2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim pıtırcıgımızın 980 gr dı 38cm boyu 28 ci haftada
27+1 de 1050 gr boyu 35 küsür Demişti doktor ... Uyumlu sıkıntı yok diyordu bu durumda bizmkinin de mi kilosu fazla ki .. Boyu kısa galiba ben 160 babamız 1,73 kısa mı olacak benim kızım ya

benim oğlum 27+2de 1249 gramdı boyu hatırlamıyorum doktor göbek çevresini ölçüp 2hafta önde dedi kilo göbek çevresinden hesaplanıyormuş midesi büyük göbüşlü olucak dedi nasıl doyurcaz bilmem:)

nasıl güzelmi ben şunu cok beğendim aslında ama stokta yokmuş bide indirime girmemiş
http://www.e-bebek.com/casual-activity-rocker-anakucagi_CAS-75000146
cnm dediğin modelin canlısını gormedım.. bende bu modelı begendım esım alalım dedı ama cok pahalı gerek yoktu..http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-1801006830
sonunda aldığımız modelde karar kıldık sezlong gibi güzell genisde sallanabılıyor tekerleklerı fılanda var e bebek kendı urunuymus dedık tercıh edılıyormu evet dedı bıde pregonun kını gosterdı buna benzıyor renklerı daha guzell dı bunun bunda karar kıldık bız.

BUlunduğumuz yerde yok fırsat olupta ankarayada gidemedik : ( Nettende görmeden alamıyorum
yavas yavas en azından yatagını falan halletsen ıyı olur hem maddı hem manevı yuk kalkaar ustunden.. diğer şeyleri hazırmı soyle dıyım sana ıncık cıncık daha cok kafa yoruyor bence bır an once buyuk esyalarını al ki kucukler senı daha da yoracak

Selamlarr...
Bugün hareketli birgün oldu bizim için.
Okula gitmeye hazırlanırken birden kalp atışlarım hızlandı nefes nefese kaldım.
Evdeki tansiyon aletiyle ölçüm yaptım normalde kalp atışım 85 civarı oluyodu bi baktım 128 çıktı,inanamadım bi daha ölçtüm yine aynı.
Panik oldum acaba ters giden bişey mi var diye.
Okula giderken biraz hafiflemişti ama yine de nefes alışım hızlıydı.
Acile gittim ekg çekildi 103 çıktı nabız.
Doktor gebeliğin son zamanlarında normal dedi dinlenince geçmezse sorun var demektir dedi.
Rahatladım.
Şimdi eve geldim ve tekrar ölçtüm 90a düşmüş.
Bugünlük tatil oldu bana da yani...

geçmiş olsun doktorun uyarmamışmıydı? nefeslerimizde sıklaştı artık ağırlaştıkça haliyle kalpte hızlanıyor normale göre ama herhangi bi iş yaparken yürürken falan kendini yorma kalbini nefesini hızlandırma demişti doktorum hatta eşim ritmik sesleri sevmez saat falan tutmaz odada mesela sarılınca kalbin ne kadar hızlı ya dedi rahatsız oldu

evet haklısın canım netten alan var mı acaba yatak falan

Çok geçmiş olsun

Geçri benim de araba + puset ve yatak + uyku seti duruyo, ısıtıcı bi de

Ama diğerleri bitti sayılır şükür
Uyku setine karar verdim beşik bu hafta sonu gelicek, görüp yine de öyle alayım diyorum
Yatakla beraber

Ama araba konusu bende de muamma
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince 700 -1000 veresim gelmiyo arabaya
Hatta e-bebek mağazında 3000 e gördük, bizde binebiliyosak alalım dedim eşime
Ne kadar pahalı yahu

Isıtıcıyı en son da alsam olur
Ama hangisi daha iyidir hiç fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…