Benimde nevresim sıkıntim yok cok sukur annem dikiyor :) evlenirkende annem dikmisti hem nevresimlerimi :) perde dikimindende anliyor annem :)
Desene sende bendensin benimki bugün gitmiş. Napalım nasip ama insan sinir oluyo bukadar az kalmışken bende önümüzdeki hafta iyice araştırıp doktorumu seçmem lazım 1 seçenek devkette iyi bir doktor var Ona gidebilirim eğer devkette özel oda tutms şansım varsa 2. seçenek eğer devlette özel oda şansım yoksa yada bir oda var oda boş olursa alırız derlerse gittiğim özel hastanedeki yeni gelen doktora gidicem. Devlette oğlumu ziyarete falan almazlarsa diye de çok endiseleniyorum.Yani bir karar vermem lazım
Sizce hangisi
bende öğleden sonraları uyurdum kafamı koysam rüya görmeye başlardım salyamın aktığınıda bilirim masayailk zamanlar masada uyuduğumu biliyorum
bi arkdaşım gelip demetriaa horluyorsun uyan istersen eve git dedi
Askerler gibi şafak sayar olduk ben 52 olmuşum ordu yani eşimin memleketi :))
bende öğleden sonraları uyurdum kafamı koysam rüya görmeye başlardım salyamın aktığınıda bilirim masaya
Gözün aydın canım :) doktor bize son gittiğimizde boyu için 43 civarı demişti, fl yi 7 yle çarptığımda 454,6 çıkıyo 45cm mi oluyo yaniDr geldim 4 boyutlu bozuk oldugu icin normal ultrasindan baktim kg 1600 olmus boyunu soylemedi ama fl 7 carpinca 40.4 cm cikiyor suyum iyi kan akisi iyi hersey normal dedi cok sukur
canım 32. haftadan sonra çok zor bence yanılma olasılığı...benimde boyuna popom büyüyo ve kız hamileliği gibi...bakan direk kız diyo ama erkek...
Canım yaa ne güzel yazmışın zor bir dönemden geçiyoruz ama bunun için yıllarca çabalayan o kadar insan varki ben bu yüzden hep kızımı severken mucizem veya armağanım diye seviyorum :)herkese haftanın son iş gününden mutluluk dolu bi günaydın ve hayırlı cumalar kızlarr
canımm kıyamam ya bana da ağlama krizleri geliyo aradazor şeyler yaşıyoruz. bedenimizi tanıyamıyoruz, taşıyamıyoruz benim eski dinamikliğim çabukluğumdan eser yok gündüz her işimi sıraya koyuyorum yoksa hepsini yapmaya kalksam çok çabuk yoruluyorum. vücudum iflas ediyo hemencik. gece de yatakta dönmek bile işkence oluyo. her dönüşümde uykum bölünüyo mutlaka kalkıp wc ye gidiyorum ama meleğim ben burdayım der gibi kendini hissettiriyo, tekmeler savuruyo, tatlı tatlı hıçkırıyo yaa işteee o an diyorum her şeye değer o benim sevdiğim adamdan olan tek varlığım 2 aya kadar hepsi geçecek tüm sıkıntılarımız bitecek inşallah. bu kez de gülücükleriyle, varlığıyla, mis kokusuyla olduğu güne bin kez şükredicez canımm bunları yaşamak için ömrünü, varlığını, her şeyini vermeye hazır o kadar çok insan var ki..böyle bir mucizeyi yaşadığımız için çok çok şükretmeliyiz bence. mutsuz hissettiğinde bunları düşün canımcım ben öyle yapıyorum
Insllh ya :) insanin ruh hali degisiyo iste bazen cok kotu hissedyrm kendmieneeem kiyamam,
bende cok iyi degilim bu agir hallerimden rahatsiz oluyorum artik... ama cok sukur 8-9 hafta kaldi diye teselli ediyorum kendimi
hepimiz ayni sayiliriz canim o kadar takma kafana, bi yandan da iyi olmus negatif energini atmissindir aglamakladogumdan sonra ta$ gibi olucaz insallah :)
Bana da erkek diyip duruyolar karnin sivri diyerek, her giduste kesin kiz di mi diye soruyorum bi son gidiste sormamistim aa bu sefer sormadim tuh dedim esim sacmalama artik diyo
günaydin arkadaslar, bende dün doktora gittim, 28+4 teyim..oğlumun boyu 40 cm kilosu 1700 gram çıktı, doktor bebek çok hızlı kilo almış ,bu hızla devam ederse normal doğumu çok zorlar, haftasıyla uyumlu değil dedi...çünkü asıl kiloyu bundan sonra alıyormuş bebekler...inanın normal yasantımda ne yiyorsam yine o ,üstelik daha bulantılarım var,hem ben şiştim iyice hem bebek...sizlerin 28 li 29 lu haftalarda bebeğinizin boyu kilosu neydi hatırlıyor musunuz
Ben akşam bayılırdım, eşim yemek yaparken en dipde köşede bi yer bulur orda beklerdim kokudan dolayı, bi dönemde acildekilerle artık kanka olmuştum beni görünce hemşire yada doktor serumu hazırlayın diyorlardı :)bende öğleden sonraları uyurdum kafamı koysam rüya görmeye başlardım salyamın aktığınıda bilirim masaya
Aynen..
Hala erkek diyen var sanırsın doktordan daha iyi biliyolar
Detaylıdan sonrası nettir bence
bide şu var erkekti dimi
aslındaaa kız gibi de duruyoo
eminmisiniz
yokk son kararım
Karnın şöyleyse erkektir diyolar
Bi tane bekar kız var kaynana gibi mübarek bi bakışta cinsiyeti de belirliyo
O yetmiyo erkekler de yorum yaptı
Dedim bu işyerinde herkes kadın doğumcu zaten ( : derin bi sessizlik çöktü
Ne münasebet canım
Günaydııın, günaydııın, günaydııın. Bugün beşiğe takmis olarak uyandim.Kızlar yatak odasına ne aldınız. Yanınıza yatırmak için. Ben ahşap saray beşiğin modelini çok beğeniyorum ama portatif değil kaldıracak yerim yok.Odadan odaya taşınmaz.Büyük park yatak alamam çok yer kaplıyor. Ne diyorsunuz???
Ben mircan kayayı dinletiyorum ençokta "atem tutem men seni" bide "eşekli ninni" arada da hareketli müzikler dinletiyorum oda içerde çoşuyokızlar demin whatsapptan yazıştığım arkadaşım bahsetti.1 yaşında oğlu var. dedi ki anne karnındayken bebeğinize sevdiğiniz bi ninniyi söyleyin ya da dinletin. doğduktan sonra bebek o müziğe alışkın oluyomuş. diyo ki karnımdayken dinlettiğim ninniyi ne zaman dinletsem hemencik uyuyo. bence de çok mantıklı denemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?