Hic oyle bisey yapmzdim ama dun gece bi yandn okula gitmenin zorlgnu dusundm bi yandn uykuszlk yorgnlk aklima geldi. Oyle sebepsz yere yataga yattim agladm. Artk cok agrlstim , belim agriyo , hareketlerm kisitli , kaburgalrm batiyo diye iclendm sanrm kendi kendme
Senin attığın link açılmadı ama uzantıdaki isimleri girip baktım benimde esasında en çok beğendiğim model bu ama tekerlekleri çok minik atıyorum yazliga giderken tık tık toplayıp atalim bagaja, yada odalar arası sürükler rahatlik sağlaması lazım. Bu model onlara elverişli değil yoksa gönlümde bu model var
Ama ama ama çok güzeeeel.Güle güle kullan sende canım. Uff bu model mi yoksa buna benzer bişi mi alsam birini kalbim birini mantığım istiyorbizde bu modeli aldık :)
http://www.tekzen.com.tr/tahterevalli_atlas_sepet_besik_ceviz_/2188309
Ama ama ama çok güzeeeel.Güle güle kullan sende canım. Uff bu model mi yoksa buna benzer bişi mi alsam birini kalbim birini mantığım istiyorEki Görüntüle 1367374
Oğlumun badisini btirdim teyzeleri
Bende güya 7/24 kalorifer yanıyor evde sabah namaza kalktigimda sanki hiç birşey yanmiyor o kadar soğuk.
Birde kardan önce camları silmistik. Şimdi hiç silinmemis gibi. Icimden hiç bi şey yapmak gelmiyor
Dün bi arkadaşımla konuştum ne kadar kaldı dedi dedim 2 ay kadar ne çabuk geçti daha dün hamileyim demiştin diyo :)
Aynen yaa çalıştığım yerdeki arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve aynı benim ilk hallerim ölü gibi dolaşıyo bana bakıp üzülürdü şimdi sıra bende diyo, onu gördükçe bi zamanlar bende böyleydim diyorum :)Dün bi arkadaşımla konuştum ne kadar kaldı dedi dedim 2 ay kadar ne çabuk geçti daha dün hamileyim demiştin diyo :)
BENCE BEYAZ OLANSizce hangisi
Aynen yaa çalıştığım yerdeki arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve aynı benim ilk hallerim ölü gibi dolaşıyo bana bakıp üzülürdü şimdi sıra bende diyo, onu gördükçe bi zamanlar bende böyleydim diyorum :)
Sizce hangisi
Beyaz :)Sizce hangisi
:)) aynısını ben arkadaşıma demiştim o zaman daha bekardım, kafasını kaldıramıyordu elimde değil uyku bastırıyor diyordu :)ilk zamanlar masada uyuduğumu biliyorum
bi arkdaşım gelip demetriaa horluyorsun uyan istersen eve git dedi
Sağ olGüle güle kullan cnm. Ne marka almistin bende alinacaklar listeme ekliim:)
Evet isteee böyle olursa da beğendimi iki katı para verip alcaz.Diğeri de kullanis açısından ve uygun fiyatlı olması.pratik açıdan bu model güzelmiş canım. ama görsellikte de diğeri ön plana çıkıyor bence :)
Hic oyle bisey yapmzdim ama dun gece bi yandn okula gitmenin zorlgnu dusundm bi yandn uykuszlk yorgnlk aklima geldi. Oyle sebepsz yere yataga yattim agladm. Artk cok agrlstim , belim agriyo , hareketlerm kisitli , kaburgalrm batiyo diye iclendm sanrm kendi kendme
ayy dimi ilk aylar ölü gibiydik hep uyuyasım vardı halsiz ruh gibi düşününde ne hallerden geçmişiz yahuuAynen yaa çalıştığım yerdeki arkadaşım hamile olduğunu söyledi ve aynı benim ilk hallerim ölü gibi dolaşıyo bana bakıp üzülürdü şimdi sıra bende diyo, onu gördükçe bi zamanlar bende böyleydim diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?