2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bugunde tatildi ancak kalktım gece uyuyamayınca wcye gitmekten helak oldum bide gece baya soğuktu tuvalete kalkmak tam bir işkenceydi keşke yarında tatil deselrde bu haftayı kapatsam ne güzel olurdu çok sevindim ii olduğuna dikkat etmek lazım

Canım benim ebe arkadaşım var saolsun herşeyle o ilgileniyo dün bana ped al ama kilotlu hasta bezleri var depeend filan onlardan koyalım çantana çok rahat oluyo dedi sitesinden numune istedim bakıp ona göre depeend alıcam bi paket
burcuerenoztel ben makyaj cantasi majyaj temizleyici, pamuk, parfum deodorant da gotururum mutlaka
aaa bende makyaj çantamı filn kesin alıcam kendime gelincw hemen sürünürümm:)

iyi yapmışsın bence bende herşeyi bir iki günde yaparım diye tüm eksikleri tamamlamayı bekliyordum ama şimdi elimdekileri yapayım eksikler gelince eklerim.Buarada randevudan sonra yaz bize.

ne bilim öylede cok hastane moduna gırmek ıstemıyyorum hasta bezı gecelık vs die

Geçmiş olsun tiroid bendede var hatta 11 yıldır ilaç kullaniyorum.kotu düşünme bebeğin de bir problem olsa dr söylerdi. Benim anlamadigim otrivine kortizon lu bir damla 3 gunden fazla kullanilmaz nasıl araliksiz 3 aydır kullanıyorsun? Dr mu söyledi hamilelikte kullanmak zararlı diye düşünüyorum. Bende aylardır tıkanıklık yaşıyorum sadece burun bantı kullanıyorum

tesekkür ederim canım :) deneyeceğim bakalım :) bir de o kelebekler nasıl oluyor kolay mı?

ya ben pijama giymeyi düşünüyorum.

Canım sen yine evde var olan geceliğin varsa al yanına. Olur da sezeryan olursan sonda oluyor bir süre mecbur gecelikle kalıyorsun. Sonrasında pijamalarını giyersin sıcacık O ara giyeceğin geceliğin süslü olmasına lüzum yok bence zaten kendine gelme ayağa kalkma sürende giyceksin.

Selam hepinize dün kontrolumuz vardı kizcem maşallah çok iyi hersey gayet yolunda dedi dr.2.067 gr 41 cm olmuş doğum pozisyonunu almış fakat bende bikaç gündür minik bir basur çıktı inanılmaz rahatsız ediyor kabizlik sorunum yok baskıdan çıkmış yaşayan varmi aranizda

Kızlar bi ara doğum izni süresi uzatılacak deniliyordu. Daha yok değil mi öyle birşey

doktora sordunmu canım geçmesi için ne yapılmalı diye.baskıdan herkeste olma ihtimali olan bişi şuan yok bende ama en azından bilgim olsun diye soruyorum.

Kızlar bi ara doğum izni süresi uzatılacak deniliyordu. Daha yok değil mi öyle birşey
ben dün gittim doktora 32.hafta dolduktan sonra alabiliyorsun dedi. ayın 23de doluyo benim 8.ayım ayın sonuna alıcam izni benim bildiğim en erken 32.hafta en geç 37.haftaymış.

ben kansızlıktan kalp çarpıntısı yaşıyorum astım hastasıyım ve burunlarım sürekli tıklalı,doktorlarında bilgisi var,başka çare yok,allahıma şükür ki bebekte de problem çıkmadı

gecelik filan bende giyemem ama bez mantıklı geldi kanama filn durumunda pedden rahat olucak gibi

ay ne bilim ya

ya hic de gecelıgım yok inanırmısınız :) o zaman alıyım bırtane sabahlık almama gerek yok ama

Selam kızlar kontrol günümdü
Maalesef doktorum giidyomuş
Çok şanssızım doktor konusunda
Tüp bebek üzerine bi eğitime gidicekmiş, başka hastanede bile değil yani

Tansiyon ve bebek iyi dedi
İğnelerim bitttikten 15 gün sonra da kan verecekmişim
16.01.2015 te de NST ye girersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…