2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs Kalkanı: Avent Göğüs kalkanı sayesinde, tahriş olan göğüs uçlarım çamaşırıma değmedi, sürekli hava aldı ve yara olmadı. Hastane çantanızı hazırlarken mutlaka yanınıza almanız gereken bir ürün. Kullanırken göğüs uçlarınızın nefes alabilmesi açısından delikli olan kapağını takmanızı öneririm...

bende bunu internetten okumuştum o yüzden aldm... zaten ağrılarımız olcak bide göğüs yarası acısı çekmeyelim

Merhaba arkadaslar. Bir yildir siteye girmiyordum. Hamilelik paylasimlari icin tekrar burda olmak cok guzel. Ben de kismetse mary ayinda dogum yapacagim ve bir kizim olacak. Hazırlıklarla ugrasiyoruz. Hastane odasi suslemeleri ve bebek hediyeleri ile ilgili neler yaptiniz tavsiyeler var mi

öncelikle hoşgeldin:) ben mantar tıpalı cam şişelerde lavanta hazırlayacağım çok cici oluyolar:) hastane için henüz düşünmedim belkide yapmam bakalım...

göğüs kalkanı eczanede satılır mı
fiyatı ne kadar?
uff hergün bişey çıkıyooo

hoş geldin
hastane için bişey yapmayacağım gelen fazla olmuyor çünkü
sadece mevlüt için mevlüt şekeri dağıtıcam o kadar..

Kızlar şimdi iş değişikliği yaparsak eğer bu süt izinlerimizi kullanamıyacak mıyız?

Çok mu safım ne
Çözemedim

Uyku setinin içinde nevresim oluyo mu yani, ben tek çarşaf oluyo snaıyodum içinde
Dinoboo da mı yok bi

Çok mu safım ne
Çözemedim

Uyku setinin içinde nevresim oluyo mu yani, ben tek çarşaf oluyo snaıyodum içinde
Dinoboo da mı yok bi

canım uyku setinde yorgan zaten kılıfıyla bitişik oluyor,, yastık kılıfı,, çarşaf beşik kenarlarlıkları oluyor.. yani benim ki bu şekilde...

canım uyku setinde yorgan zaten kılıfıyla bitişik oluyor,, yastık kılıfı,, çarşaf beşik kenarlarlıkları oluyor.. yani benim ki bu şekilde...

Bazısında uyku setinin kendi yorganı dışında, yorgan kılıfı vamrış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…