2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar buzzz gibi bir günden merhaba... Yarın ısınacakmış biraz galiba nolur ısınsın artık soğukta evdeki işleri yapmak hiç içimden gelmiyor.
Bende güya 7/24 kalorifer yanıyor evde sabah namaza kalktigimda sanki hiç birşey yanmiyor o kadar soğuk.
Birde kardan önce camları silmistik. Şimdi hiç silinmemis gibi. Icimden hiç bi şey yapmak gelmiyor

Bende güya 7/24 kalorifer yanıyor evde sabah namaza kalktigimda sanki hiç birşey yanmiyor o kadar soğuk.
Birde kardan önce camları silmistik. Şimdi hiç silinmemis gibi. Icimden hiç bi şey yapmak gelmiyor

al benden de o kadar bugün temizlik günüm normalde
halsizlikten elim kolum kalkmıyor
sadece süpürsem bile yeticek aslında

Dün bi arkadaşımla konuştum ne kadar kaldı dedi dedim 2 ay kadar ne çabuk geçti daha dün hamileyim demiştin diyo :)

vakit daraldı
birde ağırlaşmaya başladık artık eskiden temizlik yapmak için bi vaktim yoktu
şuan kendime gün seçtim yine yapasım yok elim kolum resmen kalkmıyoo.

ben şu modeli aldım. hem şık, hem güzel sallanıyor hem de işin bittiğinde vidalarını söküp demonte hale getirebiliyosun, az yer kaplıyor.

http://www.tekzen.com.tr/tahterevalli_oscar_maxi_besik_naturel_/2188314
Senin attığın link açılmadı ama uzantıdaki isimleri girip baktım benimde esasında en çok beğendiğim model bu ama tekerlekleri çok minik atıyorum yazliga giderken tık tık toplayıp atalim bagaja, yada odalar arası sürükler rahatlik sağlaması lazım. Bu model onlara elverişli değil yoksa gönlümde bu model var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…