2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eneeem kiyamam,
bende cok iyi degilim bu agir hallerimden rahatsiz oluyorum artik... ama cok sukur 8-9 hafta kaldi diye teselli ediyorum kendimi

hepimiz ayni sayiliriz canim o kadar takma kafana, bi yandan da iyi olmus negatif energini atmissindir aglamakla dogumdan sonra ta$ gibi olucaz insallah :)

evet o şekilde pratik bi model değil. öyle birşey istiyosan yine park yatak sanırım senin için daha iyi olur. ben bunu 490 tl'ye almıştım canım.

Bi haftadir duzenli su icmedigim icin butun vucudum aniden kurudu.
Tekrar duzene soksam iyi olacak..

Oğlumun badisini btirdim teyzeleri

Çok güzel olmuş canım kapı süsünü yapmış mıydın? Resmini attıysan da görmedim yaptıysan bi daha paylaşır mısın?

Bende güya 7/24 kalorifer yanıyor evde sabah namaza kalktigimda sanki hiç birşey yanmiyor o kadar soğuk.
Birde kardan önce camları silmistik. Şimdi hiç silinmemis gibi. Icimden hiç bi şey yapmak gelmiyor

Benim evimde kalorifer de yok buzzz oluyor resmen. Yarın çok işim var şimdiden kara kara düşünüyorum. Bu arada senin de küçük bebeğin vardı dimi evdeki yaramazdan ne haber?

Dün bi arkadaşımla konuştum ne kadar kaldı dedi dedim 2 ay kadar ne çabuk geçti daha dün hamileyim demiştin diyo :)

Aynı muhabbet geçti dün arkadaşımla aramızda Öyle böyle bitti 7 ayımız vay be bir hamileliğin daha sonuna geldik

Sizce hangisi

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-09-09-33-00.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2015-01-08-21-21-30.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 53
Dün bi arkadaşımla konuştum ne kadar kaldı dedi dedim 2 ay kadar ne çabuk geçti daha dün hamileyim demiştin diyo :)
Aynen yaa çalıştığım yerdeki arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve aynı benim ilk hallerim ölü gibi dolaşıyo bana bakıp üzülürdü şimdi sıra bende diyo, onu gördükçe bi zamanlar bende böyleydim diyorum :)

ilk zamanlar masada uyuduğumu biliyorum
bi arkdaşım gelip demetriaa horluyorsun uyan istersen eve git dedi

herkese haftanın son iş gününden mutluluk dolu bi günaydın ve hayırlı cumalar kızlarr

canımm kıyamam ya bana da ağlama krizleri geliyo aradazor şeyler yaşıyoruz. bedenimizi tanıyamıyoruz, taşıyamıyoruz benim eski dinamikliğim çabukluğumdan eser yokgündüz her işimi sıraya koyuyorum yoksa hepsini yapmaya kalksam çok çabuk yoruluyorum. vücudum iflas ediyo hemencik. gece de yatakta dönmek bile işkence oluyo. her dönüşümde uykum bölünüyo mutlaka kalkıp wc ye gidiyorum ama meleğim ben burdayım der gibi kendini hissettiriyo, tekmeler savuruyo, tatlı tatlı hıçkırıyo yaaişteee o an diyorum her şeye değer o benim sevdiğim adamdan olan tek varlığım2 aya kadar hepsi geçecek tüm sıkıntılarımız bitecek inşallah. bu kez de gülücükleriyle, varlığıyla, mis kokusuyla olduğu güne bin kez şükredicez canımmbunları yaşamak için ömrünü, varlığını, her şeyini vermeye hazır o kadar çok insan var ki..böyle bir mucizeyi yaşadığımız için çok çok şükretmeliyiz bence. mutsuz hissettiğinde bunları düşün canımcımben öyle yapıyorum

ayy dimi ilk aylar ölü gibiydik hep uyuyasım vardı halsiz ruh gibi düşününde ne hallerden geçmişiz yahuu şimdi de patates çuvalı beton gibi ağır hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…