2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaa ne güzel yazmışın zor bir dönemden geçiyoruz ama bunun için yıllarca çabalayan o kadar insan varki ben bu yüzden hep kızımı severken mucizem veya armağanım diye seviyorum :)
bende mucizem meleğim die seviyorum canımonlar bize Allahın hediyesiçok şükür

Benim hiç mide bulantım olmadı ilk zamanlar.ama aşırı sıcaklama ve iç sıkıntısı oluyodu bir de uyuklama hali tabi.güzel günlerdi yaaa,8 haftalıkken ağlamıştım aşırı sıcaklıyodum çünkü:)nasıl geçer 9 ay diye.geçti de 30 haftalık oldum:)ayy özlicem hamileliği yaaa:)

Bana çabuk geçmedi
Eski halimi özledim
Son zamanlar kanrım da kaşınıyo, Hüsmen Dayı gibi hisseidyorum kendimi yatınca doğrulmaıs güç oluyo, erken yoruluyorum
Eşim tırıs tırıs yürüyo eskisi gibi, ona sinir oluyorum

bi yandan az kaldı bu halden kurtulup kızma kavuşucam diyorum
bi yandan da ameliyat bu kızım Çekirge ne olur ne olmaz diyorum, iğnem yaırn son ama kan tahlili bi 15 gün sonra yapılcak
26 Ocaktan sonra da kansızsam ne yapılabilri ki snaki ? zaten son 2 haftam kalıyo o tahlili aldıktan sonra doğuma
Nasip artık

Bende de oluyor o his @meltemsmh acaba biseymi demek istiyor diyorum,konuşuyorum onunla ama o babasını tercih ediyor daha simdiden anne ye tekme at kızım diyor prenses de hemen başlıyor,iletişimleri çok kuvvetli

Aaa aynısını bizim babamız da yapıyor ... Kızım tekme at diyor hem elini koyarak hem seslenerek o da hemen cevap veriyor tabi o mutlu oluyor kızım benim sözümü dinliyor diye :)

Sagolasin insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…