıksız olarak hergün otrivine damla kullanıyorum,çnk nefes alamıyorum kullanmadığım takdirde,üstelik akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için 3 tüpte kan aldım,kan almadığım zamanlarda bayılıyorum,bu şikayetlerimi de 3-4 aydır biliyor,beni bugün aydına alper karakıvrak diye bir profesöre sevk etti,anne karnındaki bebeği inceleyen bir profösörmüş,bebek 1500 gr olması gerekirken 1800 gr mış,bebeğin gelişiminde yada suyunda bir problem görmüyormuş,doğumda benim için risk varmış,yemin ederim beynim bulandı,saat 3te randevum,kızlar bana bunun açıklamasını yapın lütfen,inanın beynim durdu,ne demek bunlar,bebek doğar ama sen ölürsün demek mi?
tesekkür ederim canım :) deneyeceğim bakalım :) bir de o kelebekler nasıl oluyor kolay mı?Canım nette sayıları yazmıyodu ben kedni kafama göre yapıcam bu modeli.
3,5 numara şişle 170 ilmek başladım.
10 haroşa sırası ördükten sonra 11. sırada 10 ilmek haroşa 20 ilmek düz 10 haroşa 20 düz şeklinde devam ediyo sondaki 10 ilmeği de haroşa örüp 20 sıra bu şekilde örecen.
sonra 8 sıra haroşa örüp tekrar az önceki gibi kare olan bölümü yapıcan.
ben böyle istediğim boyuta gelene kadar devam edicem.
kolay gelsin anlatabildim mi bilmiyorum :)
heh onları unutmusum oki güzell ay makyaj yaparmıyım bılmıyorum ki :)burcuerenoztel ben makyaj cantasi majyaj temizleyici, pamuk, parfum deodorant da gotururum mutlaka
gecelik filan bende giyemem ama bez mantıklı geldi kanama filn durumunda pedden rahat olucak gibine bilim öylede cok hastane moduna gırmek ıstemıyyorum hasta bezı gecelık vs die
ya ben pijama giymeyi düşünüyorum.
doktora sordunmu canım geçmesi için ne yapılmalı diye.baskıdan herkeste olma ihtimali olan bişi şuan yok bende ama en azından bilgim olsun diye soruyorum.Selam hepinize dün kontrolumuz vardı kizcem maşallah çok iyi hersey gayet yolunda dedi dr.2.067 gr 41 cm olmuş doğum pozisyonunu almış fakat bende bikaç gündür minik bir basur çıktı inanılmaz rahatsız ediyor kabizlik sorunum yok baskıdan çıkmışyaşayan varmi aranizda
yok uzatılmadı malesefKızlar bi ara doğum izni süresi uzatılacak deniliyordu. Daha yok değil mi öyle birşey
ben dün gittim doktora 32.hafta dolduktan sonra alabiliyorsun dedi. ayın 23de doluyo benim 8.ayım ayın sonuna alıcam izni benim bildiğim en erken 32.hafta en geç 37.haftaymış.Kızlar bi ara doğum izni süresi uzatılacak deniliyordu. Daha yok değil mi öyle birşey
ben kansızlıktan kalp çarpıntısı yaşıyorum astım hastasıyım ve burunlarım sürekli tıklalı,doktorlarında bilgisi var,başka çare yok,allahıma şükür ki bebekte de problem çıkmadıGeçmiş olsun tiroid bendede var hatta 11 yıldır ilaç kullaniyorum.kotu düşünme bebeğin de bir problem olsa dr söylerdi. Benim anlamadigim otrivine kortizon lu bir damla 3 gunden fazla kullanilmaz nasıl araliksiz 3 aydır kullanıyorsun? Dr mu söyledi hamilelikte kullanmak zararlı diye düşünüyorum. Bende aylardır tıkanıklık yaşıyorum sadece burun bantı kullanıyorum
gecelik filan bende giyemem ama bez mantıklı geldi kanama filn durumunda pedden rahat olucak gibi
Canım sen yine evde var olan geceliğin varsa al yanına. Olur da sezeryan olursan sonda oluyor bir süre mecbur gecelikle kalıyorsun. Sonrasında pijamalarını giyersin sıcacıkO ara giyeceğin geceliğin süslü olmasına lüzum yok bence zaten kendine gelme ayağa kalkma sürende giyceksin.
Kızlar bi ara doğum izni süresi uzatılacak deniliyordu. Daha yok değil mi öyle birşey[/Q
Şimdi böyle bir haber okudum http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27919907.asp
simdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bariyok uzatılmadı malesef
ikinci bebeğimiz İkra olucak deseneSezeryan isityorum dedim
O zaman 6 Şubat itibariyle olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?