- 5 Kasım 2014
- 399
- 501
- 108
- 37
Canim nevresimi yok bunun
Merhaba arkadaslar. Bir yildir siteye girmiyordum. Hamilelik paylasimlari icin tekrar burda olmak cok guzel. Ben de kismetse mary ayinda dogum yapacagim ve bir kizim olacak. Hazırlıklarla ugrasiyoruz. Hastane odasi suslemeleri ve bebek hediyeleri ile ilgili neler yaptiniz tavsiyeler var mi
Göğüs Kalkanı: Avent Göğüs kalkanı sayesinde, tahriş olan göğüs uçlarım çamaşırıma değmedi, sürekli hava aldı ve yara olmadı. Hastane çantanızı hazırlarken mutlaka yanınıza almanız gereken bir ürün. Kullanırken göğüs uçlarınızın nefes alabilmesi açısından delikli olan kapağını takmanızı öneririm...
bende bunu internetten okumuştum o yüzden aldm... zaten ağrılarımız olcak bide göğüs yarası acısı çekmeyelim
Merhaba arkadaslar. Bir yildir siteye girmiyordum. Hamilelik paylasimlari icin tekrar burda olmak cok guzel. Ben de kismetse mary ayinda dogum yapacagim ve bir kizim olacak. Hazırlıklarla ugrasiyoruz. Hastane odasi suslemeleri ve bebek hediyeleri ile ilgili neler yaptiniz tavsiyeler var mi
yok ya pahalıda bır sey 37 tl 41 tl oyle :) oyuzden zoruma gıdıyor bıde ona para vermek avent en ıısı ımısgöğüs kalkanı eczanede satılır mı
fiyatı ne kadar?
uff hergün bişey çıkıyooo
göğüs kalkanı eczanede satılır mı
fiyatı ne kadar?
uff hergün bişey çıkıyooo
canım sen hadımköyde mi çalışıyordun yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :s eğer öyleyse ben avcılara giderken hello baby var ordan almıştım...
bende hadımköydeyim kıraçtaevet burda çalışıyorum :) hellobaby hafta sonu baktım keşke alsaydım
ne kadara aldın peki?
evet burda çalışıyorum :) hellobaby hafta sonu baktım keşke alsaydım
ne kadara aldın peki?
bende hadımköydeyim kıraçta
Çok mu safım ne
Çözemedim
Uyku setinin içinde nevresim oluyo mu yani, ben tek çarşaf oluyo snaıyodum içinde
Dinoboo da mı yok bi
canım uyku setinde yorgan zaten kılıfıyla bitişik oluyor,, yastık kılıfı,, çarşaf beşik kenarlarlıkları oluyor.. yani benim ki bu şekilde...
bende hadımköydeyim kıraçta
Bazısında uyku setinin kendi yorganı dışında, yorgan kılıfı vamrış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?