2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde nevresim sıkıntim yok cok sukur annem dikiyor :) evlenirkende annem dikmisti hem nevresimlerimi :) perde dikimindende anliyor annem :)

Ah anneler olmasa yandık zaten ( :

Ben bizim doktorun yerine gelen doktora gidicem
Son dk hiç bişey bulamam ki.. Bari hastaneyi biliyorum

Beyaz olsun 10 lira fazla olsun ( :

Dr geldim 4 boyutlu bozuk oldugu icin normal ultrasindan baktim kg 1600 olmus boyunu soylemedi ama fl 7 carpinca 40.4 cm cikiyor suyum iyi kan akisi iyi hersey normal dedi cok sukur
Gözün aydın canım :) doktor bize son gittiğimizde boyu için 43 civarı demişti, fl yi 7 yle çarptığımda 454,6 çıkıyo 45cm mi oluyo yani

kızlar demin whatsapptan yazıştığım arkadaşım bahsetti.1 yaşında oğlu var. dedi ki anne karnındayken bebeğinize sevdiğiniz bi ninniyi söyleyin ya da dinletin. doğduktan sonra bebek o müziğe alışkın oluyomuş. diyo ki karnımdayken dinlettiğim ninniyi ne zaman dinletsem hemencik uyuyo. bence de çok mantıklı denemeye değer

canım 32. haftadan sonra çok zor bence yanılma olasılığı...benimde boyuna popom büyüyo ve kız hamileliği gibi...bakan direk kız diyo ama erkek...

Bana da erkek diyip duruyolar karnin sivri diyerek, her giduste kesin kiz di mi diye soruyorum bi son gidiste sormamistim aa bu sefer sormadim tuh dedim esim sacmalama artik diyo

Canım yaa ne güzel yazmışın zor bir dönemden geçiyoruz ama bunun için yıllarca çabalayan o kadar insan varki ben bu yüzden hep kızımı severken mucizem veya armağanım diye seviyorum :)

Insllh ya :) insanin ruh hali degisiyo iste bazen cok kotu hissedyrm kendmi

Bana da erkek diyip duruyolar karnin sivri diyerek, her giduste kesin kiz di mi diye soruyorum bi son gidiste sormamistim aa bu sefer sormadim tuh dedim esim sacmalama artik diyo

Aynen..
Hala erkek diyen var sanırsın doktordan daha iyi biliyolar
Detaylıdan sonrası nettir bence

29+2'de 1680'di benimki... 5 gun onden gidiyor...

Ben de ne kadar tombul olsa o kadar seviniyorum:)

bende öğleden sonraları uyurdum kafamı koysam rüya görmeye başlardım salyamın aktığınıda bilirim masaya
Ben akşam bayılırdım, eşim yemek yaparken en dipde köşede bi yer bulur orda beklerdim kokudan dolayı, bi dönemde acildekilerle artık kanka olmuştum beni görünce hemşire yada doktor serumu hazırlayın diyorlardı :)

bide şu var erkekti dimi
aslındaaa kız gibi de duruyoo
eminmisiniz
yokk son kararım

Karnın şöyleyse erkektir diyolar
Bi tane bekar kız var kaynana gibi mübarek bi bakışta cinsiyeti de belirliyo
O yetmiyo erkekler de yorum yaptı
Dedim bu işyerinde herkes kadın doğumcu zaten ( : derin bi sessizlik çöktü
Ne münasebet canım

33.haftadayız artık acabalarımız yok ki
eminmisin de neyin nesi allasen
hem erkekler neden burnunu sokar anlamam

Ben tullu bambu sepetlerden kullanicam 6-7 ay
SOnra da park yatak, odama sigmazsa da karsi odaya koyarim ztn 5 aydan siba odanizdan ayrin diyolar

Buaraa chicconun oark yatagi kucuk, dusunursen

Ben mircan kayayı dinletiyorum ençokta "atem tutem men seni" bide "eşekli ninni" arada da hareketli müzikler dinletiyorum oda içerde çoşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…