Ben mircan kayayı dinletiyorum ençokta "atem tutem men seni" bide "eşekli ninni" arada da hareketli müzikler dinletiyorum oda içerde çoşuyo
Günaydın kızlar
Şu Sibirya soğukları ne zaman gidecek acaba
nomatter canım bugün benim de dersim yoktu evdeyim. Boşver evde olmak iyidir.
Çocuk olunca daha çok evde olmak isteyeceksin.
Ben mircan kayayı dinletiyorum ençokta "atem tutem men seni" bide "eşekli ninni" arada da hareketli müzikler dinletiyorum oda içerde çoşuyo
Ama anladim ki bi aksilik olmadikca 37. Haftadan once izne cikmamam lazim...
TRT DE akşamları çıkıyor heheh çok güzell ama :)Ben mircan kayayı dinletiyorum ençokta "atem tutem men seni" bide "eşekli ninni" arada da hareketli müzikler dinletiyorum oda içerde çoşuyo
bende mucizem meleğim die seviyorum canımCanım yaa ne güzel yazmışın zor bir dönemden geçiyoruz ama bunun için yıllarca çabalayan o kadar insan varki ben bu yüzden hep kızımı severken mucizem veya armağanım diye seviyorum :)
Dün bi arkadaşımla konuştum ne kadar kaldı dedi dedim 2 ay kadar ne çabuk geçti daha dün hamileyim demiştin diyo :)
Sizce hangisi
aynen cnm işten gittiğim gibi uyuduğumu bilirim ona rağmen hiç uyumamış gibi olurdum :))mide bulantısı ağır gelen kokular ve halsizlik akşamları 7 de yattığımı biliyorum yaz günü bide :)
ama nasıl geçtiler anlamadık vallaaynen cnm işten gittiğim gibi uyuduğumu bilirim ona rağmen hiç uyumamış gibi olurdum :))
kızlar anakucağı aldınızmı şu nasıl sizce?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-222-ana-kucagi-pembe_BYP-BR222P
Bende de oluyor o his @meltemsmh acaba biseymi demek istiyor diyorum,konuşuyorum onunla ama o babasını tercih ediyor daha simdiden anne ye tekme at kızım diyor prenses de hemen başlıyor,iletişimleri çok kuvvetli
aynısını aldım :) e bebektenkızlar anakucağı aldınızmı şu nasıl sizce?
http://www.e-bebek.com/baby-plus-222-ana-kucagi-pembe_BYP-BR222P
Sagolasin insllhherkese haftanın son iş gününden mutluluk dolu bi günaydın ve hayırlı cumalar kızlarr
canımm kıyamam ya bana da ağlama krizleri geliyo aradazor şeyler yaşıyoruz. bedenimizi tanıyamıyoruz, taşıyamıyoruz benim eski dinamikliğim çabukluğumdan eser yok gündüz her işimi sıraya koyuyorum yoksa hepsini yapmaya kalksam çok çabuk yoruluyorum. vücudum iflas ediyo hemencik. gece de yatakta dönmek bile işkence oluyo. her dönüşümde uykum bölünüyo mutlaka kalkıp wc ye gidiyorum ama meleğim ben burdayım der gibi kendini hissettiriyo, tekmeler savuruyo, tatlı tatlı hıçkırıyo yaa işteee o an diyorum her şeye değer o benim sevdiğim adamdan olan tek varlığım 2 aya kadar hepsi geçecek tüm sıkıntılarımız bitecek inşallah. bu kez de gülücükleriyle, varlığıyla, mis kokusuyla olduğu güne bin kez şükredicez canımm bunları yaşamak için ömrünü, varlığını, her şeyini vermeye hazır o kadar çok insan var ki..böyle bir mucizeyi yaşadığımız için çok çok şükretmeliyiz bence. mutsuz hissettiğinde bunları düşün canımcım ben öyle yapıyorum
Sezeryan olursam bn de oyle isterm herhlde korkuyrm cunku :)Tam bayıltmalı isticem
Yoksa doktora zor anlar yaşatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?